aisa222 22.01.2017 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 dziś rodzinka bez obiadu hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 22.01.2017 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Obiad będzie, bo ściana gdzie kuchenka nie była jeszcze robiona:) i zlew co prawda prowizorycznie ale też już podłączony (stary), więc nawet woda jest tylko wszystkie szafki opróżnione, część wyniesiona i wszystkie rzeczy z kuchni porozstawiane po całym domu i nic znaleźć nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.01.2017 02:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 no czekam na te kafle i na kolor nowych mebli - zrobilas fotke?? mowisz, bajzel masz? dopiero co ja to przechodzilam wiec wiem o czym mowisz. Niestety nadal nie mam kuchenki i jeszcze troche miec nie bede. dzis byla chinska zupka-zalewajka zeby cos cieplego na bebechy wrzucic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 23.01.2017 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 ja też wiem co to życie bez kuchni..... ale co tam..... bedzie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 23.01.2017 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Nowy kolor mebli nazywa się "ORZECH MURANO" wybrałam go na podstawie próbki, niestety nie widziałam tego na większym kawałku, ale wydaje mi się, że powinno dobrze wyglądać na tle stołu w kolorze "OLCHA" http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=379435&d=1485192680 na tle kafli http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=379436&d=1485192702 z próbką blatu http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=379437&d=1485192721 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 23.01.2017 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 A tu moje "dzieło":D Widać o ile niżej są kafle w porównaniu ze starymi, bo o tyle niżej bedzie blat w nowej kuchni... I kawałek drugiej strony... Jak widać nie ma części szafek ale zlew jest i zmywarka też Kuchenka na razie też jest, chociaż właśnie mąż wrócił z zebrania rodziców od córy (ja byłam u synusia i wróciłam pół godziny temu:)) to będziemy zdejmowali resztę mebli, bo trzeba zbić resztę kafli i położyć nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.01.2017 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 noooo dziewczyno, bedzie super bardzo fajny ten kolor i bedzie pasowac. A co w koncu z gornymi, jaki wybralas? bo mialas dwa chyba? Dobre zdjecie sieklas, widac roznice miedzy kafelkami starymi a nowymi - przepasc wielka. Widze jak fajne masz "umocowany" zlew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 24.01.2017 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 (edytowane) Przez to zamieszanie z płytą nie zamówiłam górnych frontów i narazie nie będę zamawiać... Nie wiem czy mi kasy wystarczy tak na wszystko od razu, bo po drodze wyskoczyło parę dodatkowych wydatków... W sobotę padła mi szlifierka, a wczoraj przy skuwaniu płytek na starym kawałku ściany płytki spadły razem z tynkiem i zamiast kłaść kafle trzeba było połoźyć tynk a teraz czekamy aż wyschnie i dopiero będzie można kłaść kafle, więc rozgrzebana kuchnia stoi, kurzu wszędzie tyle, ze nie nadążam ze sprzątaniem... Nie miała baba roboty to remont wymyśliła:( http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=380029&d=1485680569 Na tym zdjeciu za płytą widać ślad po płytkach do samego dołu, to właśnie tam kończył się mój ciąg kuchenny prze remontem, czyli tam były drzwi do pokoju Edytowane 29 Stycznia 2017 przez gopax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 25.01.2017 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 (edytowane) No i po starych płytkach zostało tylko wspomnienie:) Nowe są już położone wszędzie gdzie mają być, oczywiście trzeba jeszcze zafugować i połatać dziury w ścianach , potem trochę farby i można składać nowe meble, do których kolejny dzień nie mam zamówionego materiału - opóźnia się dostawa płyty:(... http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=380031&d=1485681680 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=380030&d=1485681609 Edytowane 29 Stycznia 2017 przez gopax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 29.01.2017 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Nadszedł długo oczekiwany okres urlopu:wave: oczywiście tylko od pracy zawodowej... Wczoraj przyjechał materiał na nową kuchnię A tak wygląda wzór i kolor nowych mebli na większym kawałku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.01.2017 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Gosik cudo, cudo, cudo wzor kuchnia bedzie piekna bardzo mi sie podba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 29.01.2017 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Cieszę się, że jeszcze komuś się podoba od jutra zaczynam składać tą stertę puzzli:) no i teraz mam dylemat... który zlew????? grafit czy czarny????? http://gammodel.pl/wp-content/themes/nielsen/theme/assets/images/Kopia/Madras/images/grafi.JPGhttp://gammodel.pl/wp-content/themes/nielsen/theme/assets/images/Kopia/Madras/images/granit.JPG bateria będzie chromowana i tej dziury z przodu nie będzie, bo nie chcę ani dozownika ani korka automatycznego ... Blat miałam wybrany ale znowu jest problem, nie ma go w żadnej znanej mojemu stolarzowi hurtowni i prawdopodobnie trzeba bedzie zmienić ale będę szukać coś podobnego czyli imitacja jasnego kamienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.01.2017 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 ja bym wziela czarny. Czarny pasuje do wszystkiego, totalnie do wszystkiego, a na plycie bedziesz miala czarne kurki czy zeliwne czesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 29.01.2017 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Kurki są "srebrne" ale ruszt rzeczywiście jest czarny:) trochę się obawiam, że będzie za duży kontrast na jasnym blacie, ale z drugiej strony masz rację jest uniwersalny i mogę wybrać blat w dowolnym odcieniu bez obawy, że się "pogryzą".... Kupuję czarny nakrapiany:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 30.01.2017 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Przywiozłam śrubki, zawiasy, szyny, itp. i zaczynam składać meble... na dobry początek... przystosowanie szafki narożnikowej do nowych mebli... wykorzystuję 2 szafki ze "starych" mebli, a żeby rudzizna nie rzucała się w oczy to z pomocą przyszła okleina i trochę farby... wzór okleiny jest inny niż nowe meble, ale odcień bardzo zbliżony i będzie lepszy niż rudy... zewnętrznych boków nie będzie widać to je tylko przemalowałam, żeby nie marnować okleiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 30.01.2017 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Gosik nie widac, jak zwykle perfekt okleilas. Gdybys nie mowila ze wlasnie okleilas nawet bym uwagi nie zwrocila, no ale ty profesjonalista w tych oklejaniach, powinnas mi przyjechac lodowke okleic bo ja to pewno cos spapram srodkiem nie ma sie co przejmowac, w koncu to srodek szafki. malo ktore szafki sa identyczne jak drzwi. zawiasy bedziesz miala wolno zamykajace sie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 30.01.2017 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Oklejanie jest dziecinnie proste, tego nie da się spaprać Zawiasy oczywiście montuję z hamulcem teraz to już standard , różnica w cenie to niecała złotówka, więc nie ma się nad czym zastanawiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 31.01.2017 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Gosia... to ja czekam na efekt końcowy... jesteś niesamowita Bedzie profeska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 01.02.2017 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Do końca jeszcze daleko, robię "na raty" na razie stoją 2...czyli narożnikowa jest już kompletna (ma drzwiczki) i obok pierwsza z nowych... mam jeszcze szafkę pod zlew, ale dopóki nie bedzie nowych blatów i zlewu to nie moge jej ustawić na miejscu (stary zlew sie nie mieści).. do wieczora będzie wiecej:).... tylko po drugiej stronie, bo nie chcę wyłączyć kuchni z użytku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.02.2017 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Fajnie to wygladaskonczysz kuchnie predzej niz ja, juz 3 x swoja rozkladalam i na nowo? Gosik i co w koncu z piekarnikami, beda dwa tak? jeden pod plyta a drugi w slupku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts