marimag 26.07.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 No to jutro wątek o Lazurze będzie chodził chwiejnym krokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 26.07.2013 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 My i chwiejny krok, nie Ula? My za słabe w Gaciach jesteśmy!!!!!:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.07.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 A tu nie gacie trzeba miec mocne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 27.07.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 :rotfl: one dla ciebie się tak turlają,hihihi-Beatko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 27.07.2013 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 a u mnie nie ma:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 28.07.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 U mnie Beatko ok najważniejsza uroczystość w tym roku czyli wesele córki za nami,remonty za nami,teraz tylko koszenie,koszenie i koszenie w zeszłym roku kosiłam kosiareczką cz esto a w tym roku padła na samym początku sezonu,dopiero wczoraj ją odebraliśmy z Obi,było zarośnięte do kolan :lol2:ale zamówiliśmy talerzówkę i obkosiła,teraz już na bieżąco pokoszę,uwielbiam kosić tylko te upały kwiatów oczywiście nie kupiłam,nie posadziłam a co roku mam takie plany że ho ho :lol2:ale kupuję donice,duże donice i do nich wsadzam kwiaty,donice kupuję u faceta który przywozi rupicie z Niemiec,tak że taka piękna duża donica kosztuje mnie ok 20 zł,a jakie ma fajne dzbany z mosiądzu,plastiku itp,można fajnie wkomponować w otoczenie i postawić na tarasie,studnię masz pięęękną też takową chcem :yes:wiesz kiedyś szalałam wszystko chciałam na już ! a teraz spokojniej podchodzę do tych naszych prac na działce,powolutku spokojnie i bez nerwów byziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.07.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 a u mnie nie ma:( już ci pisze. musisz wejść w ustawienia, potem w zaawansowane ustawienia i na samym dole jest cos takiego jak interfejs edytora tekstu (lub cos podobnego), musisz zaznaczyć "zaawansowana edycja wysig/wyg" i wtedy pojawia ci się wszystkie dostępne emotki. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 28.07.2013 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 nazwa....cieszę się, że wszystko u ciebie ok. Przeżyłaś ślub córki , to już reszta to pikuś POwiem ci, że studnia też mi się podoba:D mąż mi ją robił osobisty:D Wklej parę fotek ze swojej działeczki u mnie....fotki donic też chętnie zobaczę Buźka! Kochana Tarciu....już mam zrobione:D Ania marimag mi pomogła:wiggle: Dzięki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.07.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 A gdzie foty ze ślubu i wesela ? Tak sie nie robi ! O wódce weselnej, chyba nie musze przypominać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 29.07.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Beatko:) widziałaś? Ania sie odezwała u siebie ....chyba ma net-super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 29.07.2013 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Hej Ula:) Jak tam żyjesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 30.07.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Witaj Beatko:) ślicznie dziękuję Ci za gościnę...bardzo się cieszę,że mogłyśmy sobie posiedzieć i pogadać w Twoim pięknym,przytulnym ogrodzie:yes: Mam nadzieję,że wkrótce i Wy nas odwiedzicie Jutro,przed południem wracamy,pa pa i do usłyszenia już z domku:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 01.08.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 posłałam ci privka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.08.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Beciu co z Tobą ? Odezwij się. Rzuć choćby orła cień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 02.08.2013 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Ula....to my dziękujemy, że nas odwiedziliście:D Nasze drzwi są zawsze otwarte:yes:Było bardzo fajnie:D Anulko...rzucam orła cień....jakoś nie mam weny ostatnio na nic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 02.08.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Bea ,pozdrawiam !! Upał wszystkim daje się we znaki.Dzisiaj w pracy myślałam ,że odjadę ,,nie mówiąc już o pacjentach ...ale jeszcze tylko 3 dni pracy i uuuuurrrrllllooooppp!!Całe 3 tygodnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 02.08.2013 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Beatko...cieszę się razem z tobą z twojego urlopu:wave: Nie ma nic lepszego w taką pogodę....jak leżaczek na tarasie i zimny napój ....a jaki, to wg uznania:D Buziaki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 02.08.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Kochana ,z tym tarasem w tej chwili to lipa!;)nie wiem czy czytałas u mnie ,ale mam inwazje pluskwiaków na ścianach domu ...są wszędzie i już na samą myśl o tym mnie wszystko swędzi...wygada obrzydliwie.. Ale rzeczywiście sama myśl o zbliżającym się urlopie trzyma mnie przy życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.08.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Beauty a w jakiej Ty fabryce robisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 03.08.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Już kiedyś pisałam tu na fm że jestem lelawa i nie naumiałam się jeszcze wklejać zdjęć,to jedno kiedyś "zapoznawcze"wrzucił mi syn,przecież jakbym umiała to bym wklejała jak głupia,nie mam pałaców ale skrawki pokoi bym pokazała,a po wódce weselnej zostały tylko puste butelki a ja od dzisiaj jestem słomianą wdową mój luby wyjechał do pracy za granicę,sprzątam,snuję się po domu i nie wiem co mam ze sobą zrobić,ale odbiję sobie za wszystkie czasy i połazikuję po koleżankach poklachać,pojadę tu i tam i czas zleci,popołudniami podrzemię,odpocznę i jakoś to będzie,ale mam okienka błyszczące możecie mi dziewczynki zazdrościć i żadnych detergentów tylko woda i ocet no i ściereczka z mikrofibry,jeszcze marzę o parownicy ale z tymi końcówkami,miłej niedzieli Wam dziewczynki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts