illusjon 02.01.2013 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Cześć Bogumił, Cieszę się, że impreza się udała Jeszcze raz pomyślności w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 02.01.2013 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Hej illusjon...impreza się udała, trochę bolała głowa na drugi dzień ale czego się nie robi, żeby dobrze powitać Nowy Rok:) I Tobie również wszystkiego NAJ w tym Nowym Roku:) Ale numery....zmieniłam swój awatar, bo stwierdziłam , że nowy rok to dobry czas na zmiany:) więc świeżutka fotka jak najbardziej...... i jak weszłam na swój wątek to się przestraszyłam, że otworzyłam cudzy, hahahaha....no ładnie!!! już siebie nie rozpoznaje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 02.01.2013 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 To tak jak ja kilka lat temu przefarbowałam sobie włosy na czarno i wchodząc do WŁASNEJ łazienki jak zobaczyłam siebie w lustrze powiedziałam przepraszam i się wycofałam. Krótko miałam czarne włosy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 02.01.2013 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Dobre:) Przypomniała mi się historia z moją fryzurką...przefarbowaną na blond:) i mijając sklep z dużą witryną sklepową, jak każda babeczka ( przecież nie przepuszczę takiej okazji), chciałam się przejrzeć w szybie...no i oczywiście jakaś obca baba !!!!!! spanikowana oglądam się za siebie (bo przecież nikt za mną nie szedł:)) dłuższy czas nie mogłam dojść do siebie:) Też krótko miałam te blond włosy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 03.01.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Dobre Ale nowy avatar bardzo korzystny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 03.01.2013 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 hej Beatko, hej dziewczynyavatarek pierwsza klasa!a mnie przypomniała się historia znajomej, która niedługo po zamążpójściu wybrała się do lekarza, zarejestrowała się i zasiadła w kolejce. Kiedy już wszystkie osoby przed nią zostały wywołane i gdy już nawet te, które przyszły później wzywane były do gabinetu, ta wciąż kiblowała w poczekalni. Co jakiś czas tylko pani doktor wołała jakąś Malinowską, której niestety nie było. Minęło chyba z pięć takich wołań między innymi pacjentami, zanim ta zorientowała się, że to przecież jej nazwisko, tyle że po ledwo poślubionym mężu. Więc tym bardziej nie dziwi, że własne odbicie może zaskoczyć, gdy w nim duża zmiana nastąpi.Pozdrawiam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.01.2013 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Hej dziewczynki:) Ilusjonku i Mariola...dzięki...fotka świeżo "pstryknięta " na sylwestrze w domku:) A tak w ogóle, to jakoś do siebie nie mogę dojść po tym sylwestrze:) Jak to dobrze, że jutro ....piątek:) Dobra historia mariola....chyba każda świeżo "poślubiona mężowi" ma z tym problem:) Ja przez dłuższy czas podpisywałam się swoim panieńskim nazwiskiem, potem kreśliłam i tak w kółko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 03.01.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 A tak w ogóle, to jakoś do siebie nie mogę dojść po tym sylwestrze:) Jak to dobrze, że jutro ....piątek:) hihi mam to samo, O JAK DOBRZE, ŻE JUTRO PIĄTEK, tym bardziej, że w pracy same ciężkie tematy. apropos podpisywania, zupełnie nie pamiętam swojego podpisu z czasów kiedy byłam panną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.01.2013 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 A ja , choć minęło już...hohoho.... a może jeszcze więcej:) to dokładnie pamiętam swój podpis... A ja myślałam, że to tylko ode mnie czegoś chcą w pracy:):) ? ? ale czego oni chcą.....?? i o so chosi??????:) A mnie jeszcze czeka 18 - stka mojej córci za dwa tygodnie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.01.2013 01:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Hej Beatko, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku http://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_champagne.gif 18-ka córy to dopiero będzie wydarzenie:wiggle: Masz już prezent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.01.2013 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Hej Aga:) I Tobie wszystkiego "najlepsiejszego" w Nowym Roku:) No ostatnia moja 18-ka:) Już spać nie mogę tylko planuję Co do prezentu to już jeden dostała....nowy laptopik, na wiosnę prawo jazdy i.....mam jeszcze w planach mały drobiazg.....wisiorek - złoty grosik (na szczęście) z jednej strony a z drugiej wygrawerowana fotka Ewy:) Ale to załatwiam z panem złotnikiem:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 07.01.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Witaj Beatko Ho ho 18 córy, to poważna imprezka Cię czeka Taki wisiorek to piękna pamiątka Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 07.01.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 O Matko ale ze mnie sierota Zapomniałam zapytać co to za 18 na awatarku Ślicznie wyglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.01.2013 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Heeej Maju....ależ dawno cię u mnie nie było!!!!!!! Też uważam, że taki "grosik" to świetna pamiątka:) Tylko nie wiem jak ja to wszystko przetrzymam.....miałam dopiero dzieci małe a już ostatnie kończy 18 lat!!!! Ehhhh ....życie ucieka przez palce.... Dzięęęki ci Majeczko, za tę 18-tkę....dobra kobieta z ciebie....:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 07.01.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Heeej Maju....ależ dawno cię u mnie nie było!!!!!!! Kochana dawno mnie wszędzie nie było ... nie tylko u Ciebie Jakoś tak nie miałam nastroju na siedzenie na fm Pędzę Beatko, moja młoda mnie wzywa ... Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.01.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 No piękne prezenty wybrałaś dla córy Beatko Na pewno będzie zadowolona. Niestety czas szybko leci, to prawda:confused: Sama pamiętam swoją 18 jakby to było wczoraj... Nie martw się- pewnie niedługo będzie mogła się pochwalić wnusiami, to dopiero będzie atrakcja:yes::D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 20.01.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Też uważam, że taki "grosik" to świetna pamiątka:) Tylko nie wiem jak ja to wszystko przetrzymam.....miałam dopiero dzieci małe a już ostatnie kończy 18 lat!!!! Ehhhh ....życie ucieka przez palce.....:) Przetrzymasz! każdy to przechodzi A grosik jest najlepszą pamiątką bo na całe życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.01.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Hej Beatko Ta 18 to teraz była, tak? Wszystkiego najlepszego dla córy:wiggle: Prezenty fajne, z wisiorkiem fantastyczny pomysł Pozdrowionka zostawiam i miłego tygodnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 21.01.2013 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Witam trochę dzisiaj już żyję:) Dziękuję za życzenia dla córuni:) Wkleję pare fotek ....na chwilkę http://img7.imageshack.us/img7/4928/dscn0324ej.jpg http://img202.imageshack.us/img202/8177/sam1830y.jpg http://img820.imageshack.us/img820/3690/sam1833o.jpg http://img32.imageshack.us/img32/9283/sam1834r.jpg http://img21.imageshack.us/img21/6163/sam1836sc.jpg http://img838.imageshack.us/img838/4572/sam1839b.jpg i moja 18-tka:) http://img401.imageshack.us/img401/1695/p1801130949.jpg Edytowane 16 Czerwca 2013 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 21.01.2013 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 (edytowane) ] http://img827.imageshack.us/img827/4548/75645127868547272350100.jpg i po fotkach:) Edytowane 16 Czerwca 2013 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts