bettka 02.05.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Witam, jakiego producenta karpiówkę polecacie, jaki model i kolor macie u siebie? Na razie dopiero zaczynam zgłębiać temat, wszelkie doświadczenia mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 05.05.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Co prawda u siebie nie mam ale mnie się podoba normalna karpiówka w naturze (bez powłok) z przebarwieniami. Wszyscy producenci mają bardzo dobre produkty. Pewien specyficzny efekt daje jednak ze względu na swoją grubość (cienkość) karpiówka firmy Meyer-Holsen. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bettka 05.05.2011 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Panie Andrzeju,bardzo dziękuję za odpowiedź, obecnie oglądam, wyceniam i biorę pod uwagę Creaton Klassik i RuppCeramika Opal, czy to podobna jakość, bo gdzieś słyszałam, że Creaton jest trochę lepiej oceniana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 05.05.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Oczywiście obie bardzo dobrej jakości. Obie produkowane w Niemczech. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts