przand 03.05.2011 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 W ubiegłym roku rozpocząłem ocieplenie domu. Ze względu na późną porę roku i niskie temperatury zdążyłem dom ocieplić wełną oraz okleić siatką. Użyłem do tego kleju Webera KS141. Obecnie planuję położnie na tym wszystkim tynku cienkowarstwowego, najprawdopodobniej silikatowego. W związku z tym mam pytanie, czy muszę trzymać się Webera, czy też mogę użyć tynku innego producentu np Caparola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 03.05.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 do sądu Cię nikt za to nie poda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 03.05.2011 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Pamiętaj, grunt tej samej firmy co tynk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 03.05.2011 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Mieszanie materiałów wymieniane jest gdzieniegdzie jako błąd w wykonaniu ocieplenia. Trochę się obawiam możliwych nieoczekiwanych reakcji. W końcu to chemia a producenci testują jej oddziaływanie tylko na inne własne materiały. To co idzie na styropian będzie u mnie z jednego "systemu". pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts