greyzone 09.06.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 4 osoby to i tak dużo do takiej roboty.Jako inwestora mało Cie to obchodzi ile osób będzie to robić to problem wykonawcy.Do tego czasu trzeba doliczyć czas potrzebny aby ławy podwiązały i ściany fundamentowe również ale za ten czas przecież się nie płaci bo wtedy pracy nie ma no chyba , że ktoś lubi płacić za patrzenie jak zaprawa schnie.Jak taki wykonawca krzyczy takie pieniądze rzędu 10 000 za sama robociznę to należało by się go zapytać czy sam też by tyle zapłacił jakby budował dla siebie. Nie sądzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość zibik_eng 20.06.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Jak taki wykonawca krzyczy takie pieniądze rzędu 10 000 za sama robociznę to należało by się go zapytać czy sam też by tyle zapłacił jakby budował dla siebie. Nie sądzę. Wszystko zalezy od przyjętych priorytetów... jeden chce tanio, drugi dobrze.... A dobrze wyklucza "tanio" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal0712 22.06.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Wszystko zalezy od przyjętych priorytetów... jeden chce tanio, drugi dobrze.... A dobrze wyklucza "tanio" Drogi kolego trochę uproszczasz sprawę budowy - (z)budowałeś kiedyś dom? Ja buduję dobrze i nie przepłacam. Trzeba tylko trochę się natrudzić, żeby znaleźć tą najlepszą ekipę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 22.06.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Drogi kolego trochę uproszczasz sprawę budowy - (z)budowałeś kiedyś dom? Ja buduję dobrze i nie przepłacam. Trzeba tylko trochę się natrudzić, żeby znaleźć tą najlepszą ekipę. a długo już budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal0712 22.06.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 a długo już budujesz? niecały rok, spytasz dlaczego tyle, nie miałem potrzeby spinać się w zeszłym roku i zrobiłem SSO i przeczekałem zimę. W tym roku ekipy dograne i budowa idzie bardzo sprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 22.06.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 to widać masz sporo szczęścia, skoro udaje Ci znależć dobre i cenowo atrakcyjne ekipy w pasujących Tobie terminach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal0712 22.06.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 to widać masz sporo szczęścia, skoro udaje Ci znależć dobre i cenowo atrakcyjne ekipy w pasujących Tobie terminach. wszystko zaczęło się u mnie od bardzo dobrej ekipy od fundamentów i ścian - to jej szef polecał kolejnych wykonawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 22.06.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 to tak trzymaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts