Basiaw 03.05.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Powiedzcie proszę, co robicie z kupowanymi czasopismami o tematyce ogrodniczej? Zbieracie rocznikami, tytułami czy po przeczytaniu wyrzucacie/oddajecie?Ja mam stosy różnych czasopism, ale nie potrafię się ich pozbyć. Co jakiś czas przekopuję się przez nie szukając czegoś konkretnego, bo pamiętam, że gdzieś był artykuł i znajduję albo nie:-( Czasem szukam też zdjęć, bo wiem, że gdzieś była wyjątkowo ciekawa kompozycja i skutki poszukiwań są różne...Zaczynam się zastanawiać, czy nie przejrzeć ich po kolei i nie powycinać tego, co uważam za interesujące i jakoś skatalogować? Opór mam, żeby je nożyczkami potraktować, ale z drugiej strony leżąc w stosach są bezużyteczne...Może Wy macie jakies patenty na sensowne przechowywanie i korzystanie ze starych roczników czasopism? pozdrawiamBasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 03.05.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 WitamTak jak napisałaś coś ciekawego można wyciąć a te co nie powycinane do biblioteki spróbuj oddać. Czasami przyjmują. Ja też mam sterty tych czasopism. Ostatnio dużo oddałam koleżance, która będzie się bawić w ogród. Ciągle obiecuję sobie, że już nie będę kupować ale jednak kupuję... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts