Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

LAZUR i trochę ogródkowo

Recommended Posts

Hej nazwa:D (jak masz na imię właściwie?)

Jak zostałaś "słomianą wdową" to masz czas na .....naumienie się wklejania zdjęć:) A Ty pracujesz? i gdzie jeśli tak? :D

Edytowane przez bogumil

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mam na imię Agata,oczywiście że pracuję ja pracoholiczka jestem ;) pracuję dla siebie tak że 13,14 godz i wolne,od 10 lat bez urlopu,tam takie dwa,trzy dni wolnego i to tyle,takie czasy że trzeba tyrać niby nie mamy kredytu na dom ale ciągle jakieś długi się za nami ciągną,karty kredytowe i takie tam,a jak jest jakiś zastrzyk gotówki to w dom to w samochód i wiecznie coś :bash:nawet fajnie sama w domu nikt nie jęczy,cisza :wiggle:mogę się byczyć,zjem kiedy chcę i co chcę pełny luz :) latem to można przeżyć,gorzej samej zimą kiedyś byłam sama w zimę,okropnie było to palenie w piecu i strach żeby woda się nie zagrzała i fantazje że piec wybuchnie brrr:eek:

Miło mi Agatko:D

Rozumiem, że pracujesz dla siebie?!

No właśnie, takie czasy....żeby coś mieć, trzeba tyrać:D

A ja nie bardzo nadaję się na dłuższą samotność w domu:) Wiadomo...każdy potrzebuje trochę oddechu, .....spokoju

ale na dłuższą metę to nie!!!

Beatuś, ja mam tak samo, lubię pobyć sama ze sobą,

zająć się tym, co sprawia najwięcej przyjemności,

ale z radością witam wracających do domu.

Taki domowy gwar...to prawdziwe życie :hug:

Tolu...czasami dobrze jest pobyć samej....ale na dłużej się nie da:D ja za bardzo tęsknię....a taka rodzinna jestem:D I masz rację...rodzina to życie:D

Admetko kochana...dzięki za przytulaski:hug:

Ja w niedzielę (wczoraj ) byłam w Szczecinie na żaglowcach...upał był .....i luuuudzi mnóstwo!!!!! Wróciliśmy umęczeni ale warto było:D

Beaciu , fajny wypad mieliście w niedzielę ,,,uczta dla oczu !! A Twój ogród niezmiennie zachwyca taki wypielęgnowany ,ze 'mucha nie siada":)

Czytałam u Toli ,ze Twoi rodzice w przyszłym roku obchodzą jubileusz,,, i to jest kolejna rzecz ,która nas łączy ...:yes::Dmoi brali ślub w czerwcu ,,(ciekawa jestem ,kiedy Twoi?):lol2:

Hej Beatka- uściski zostawiam:D ogród piękny jak zwykle masz:yes: kurcze jak Wy to robicie? kiedy ? że te ogrody takie super wypielęgnowane:yes: miło popatrzeć.. bo ja patrzeć lubię ale prace w ogrodzie zostawiam raczej mężowi:lol2: a drobne efekty jego wieloletnich starań wstawiłam ostatnio u Yuki ..zapraszam więc do ,, mnie".:cool: