Pyxis 13.06.2014 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Myślałem, że odwrotnie. Wg tego co się dowiedziałem PW "ciągnie" więcej prądu II taryfie bo powietrze w nocy zimniejsze... A gruntówka ma cały czas podobną temperaturę niezależnie od pory dnia. Idąc dalej gruntówka będzie mogła lepiej wykorzystać II taryfę. Dobrze kombinuje? Czy chodzi o to, że PW lepiej wykorzysta cieplejsze dni zimowe.? Nie, chodzi o to, ze fachman instaluje pompy PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RST 13.06.2014 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Jak żyć Panie Premierze? Dobrze jest zasięgnąć opinii o rzeczach, które chcemy kupić. Tylko przez ile dzielić informację, które czytamy na tym forum? Czasem im dłużej czytam FM tym chętniej "wyrzucam" przeczytane tu wiadomości i chwytam kalkulator. Idea dzielenia się doświadczeniami i wiedza na FM jak najbardziej słuszna ale co nam po tej idei jak forum zmieniło się na slogany reklamowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 13.06.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Z jakich okolic wlkp jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
map78 13.06.2014 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Jak żyć Panie Premierze? Dobrze jest zasięgnąć opinii o rzeczach, które chcemy kupić. Tylko przez ile dzielić informację, które czytamy na tym forum? Czasem im dłużej czytam FM tym chętniej "wyrzucam" przeczytane tu wiadomości i chwytam kalkulator. Idea dzielenia się doświadczeniami i wiedza na FM jak najbardziej słuszna ale co nam po tej idei jak forum zmieniło się na slogany reklamowe... Na forum są zarówno użytkownicy, sprzedawcy jak i poszukujący informacji. Nikt nie udzieli Ci konkretnej informacji - zdecydować musisz sam, jak to w życiu bywa;) Użytkownicy danych systemów będą je chwalić jeśli są z nich zadowoleni, sprzedawcy będą chwalić wszystko co sprzedają a Ty musisz myśleć, analizować i podejmować Swoje decyzje;) Żeby Ci to jeszcze trochę utrudnić to napiszę Ci, że ja jestem z kolei zadowolonym użytkownikiem pompy powietrznej i zdecydowanie mogę polecić takie rozwiązanie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RST 13.06.2014 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Z jakich okolic wlkp jesteś? Leszno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RST 13.06.2014 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Map78 nie utrudniasz Wiadomo, że sam podejmę decyzję. Korzystniej bedzie dla mnie i innych użwytkowników jeśli bedzie to wynik własnych przemyśleń i merytorycznej dyskusji a takiej coraz mniej na fm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkm silesia 14.06.2014 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Map78 nie utrudniasz Wiadomo, że sam podejmę decyzję. Korzystniej bedzie dla mnie i innych użwytkowników jeśli bedzie to wynik własnych przemyśleń i merytorycznej dyskusji a takiej coraz mniej na fm. Co do merytorycznej dyskusji pamiętaj że część niby użytkowników to tak zwany marketing szeptany czyli marketingowcy udający zadowolonego użytkownika być może nawet nie pracownicy producenta pomp ale osoby mające z producentem umowę na takie działania( w tym np. odpowiednia cena pompy do swojego domu itd.). Tutaj masz przykład jak to się odbywa na "szczeblu rządowym" czyli pranie mózgu za twoje własne pieniądze (podatki). http://pej.cz/Rzad-placi-z-naszych-podatkow-za-dobra-opinie-w-Internecie-a7279 Co do opinii o instalatorach to na tym forum panuje przekonanie że instalator to taki swoisty kamikadze co robi instalacje tylko po to aby mieć z nią kłopot i bron boże żeby nie trafił się klient z polecenia. Może handlowiec będzie wciskał co tam ma do sprzedania ale instalator robiąc byle co byle jak podcina gałąź na której siedzi a wierz mi że klienci "z polecenia" to duża część zamówień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 14.06.2014 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 I uważaj na mkm silesia, to ukryty instalator i sprzedawca PC. Może wcisnąć ci każdy kit a ty będziesz myślał, że to jedynie zadowolony forumowicz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkm silesia 14.06.2014 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 I uważaj na mkm silesia, to ukryty instalator i sprzedawca PC. Może wcisnąć ci każdy kit a ty będziesz myślał, że to jedynie zadowolony forumowicz. na pewno nie ukryty ale miło czytać że nożyce się odezwały po uderzeniu w stół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 14.06.2014 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Może handlowiec będzie wciskał co tam ma do sprzedania ale instalator robiąc byle co byle jak podcina gałąź na której siedzi a wierz mi że klienci "z polecenia" to duża część zamówień. A jak by sie lapalo nieciekawa opinie "z polecenia" na Gornym Slasku, to zawsze mozna polowic jeleni na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkm silesia 14.06.2014 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 no proszę i już (prawie) komplet "ukrytych łowców " stanął dzielnie do walki szóstka za czas reakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 14.06.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 no proszę i już komplet "ukrytych łowców " stanął dzielnie do walki W tym temacie pewnie mogl bys byc moim mentorem. Na forum Cie "zdemaskowali" (pilnujemy Cie, pilnujemy), poczta pantoflowa zniechecila klientow, moze czas na emeryturke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 14.06.2014 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 na pewno nie ukryty ale miło czytać że nożyce się odezwały po uderzeniu w stół Raczej nóż mi się otwiera jak widzę jak próbujesz łowić naiwniaków. Takiego jak ty olał bym grubym moczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkm silesia 14.06.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 a kiedy to niby ukrywałem że montuje pc nie bądź śmieszny boli cię że demaskuje takich marketingowców szeptanych jak ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkm silesia 14.06.2014 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Raczej nóż mi się otwiera jak widzę jak próbujesz łowić naiwniaków. Takiego jak ty olał bym grubym moczem. A w jaki sposób moja wypowiedź mogła skutkować złowieniem w dodatku osoby daleko od mojego "rejonu działania" ten atak potwierdza tylko to o czym pisałem gratulacje przez to demaskujecie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 14.06.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Sepy zataczaj tym szersze kola, im mniej padliny na sawannie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkm silesia 14.06.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 dlatego łowisz w całej Polsce i w dodatku pod przykrywką ja się nie ruszam poza Śląsk dla ścisłości Górny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 14.06.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Nie obawiaj sie. Jestes na szczycie piramidy pokarmowej. Trafi Ci sie w koncu jakas slabsza sztuka (tylko jeszcze doprecyzuj rejon i podaj nr tel). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fachman19 14.06.2014 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Ciekawe zjawisko.Każdy instalator tu na FM jest tępiony i uważany za oszusta.Jakoś trudno jest przekazać własne opinie bez posądzenia o złą wole.Ideałem jest użytkownik (klient).Ale ,żeby stać się użytkownikiem trzeba skorzystać z oszusta .Zastanawiam , się w jakim celu.Zastanówcie się Panowie nad takim traktowaniem siebie na wzajem.Dla fachowca klient też może być potencjalnym oszustem.Powierzamy mu drogie urządzenia i czekamy na pieniądze.Więc obawiając się o brak zapłaty stosują tańsze materiały.Nawet podświadomie.Bo a nuż nie zapłaci.Ja uważam ,że najlepsza jest współpraca i zaufanie.Prawdą jest też to ,że popełniamy błędy .Ale kto ich nie popełnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M.Krk 14.06.2014 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Ciekawe zjawisko.Każdy instalator tu na FM jest tępiony i uważany za oszusta.Jakoś trudno jest przekazać własne opinie bez posądzenia o złą wole. Ideałem jest użytkownik (klient). Ale ,żeby stać się użytkownikiem trzeba skorzystać z oszusta .Zastanawiam , się w jakim celu. Zastanówcie się Panowie nad takim traktowaniem siebie na wzajem. Dla fachowca klient też może być potencjalnym oszustem.Powierzamy mu drogie urządzenia i czekamy na pieniądze.Więc obawiając się o brak zapłaty stosują tańsze materiały.Nawet podświadomie.Bo a nuż nie zapłaci. Ja uważam ,że najlepsza jest współpraca i zaufanie. Prawdą jest też to ,że popełniamy błędy .Ale kto ich nie popełnia To nie tak Ludzie dziwni tak to nazwę są i tutaj i tutaj, zresztą wielu z nas stoi po jednej jak i po drugiej stronie, chodź przyznaję że często mam ochotę dać sobie spokój i zatrudnić się gdzieś, często mi się zdarza że ludzie idą do innej firmy bo taniej o 100-200zł. przy inwestycji za 5-8 tyś, mają prawo i owszem tylko że później oczekują że naprawi im to ktoś z doświadczeniem i dobrze za te 200zł. Co zrobić taki kraj ale dla mnie jedyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts