mania1220 23.01.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 paski tez ladne ale akurat te za bardzo "krzyczate" - tak mysle. To juz poprzednie tapety ladniej sie komponuja z reszta mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.01.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Witaj:welcome: Te paski niezbyt mi się u Ciebie widzą Fajną inspiracje wrzuciła Kubelka,może poszukaj właśnie takiej delikatnej tapety:) Zaglądam tu do Ciebie od dawna,też rozbudowywałam stary domek:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 24.01.2012 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 mmajeczkaa w moich skromnych progach... Jasna tapeta bardzo mi się podoba ale przy dwójce małych dzieci niekoniecznie będzie praktyczna a ja szukam "2 w 1" czyli ładne i praktyczne, żebym po roku nie musiała znowu zmieniać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 25.01.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Doskonale Cię rozumiem:) Tapety są teraz naprawdę dobre gatunkowo,można je nawet szorować szczoteczką I uwierz mi wiem co mówie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 25.01.2012 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 ...A ta pierwsza ciemna - ja ja gdzies widzialam jasna, poszperaj, albo byla bardzo podobna. Teraz mam gorący okres w pracy - koniec semestru to na szperanie nie mam czasu:( ale jakbyś gdzieś coś takiego widziała to wrzuć... bo ten wzorek wpadł mi w oko;)... a z pozostałych to chyba praktyczna byłaby ta na 3 zdjęciu i wtedy pozostałe ściany na taki kolor jak w tapecie ten jasny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 25.01.2012 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Teraz mam gorący okres w pracy - koniec semestru to na szperanie nie mam czasu:( ale jakbyś gdzieś coś takiego widziała to wrzuć... bo ten wzorek wpadł mi w oko;)... a z pozostałych to chyba praktyczna byłaby ta na 3 zdjęciu i wtedy pozostałe ściany na taki kolor jak w tapecie ten jasny... Wpisz w wyszukiwarkę "Tapety glamour" tam ją znajdziesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 25.01.2012 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 dzięki mmajeczkaa... znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 27.01.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 wszyscy przenieśli się na galerię? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 27.01.2012 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 oj tam, jeszcze nie wszyscy:rolleyes:... ja zwyczajnie na jakiś czas mam już dosyć remontu...teraz tylko to wszystko wykończyć ... a jak zmienię zdanie to wrócę na "remonty":lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 28.01.2012 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 moja królewna... tym razem jako Kopciuszek http://img689.imageshack.us/img689/9159/0002ru.jpg ...suknia jest już na sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 28.01.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Piękny Kopciuszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.01.2012 03:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Sliczna cora! A poza niesamowita - wydrukowac i na sciane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 29.01.2012 23:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 za córcię dzięki:)... zdjęcie od wczoraj wisi na ścianie obok poprzednich wcieleń mojej królewny, czyli Śnieżki, Belli, itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 30.01.2012 01:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Stali bywalcy na moim wątku z pewnością pamiętają niedawny projekt mojego syna:)... http://img843.imageshack.us/img843/632/201201biurkokubusia.jpg Projekt bardzo ambitny, ale czy takie rozwiązanie byłoby praktyczne w przyszłości?... przecież biurko ma służyć przez kilka lat, a co się z tym wiąże będzie pierwszym miejscem pracy małego ucznia (już za 1,5 roku)... Na szczęście mój synek jest rozsądnym młodym człowiekiem i dał się namówić na "drobne" korekty w swoim projekcie;)... w związku z tym postanowiliśmy dzisiaj przejrzeć ofertę rynku w tej kategorii... Wybór jest duży, ale...nasze wymagania jeszcze większe;)...szukaliśmy czegoś funkcjonalnego i w takiej formie aby można je było dopasować do pozostałych mebli, które będą w tym pokoju... Pod względem funkcjonalności to chyba najlepszy byłby układ tradycyjny... szafka na książki i szuflady na drobiazgi... http://img32.imageshack.us/img32/6291/oooowh.jpg ale pod względem wyglądu to wydaje mi się ciekawsze:) http://img715.imageshack.us/img715/8451/andorai.jpg a może coś pomiędzy???? oczywiście kolor jest tylko przykładowy w rzeczywistości będzie coś jasnego... i w tym drugim modelu dałabym delikatniejsze uchwyty... co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macieQ82 30.01.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Hej.Ja osobiście wybrał bym 2 wersję z 2 modyfikacjami (jeśli sama będziesz robić):- środkową szufladę zastąpił bym wysuwanym blatem (takim jak w niektórych biurkach komputerowych są pod klawiaturę)- tą półkę, którą jest tam gdzie są nogi wywalił bym (jeśli ma być wzmocnienie to zrobić sztywny tył)Dlaczego wywalił bym półkę? Miałem do czynienia z takimi biurkami i szczerze to poza bólem piszczeli (ciągle się udarzałem o tą półkę) nic ona nie dawała. Jeśli masz jeszcze miejsce z boku biórka to lepiej ja poszerzyć i dorobić jeszcze jedną szafkę z niższym blatem niż tą półkę na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 30.01.2012 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 nr.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 30.01.2012 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Dzisiaj przeglądałam kolejne oferty biurek ale nic ciekawszego nie znalazłam:(... To, które wkleiłam ostatnio co prawda nawet mi się podoba ale ma jedna zasadniczą wadę... kosztuje 583 zł a gdzie do tego szafa, komoda i regał na zabawki???? ... wygląda na to, że się nie wymigam od tej robótki;) i będę miała zajęcie na zbliżające się ferie:) Identycznego biurka nie zrobię ale może coś podobnego?... macieQ82 masz rację co do tej półki w środku(tam gdzie nogi) ona jest zupełnie zbędna, ale środkową szufladę zostawiam, bo uważam jest bardziej praktyczna niż wysuwana półka (na tym biurku nie będzie komputera)... i zastanawiam sie nad jeszcze jedną zmianą... nóżki... chyba je zlikwiduję ale muszę sobie to narysować i zobaczyć jak to by wygladało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 30.01.2012 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 oto mały fotomontaż.... wyrzuciłam półkę (tam gdzie nogi), "obcięłam" nóżki ( moim zdaniem takie jest bardziej stabilne i wygodniejsze do sprzątania;)) oraz zmieniłam uchwyty na mniejsze... i wyszło coś takiego... http://img14.imageshack.us/img14/4620/mojeadr.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.02.2012 01:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Bardzo fajnie wyszlo. A szufladka na srodku bardzo sie przydaje, mimo ze sa jakies inne po bokach. Ale - cudo. To kiedy zabierasz sie za robote?? :) Zeby bylo co podziwiac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.02.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Ładnie to biureczko się prezentuje........to czekamy na efekty pracy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts