illusjon 29.01.2013 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Ale śliczna dziewczyna.. Proszę przekazać córce, że zrobiła na mnie ogromne wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 29.01.2013 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 oooo.....dziękuję Ilusjonku, przekaże na pewno:)....mi też się podoba:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.01.2013 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Beatko widziałam ten TONY jedzenia i to jakiego:jawdrop::jawdrop: Toż to wesele było, a nie urodziny:wiggle: Aż się głodna zrobiłam:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 29.01.2013 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 No fakt Aguś, przesadziłam z jedzeniem, ale ja mam tak zawsze..... Ale przynajmniej "moje mężczyzny" "wywiezły" trochę do Szczecina jak wracali:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 29.01.2013 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 (edytowane) To jeszcze wkleję na chwilkę całą moją trójcę Edytowane 29 Stycznia 2013 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.01.2013 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 O ... i na zdjęcia się załapałam ... Beatko Twoje dzieci już takie dorosłe, a Ty jeszcze taka młoda, piękna laska ... Tylko pozazdrościć Jak zdrówko ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 29.01.2013 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 piękne masz dzieci ... mhmm zresztą jakie dzieci ? to dorośli ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.01.2013 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Chłopaki przystojniaki ... Córcia ... nieraz już o jej urodzi pisałyśmy ... Ale wiadomo ... Piękna Mama ... piękne Dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 29.01.2013 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Dzięki kochane....fakt to już dorośli ludzie, a człowiek ciągle chciałby być młody:) Póki ich nie widzę to czuję się jak ....nastka:) Przy nich jest już gorzej....hahaha Maju dziękuję ale....tak sobie....obiecuję sobie, że się wezmę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 29.01.2013 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Nie wiem czy widziałyście parę stron wstecz ....koleżanka malowała mi córcie.... http://img607.imageshack.us/img607/1695/p1801130949.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 29.01.2013 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Boguś, to prawda, co napisałaś, że człowiek czuje się jak 20-stka dopóki dziecka na horyzoncie nie widać. Wystarczy, że to moje 186 stanie przy mnie i czar pryska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 29.01.2013 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 To tak jak moje chłopaczki....malutkie po 186....:) U mnie mniejszy jest ode mnie tylko ....pies:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 30.01.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Boguś, Jakie to szczęście, że mamy koty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 31.01.2013 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Beatko ja jak zwykle spóźniona http://emoty.blox.pl/resource/blush.gif ale z najszczerszymi życzeniami WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA TWOJEJ PIĘKNEJ CÓRY http://gify.magazynek.org/pictures/Ro%C5%9Bliny/Kwiaty/R%C3%B3%C5%BCe/098.gif Miłego dnia życze ps jedzonko na imprezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 31.01.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Bogumilku! melduję się i pozdrawiam serdecznie. Dzis tylko przywitam sie a na pogaduchy przylecę może jutro. Chociaż jutro mam imprezę ( jak zwykle w piątek, tyle, że tym razem to urodziny , mojego Sianownego ) Pozdrawiam jeszcze raz... a co do nazwy zamiast plasterka- aloes może byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 31.01.2013 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Masz rację Ilutku:) Jak ja choruję na Main Coona.....ale mój szanowny małżonek zapowiedział mi , że albo on albo kot....wystarczy mu pies....no i co ja mam biedna zrobić????????? chyba wybiorę kota:):) Aguś ...dziękuję ci bardzo w imieniu córci:) Witaj mayday w moich skromnych progach:) Zapraszam kiedy tylko masz czas ... a dla męża WSZYSTKIEGO NAJLEPSIEJSZEGO:) Aloesik....no już lepiej:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 31.01.2013 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Aaaaa....zapomniałam ....w piątek imprezka u Ilusjonka:) To ciebie maydayku nie będzie???????? Szkoda.......dobrze, że cię już widziałam........:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 31.01.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Masz rację Ilutku:) Jak ja choruję na Main Coona.....ale mój szanowny małżonek zapowiedział mi , że albo on albo kot....wystarczy mu pies....no i co ja mam biedna zrobić????????? chyba wybiorę kota:):) Boguś, Po tak postawionej sprawie też wybrałabym kota... W dodatku świadomość, że M nie zostanie sam jest krzepiąca Ale nad Main Coonem się zastanów. Wśród moich znajomych kilka lat temu była moda na te koty i z tego co słyszałam poza uroczym charakterem, ciągłą ochotą do zabawy i przepięknym wyglądem są też bardzo chorowite. Mój kolega (rekordzista) w ciągu 3-4 m-cy wydał na kota 2,5 tys. Zanim się zdecydujesz popytaj jakiegoś dobrego weterynarza. EDIT: Tak Imprezka jutro 22:00. A jeszcze dzisiaj chciałabym poprosić Koleżanki o opinię w sprawie szaf wnękowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 31.01.2013 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Ooooo....widzisz, dzisiaj rozmawiałam na ten temat z koleżanką. Ona ma trzy psy i kota - dachowca:). .... i to samo mi mówiła co ty....trzeba się zastanowić nad tym. Ale to nie zmieni faktu, że zakochana jestem w tych kociakach Nie wiem jeszcze jak mój piesu Husky przyjąłby nowego lokatora w domu - marnie to widzę. Ale to jeszcze sprawa do przemyślenia....no i małżonuś do urobienia. Na jakiegokolwiek kotka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 31.01.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Nie wiem jeszcze jak mój piesu Husky przyjąłby nowego lokatora w domu - marnie to widzę.... Beatako ,będąc w posiadaniu Husky i majc jakies doświadczenie w relacjach moich psów z kotem ..niestety tez marnie to widzę ..owszem ,gdyby wychowywały sie razem od "małego" to symbioza jest mozliwa:D... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts