diana_teresa 07.02.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Jak u Ciebie już cudownie wiosennie, ja czekam na ocieplenie co by jakieś wiosenne kwiaty przed domem posadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.02.2013 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 A ja jestem ciekawa tych tulipanow które sadziłam jesienią.....pare przesadził mi mój piesiu....ale mam nadzieję, że wyjdą Ja już nie mogę się doczekać tej wiosny, chyba jak każdy.....kwiatów, zieleni i....słońca!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.02.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Beatko, ja też czekam z utęsknieniem na tulipany, żonkile, frezje, hiacynty i inne tylko czy będzie czas na podziwianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.02.2013 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 No Aniu...ciocia Beatka też czeka na Twoją wiosnę:) Bedziei czas i na podziwianie kwiatków......., zobaczysz:) To wszystko zależy od dobrej organizacji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.02.2013 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 W razie czego wołaj do pomocy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.02.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Trudno myśleć o wiośnie, gdy za oknem środek zimy. Ale mimo tego, że człowiek wymęczony tą porą roku, krótkim dniem, wieczną ciemnością, bez słońca i ciepła, to ja lubię ten lutowo-marcowy czas. Bo jest już takie poczucie, że idzie do dobrego, że już nie długo. Wolę marzec od września, zdecydowanie. I tą taką niedorzeczną radość z pierwszego rozkwitniętego krokusa Beatuś, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.02.2013 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Witaj Tolu:) Ja też, żeby nie było:) uwielbiam oczekiwanie na te pierwsze kwituszki....ale niech już się to stanie!!! Właśnie wróciłam z długiego spaceru z moim piesem:) Po tych pączkach trzeba było ................no i przeszłam się po tym moim ogrodzie.....matko....wszystko bym przerobiła i pozmieniała......!!!!!! Ale mam tak chyba co roku.....??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.02.2013 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Wy tu o kwiatuszkach, a u nas tak sypie od rana, ze nie wiem jak do domu dojadę:bash: Ja chcę wiosny!!!:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.02.2013 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Aga...u nas po śniegu ani śladu....dzięki Bogu:) I myślę, że już nie będzie....Chociaż nigdy nic nie wiadomo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.02.2013 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Beatko u nas też śladu już nie było i zielona trawa- do dzisiaj:jawdrop: podobno ma zasypać całą Polskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.02.2013 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 O matko....to ja już obchód ogrodu dzisiaj zrobiłam ...kwiaty mi wychodzą a ty mówisz o śniegu??? Świat się kończy!!!!!!!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.02.2013 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Kwiatkom nic się nie stanie po śniegiem:)Beatko nie znasz przysłowia- idzie luty obuj buty:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 07.02.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Sypie,sypie już od rana a pączków zjadłam sztuk 3,faworki,tak że się nie przejadłam jak co roku :stirthepot:u nas od jutra zaczynają się ferie zimowe,syn już pojechał do Bardo to siedzimy sami i taka cisza w domu,bardzo lubię Rodzinkę PL tam zawsze sie coś dzieje i fajnie mieć dzieci z małą różnicą wieku,tak myślę bo u mnie nie było tak że dzieci biegały,szalały,nie było kłótni itd jest za duża różnica wieku i tego nie było ale mnie dzisiaj na wspomnienia wzięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 07.02.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 oj nazwa jak ci teskno to moją dwójkę ci podrzucę, posłuchasz wtedy: mamo ona mi psuje, mamooo ona mi zabiera, mamao zabierz ją stąd, a Tosia z racji, że zasób słów ma jeszcze mały: mamo Jan tatairli tan ma mamooooo..... i płacz... :) Beatko piekne migdałki i lilaki i ja sie rozmarzyłam... u nas śniegiem posypało jak cukrem pudrem... oby luty zleciał a później juz wiosnaaaaaa :) :0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.02.2013 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Dziewczyny, oglądałam wiadomości....Aga ma rację....trzeba się szykować na zimę Część Polski zasypana...a u nas już prawie, prawie...... wiosna,...... i znowu????? nazwa, ja delektuję się ciszą w domu, bo w pracy mam mnóstwo dzieci:):) Chociaż i ja czasami tęsknię za moimi , i naszymi czasami kiedy były małe....cóż, teraz tylko czekać na wnuki:) Dzięki Martusia....też pozostało mi tylko pomarzyć może się w końcu doczekamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 07.02.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Tak Martusia,ja też lubię pognić w niedzielę ale jak są małe dzieci w domu to coś się dzieje,jest do kogo gębę otworzyć zobaczysz za jakieś 20 lat jak zostaniecie sami jak będzie w domu smutno ja już chcę wiosnę i z kosiarką po placu chodzić,bo zwariuję takie nudy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.02.2013 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 No i rzekło się...śnieg spadł!!!! Nie tyle ile w innych rejonach Polski ale trochę jest! I mam zagwozdkę...pytanie do dziewczyn , które "uprawiają" wrzosy, wrzośce.... http://img849.imageshack.us/img849/8219/p0802131103.jpg co ja mam z nimi zrobić??? One sobie stały ślicznie całą zimę na dworze w donicy drewnianej.I wyglądają tak samo jak je wsadzałam jesienią I co teraz? na wiosnę wsadzić do ziemi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.02.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 U nas też bielusieńko. Zimno, ale ślicznie Dobrego weekendu Beatko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.02.2013 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Dziękuję Dropciu i wzajemnie:) Koniec ferii:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 08.02.2013 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Beatko, moje wrzosy cały czas stoją w drewnianych donicach i wyglądają tak samo jak je wsadziłam i też nie wiem co z nimi dalej zrobić... Pozdrowienia zostawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts