mmajeczkaa 21.01.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 No cóż, że piękna ta Twoja 18-tka to już od dawna wiemy :rolleyes: Beatko ale ileż Ty pyszności naszykowałaś kochana ... tak pięknie wszystko wyglądało Chwal się cóż to za smakołyki były Czy córunia z prezentu zadowolona ??? Bo mam rozumieć, że "grosik" dostała tak ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 21.01.2013 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Maju, dziękuję ślicznie:) Pyszności naszykowałam bo było sporo osób.....nie wszystko robiłam ja, pomagała mi znajoma:) Wkleiłam specjalnie fotki z dekoracjami...półmiski warzyw robiłam ja, do tego były sosy o różnych smakach:) Następna fotka to kurczak faszerowany...pychota:) Były zrazy, gołąbki, devolay ze szpinakiem, schab z pieczarkami, pałeczki faszerowane, zupa serowa z pulpecikami, ryba po węgiersku (pyyyyszna) galaretki drobiowe, sałatki, surówki......eeee...i już sama nie wiem....no ciasta i tort nie za duży....bo moi goście wolą ciasta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 21.01.2013 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Aaaa...i zapomniałam napisać...."grosik " się nie zdążył zrobić Ale będzie na pewno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 21.01.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Następna fotka to kurczak faszerowany...pychota:) schab z pieczarkami, pałeczki faszerowane, zupa serowa z pulpecikami, ryba po węgiersku (pyyyyszna) galaretki drobiowe, To ja w wolnej chwili poproszę na te smakołyki przepisy Ostatnio ciągle szukam nowych smaków i chętnie wypróbuję nowe przepisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 21.01.2013 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Kochana...przepisów znajomej nie dam bo nie znam:) mogę tylko powiedzieć że robi najlepsze jedzonko na świecie:) Pałeczki faszerowane mięskiem mielonym z pieczarkami i zieleninką, schab zawijany ze smażonymi pieczarkami i cebulką panierowany i smażony, na zupę i rybę nie znam przepisu ale rewelacyjne (jak mi się uda zdobyć przepisik to dam) Była prezentacja "z życia Ewy" i karaoke:) http://img823.imageshack.us/img823/3403/dscn0492b.jpg W niedzielę były "poprawiny " do późna:) Edytowane 21 Stycznia 2013 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 21.01.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Pałeczki faszerowane mięskiem mielonym z pieczarkami i zieleninką, schab zawijany ze smażonymi pieczarkami i cebulką panierowany i smażony, Możesz szerzej napisać coś o tych pałeczkach tzn. dokładniej jak się je robi ... brzmią bardzo ciekawie Schab już wiem i zrobię, chyba kiedyś coś podobnego robiłam na zupę i rybę nie znam przepisu ale rewelacyjne (jak mi się uda zdobyć przepisik to dam) Ok Była prezentacja "z życia Ewy" i karaoke:) W niedzielę były "poprawiny " do późna:) Więc zabawa była wyśmienita ... tak ??? Jeszcze raz ... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CÓRY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 21.01.2013 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Maju, wyciąga się kości z pałeczek i nadziewa farszem : mięsko mielone podsmażone, osobno drobno posiekane pieczarki z cebulką podsmażyć, połączyć wszystko, doprawić i ja daję albo szczypiorku albo zielonej pietruszki. Można zrobić farsz z samymi pieczarkami i cebulką....jak kto lubi:) A co do zabawy to było wspaniale:):) I córcia dziękuje za życzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 21.01.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 wpadłam z rewizytą, żeby Cię uściskać :hug: a tu taka feta. Potrawy tak apetyczne, że aż trudno uwierzyć, że prawdziwe A córka... brak mi słów, przepiękna dziewczyna ściskam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.01.2013 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Hej Mariola:) Dzięki za uściski i za tak miłe słowa:) Buziaki posyłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 24.01.2013 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Sajgon, Armagedon, Piekło..... Witam sie jawnie po raz pierwszy Ładna dziewczyna z tej Twojej córci Na każdym zdjęciu wygląda inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.01.2013 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Cierpliwie czekałam i ....się doczekałam:) Witam Cię Aniu w moim skromnym "we wątku":) I dziękuję ....córa już "dorosła" .....opijaliśmy jej dorosłość tydzień temu:):) I jak widzisz....nudny ten mój wątek, nic się nie dzieje, ale niech sobie jest......u ciebie to dopiero młyn:) Dzięki za odwiedzinki i zapraszam częściej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 25.01.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Kochana, w wątkach, w których najwazniejszy etap juz sie zakończył to chyba normalne. Zauważyłam, że ludziska kochaja foty, inspiracje, wizualizacje, dyskusje i debaty nad np. uszczelką do umywalki Może pomyśl o jakiejś sesji...rozbieranej ? Zlecą sie tu jak muchi Piszesz, że u mnie młyn. Czy Ja wiem ? Fakt sporo ludzi przychodzi, tylko nie wem w sumie czemu ???? Nic nie buduję, nic nie urządzam i nie remontuję. Stagnacja i beznadzieja........ Fot też w zasadzie nie wstawiam...no ostatnio kilka inspiracji tego co lubie i co mi sie podoba. Poczekaj do wiosny...Zaczniesz dłubanie w glebie, numerowanie dżdżownic i budowe fontanny przed domem to i frekwencja wzrosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.01.2013 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Sesji rozbieranej raczej nie będzie...toż dopiero bym odstraszyła wszystkich....nawet tych co tu czasami zaglądają:) U ciebie młyn, bo.....fajnie się ciebie czyta....masz fajną osobowośc:).....szczerą duszyczkę i....ciebie się lubi:):) ale nasłodziłam, hahahaha:) No sama widzisz kochana!!!!!!!!!!!!!! A wiosny wyglądam jak każdy chyba.....w końcu zacznę dłubanie w glebie i ......tyle mam pomysłów, że chyba przerobię cały ogród!!!!!! ......Ja tak co roku mówię, a jak już trzeba coś ruszyć to mi szkoda.......chyba faktycznie zacznę numerować te dżdżownice:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 25.01.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Na faktycznie, nasłodziłas Numerowanie dżdżownic to zajefajne hobby Potem, możesz uszyc im golfiki co by nie marzły biedaczyska Bardzo ubolewam nad tym, że to co jedziemy oglądac w niedziele, ma tak małą działkę Ja pazerna na hektary....ogródek typu warzywnik mi sie marzy bo lubie mięc swoje, uwielbiam gotować, przetwarzać, wekować. Strasznie bym chciała z dzieciakami ugniatac kapuchę kiszoną, chodzic po sadzie i owoce zbierać. Lubie mieć przestrzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.01.2013 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Aniu, ja też zazdraszczam ludziom wilkich przestrzeni, ale mam to co mam i strasznie się cieszę z tego! Nie ma tego zbyt wiele, ja warzywnika nie uprawiam za to kwiaty, które uwielbiam , krzewy ....drzewka owocowe... Ty jesteś robotna dziewczyna, wiem, masz małe dzieciaki to i sama radocha z nimi bawić się w ugniatanie kapuchy.... Będzie dobrze w niedzielę...ja też mieszam w kociołku za to:):) Myśl pozytywnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 25.01.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 A ile masz tej swojej ziemi ? Przypomnij mi, skąd jeste ? Skolioza, sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.01.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Sesji rozbieranej raczej nie będzie...toż dopiero bym odstraszyła wszystkich....nawet tych co tu czasami zaglądają:) U ciebie młyn, bo.....fajnie się ciebie czyta....masz fajną osobowośc:).....szczerą duszyczkę i....ciebie się lubi:):) ale nasłodziłam, hahahaha:) No sama widzisz kochana!!!!!!!!!!!!!! Boguś, No nie bądź taka. Ja obiecuję, że dotrwam doi końca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.01.2013 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Aniu...zachodniopomorskie:) Blisko Szczecina. Ziemi...810 m. Na tym stoi dom o powierzchni 120 m , garaż wolnostojący... więc ziemi nie dużo zostało:) Ilusionku...poczekam na odważniejsze .....:) Ale dzięki za doping:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 25.01.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Ło matko !!! Toć to koniec świata Ile masz na plażę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.01.2013 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 (edytowane) Gdzie tam koniec świata??????????? To wy mieszkacie daleko od domu:) Na plażę?? Mamy jeziora..... na wyciągnięcie ręki:) Na plażę mam pięć minut samochodem:) Poprzednie mieszkanie miałam prawie nad jeziorem:) http://img209.imageshack.us/img209/8944/choszcznojezioroklukijp.jpg http://img694.imageshack.us/img694/9148/25751878.jpg http://img838.imageshack.us/img838/9845/1317489.jpg o matuniu....jak mi się chce ciepła!!!! Edytowane 25 Stycznia 2013 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts