PusiaKssawery 23.06.2016 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Pusiu o to samo miałam Mel "zapytowywać" Podejrzanie to wygląda!!!! No bardzo podejrzanie Tym bardziej, że dotyczy Meluni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.06.2016 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Tej ciągle mało.....Ty wszystko wiesz a fotki tutaj obejrzysz i dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.06.2016 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Z nią nigdy nic nie wiadomo Pusiu....ona czaruje tutaj, czaruje a zaraz może będziemy chrzciny robić Piszę się na chrzestną!!!! Zaraz zaraz, już jestem gdzieś u kogoś?! Aaaaaa już wiem...u Hani kozy :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 23.06.2016 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Becia to kiedy odwiedzisz Swoje chrześnice:D Ugoszczą Cię mlekiem i serem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.06.2016 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Haniu musimy się zgadać...i dziewczyny zwołać na zlocik....mam nadzieję, że się da coś wykombinować Bardzo bym chciała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 23.06.2016 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 No ja nie bardzo podróżować mogę ale za to mam świetną miejscówkę i czekam na Was zawsze:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.06.2016 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 nie no padlam i podniesc sie nie moge :rotfl: a moj katem oka dziwnie sie patrzy na mnie buhahaha no tak...blondynka do laptopa sie smieje :lol2: TARciu to ja juz wiem, ze moge troche poczekac z drugim roztrzepancem... a z tymi podrozami z bialaskami za granice, to mnie zaskoczylas rowniez sielskie zycie z Wami maja i suuuper!!!! takich ludzi sie ceni jak Wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.06.2016 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Ty się nie turlaj tylko działaj!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.06.2016 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Ale ze co? Beatko jak Cie mogę! Dzisiaj mojemu wspomniałam o tym a on tak jak i ja, ze wtedy to by człowiek sie zajeździl moje dwie panny sa za bardzo rozwydrzone, a moje "chce" wygasło kilka mcy temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.06.2016 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 No Melisku kochany...ja mówię o tym, żebyś zadziałała ze spotkaniem!!! Myśl..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.06.2016 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 (edytowane) nasze dziubelki zawsze z nami jezdza, no bo jak je zostawic? to czlonkowie naszej rodziny, spia z nami w lozku to i na wakacje moga jechac tu fotka w wenecji w najlepszej restauracji pod sloncem : a tu w chorwacji a tu na moim lezaku Edytowane 26 Stycznia 2017 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.06.2016 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Czemu ja? U mnie jeszcze łaźni ni ma... Ale juz sie postaram by była w tym roku, w te! wakacje a wtedy zapraszam do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.06.2016 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 TARciu !!! Ja od samego początku naszej "znajomosci" i zobaczeniu bialaskow miałam skradzione serducho! Jak tu ich nie kochać i nie zabrać, No jak?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.06.2016 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 wystarczy tylko znalezc hotel, dom, stancje tam gdzie z pieskami przyjmuja. my mielismy trudniej bo dwa, nie liczy sie wielkosc a ilosc w samochodzie ile takie kroliki miejsca zajmą? - cały tył , kojczyki, podusie, kocyki, zabawki, karma przysmaki, kosmetyki ale starczylo tez miejsca by nasze graty dolozyc. a do bagaznika wlazlo wszystko co potrzebowalismy - nawet az nadto. dzieki nim nauczylam sie brac mniej bambetli niz zwykle, same plusy. i to nic ze cie nie wpuszcza z nimi do muzeow czy galerii - ogladamy to co z zewnatrz ale wspolnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.06.2016 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Wspaniale ja juz widzę nasza podróż do NO. Dwie panny z tylu i ta trzecia najmniejsza z nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.06.2016 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Tarciu...przecudne "turysty" Cudne, cudne, cudne!!!!! Uwielbiam zwierzaki wszelakie i gdybym mogła to bym miała całe stado....ale jak mąż ma mi się wyprowadzać do garażu....muszę to przemyśleć Mówi, że skończę jak Wioletta Willas :rotfl: Nasz psiak uwielbia jeździć samochodem, otwieram mu okno z tyłu, wystawia pyszczek za okno i tak jedzie. Na wczasy z nim mały kłopocik byłby, bo on nie taki mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.06.2016 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Melka, chodzi mi, żebyśmy kierunek obrały na stawy Borki.....umówić się trza!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.06.2016 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Meliska wejdź tam gdzie czekamy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.06.2016 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Nie mam dojścia do lapka. Ja mam wyjazd jeden juz obrany do jednej z forumek. I nie chce tego przekładać Nie wiem czy dam rade z wyrobieniem sie z czasem na więcej. Dom czeka na wykończenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.12.2016 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2016 Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia życzę wszystkim forumowiczom niech to będzie czas pełen miłości, spędzony w rodzinnym gronie, czas odpoczynku i refleksji. Wesołych Świąt! http://images82.fotosik.pl/249/b5278ac1e7df6ae3med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts