gopax 13.01.2014 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 A takie wydatki zawsze wpadają w najmniej oczekiwanym momencie , dziwne ja tak mam parę razy w roku , po prostu pech:mad: U nas jest tak co roku, że coś wypadnie niespodziewanie ale co jakiś czas jest po prostu lawina:( Planowałaś jakiś wyjazd , bo ja mam w planach ale jak śniegu nie będzie to odkładam go na wakacje . Teraz na ferie nic nie planujemy, bo mój mąż nie dostał urlopu a poza tym mamy "randkę" z endokrynologiem dziecięcym w połowie drugie tygodnia ferii a wcześniej trzeba powtórzyć wszystkie badania (oczywiście prywatnie, bo na kasę chorych najwcześniejszy wolny termin był na koniec listopada:mad:), więc wyjazd nam jakoś nie po drodze... Mieliśmy ambitne plany wakacyjne ale czas pokaże co z nich zostanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.01.2014 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Udało mi się dostać do endokrynologa w szpitalu (to było po operacji) i teraz wszelkie badania mam robione na zlecenie tego lekarza. Może warto zapisać się do przychodni przyszpitalnej, nawet jak będziesz długo czekać, to w końcu doczekasz się na swoją kolej. Jeśli to dłuższe leczenie to warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 14.01.2014 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Zapisałam się w przychodni przy klinice, to własnie tam mam termin na drugą połowę listopada ale moja córa ma TSH =10,7, więc konsultacji potrzebuję na teraz, więc nie mam wyjścia muszę prywatnie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.01.2014 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 To niedobrze, ja jestem po drogiej stronie tego wahadła Problemem jest długi okres oczekiwania na zmianę wyników po podaniu nawet prawidłowych leków. Ale to może być błąd laboratorium - ponoć nie rzadko zdarzający się. Trzymam kciuki za prawidłową ocenę i szybkie wyleczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 14.01.2014 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 ... Ale to może być błąd laboratorium - ponoć nie rzadko zdarzający się... Od 19 listopada, kiedy to zaistniało podejrzenie, że coś może być nie tak, miała robione wyniki 3 razy w 3 różnych laboratoriach, więc to NIESTETY nie jest błąd:( Jak wiesz TSH można uregulować lekami i nawet przyzwyczaić do rozpoczynania dnia od tabletki (dla mnie po 9 latach to normalka) ale w przypadku Julki gorsze jest Anty-TPO = 283,3 (norma <34) i tu potrzebna jest szybka pomoc dobrego specjalisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.01.2014 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 O rany o takim draństwie nic nie wiem... idę poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 15.01.2014 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Jak nie urok to s.....a, a ZDROWIE najważniejsze !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.01.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Ja pierdziu , jak dzieci chorują to nam przybywa siwych włosów ... ja też bym poleciała na prywatną wizytę . Trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 15.01.2014 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Moja była szefowa mówiła: "Co nas nie zabije to nas wzmocni"... coś w tym jest... siwych włosów nie liczę, bo pod farba ich nie widać.... cierpliwie czekamy (rejestrowałam się na prywatną wizytę 10 grudnia a termin mam na 12 lutego)... a życie toczy sie dalej... Dziewczyny, dzięki za wsparcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.01.2014 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Niestety te terminy .... Kciuki dalej trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 03.02.2014 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Od dzisiaj zaczynam "zimowy urlop" potocznie zwany feriami;) więc żeby za dużo nie myśleć o rzeczach, na które nie mam wpływu i żeby nie zwariować postanowiłam zająć się czymś praktycznym... Pod koniec listopada (zanim zaczęły się kłopoty) chciałam dorobić do salonu małą komodę do kompletu z szafką RTV i ławą przy narożniku ale gdy pojechałam zamówić materiał okazało się, że w sklepie nie ma na stanie takiej płyty i najwcześniej będzie dopiero w połowie grudnia, bo teraz zaopatrują się głównie u innego producenta, a do tamtego jeżdżą raz w miesiącu albo nawet raz na 2 miesiące, w zależności od zapotrzebowania, a po jedną płytę jechać ponad 200km w jedną stronę to im się nie kalkuluje. Właściciel kazał zostawić wymiary i powiedział, że jak tylko będzie materiał to mi dotną...W grudniu nie miałam głowy do majsterkowania i w ogóle zapomniałam, że złożyłam zamówienie, potem w pracy koniec semestru i też nie interesowałam się moim zamówieniem... w czwartek zadzwonił do mnie właściciel sklepu, czy potrzebuję jeszcze to co kiedyś zamówiłam, bo od 2 tygodni stoi przycięte i czeka na mnie a ja nie odbieram telefonów... odpowiedziałam, że oczywiście odbiorę jak znajdę chwile wolnego czasu... przed niedzielą się nie wyrobiłam, pojechałam dzisiaj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 03.02.2014 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 ..."przed niedzielą się nie wyrobiłam, pojechałam dzisiaj.... " I zabrzmialo jak tasiemiec gdzie odcinek sie zakonczyl na jakims wydarzeniu i na ciag dalszy trzeba czekac tydzien , w niepewosci i ciekawosci Przywiozlas? masz? bedzie szafeczka? czy czekamy na ciag dalszy umiarkowanie dawkowany ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 03.02.2014 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 3 lata temu przed gwiazdką, gdy kupiliśmy narożnik, chcieliśmy kupić mały zestaw mebli do salonu... odwiedziliśmy wiele sklepów, szukaliśmy też w necie ale w żadnym zestawie szafka RTV nie była w stanie pomieścić całego sprzętu grającego mojego męża, więc trzeba było zrobić na wymiar... z połączenia kilku wzorów powstało takie coś... http://img843.imageshack.us/img843/4302/jtcr.jpg ...ponieważ, było to tuż przed świętami, więc do szafki zdążyłam dorobić jedynie ławę... http://img823.imageshack.us/img823/6547/1lsg.jpg ...komódka została odłożona na ferie... .... mamy ferie, a że zamiast 2011 mamy 2014 to drobny szczegół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 03.02.2014 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Maniu.... deski przywiozłam... będzie szafeczka... tylko jest mały problem.... zawieruszył mi się gdzieś projekt:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 03.02.2014 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Ooooo widzę Technicsa :D ..... Komódkę poskładasz bez projektu .... na pewno wiesz jak miała wyglądać.... jak weźmiesz do ręki poszczególne elementy to same ułożą się w całość .... no może nie same ale dasz radę .... no i pochwal się jak poskładasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 03.02.2014 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Ah zdolniacho, co dla Ciebie nowy plan zrobi w razie czego! Takie cuda robisz to pestka bedzie! Tak tak, jak ruszysz - pokaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 03.02.2014 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Technics to "posag" mojego mężusia:lol2: ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 03.02.2014 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 ...a w przyrodzie jednak nic nie ginie... jutro ciąg dalszy "tasiemca"... mam projekt - będzie mebelek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 04.02.2014 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 No wiedziałam, że dasz rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.02.2014 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 paznokcie zaczynam gryźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts