bogumil 13.03.2013 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Anetko...hiacynty są super, ale za silny zapach dla mojego m:) Chodzę za nim i cały czas przestawiam bo mi......wynosi:) Widzisz Dropku...niektórzy mają ciągle pod górkę:) Tolu....wiem, że u was śniegu pod dostatkiem.....ale mam nadzieję, że już niedługo. Tej wiosny wszyscy wyczekujemy, ale obiecuję, że będę krzyczała głośno:) Ale i Ty krzycz....nigdy nie wiadomo do kogo wiosna zapuka najpierw:) Martusiu, za piesiem jest wierzba. Po przeciwnej stronie jest taka sama....tnę je zawsze w "parasolki":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.03.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Beatko, witam i uściski zostawiam:hug::hug: z życzeniami zdrówka:hug: Co do zimy u nas też niestety tak to wygląda, ale od poniedziałku już ma wrócić wiosna:yes:, a może od razu przyjdzie lato??? Z jednej strony dobrze, że ten śnieg spadł, bo u nas rano to -10stopni było (najniższa temperatura w ciągu całej zimy zapisana na moim termometrze to -14,5:eek:) Pod śniegiem przynajmniej roślinki mają ciepło, a zaczęły już wychylać noski, mam nadzieję, ze nic im nie będzie:stirthepot: Buziaki zostawiam i pozytywne fluidy w Twoim kierunku ślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.03.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 U nas od rana zimaaaaaaaa, sypie jak wsciekłe, kurcze a już się cieszyłam że wiosnę mamy:bash: Marta ja lawendy mam ok 20 krzaków więc mam nadzieję, że przetrwa...śnieg jej nie zaszkodzi ale jak przyjda mrozy to już gorzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.03.2013 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 yuczko kochana....dziękuję za życzenia zdrówka:) Jest coraz lepiej....jeszcze żeby choć cieplej było! To człowiekowi humor by się poprawił Całuję mocno:) I u nas dzisiaj -15 rano było....może i dobrze, że ten śnieg...to roślinki nie zmarzną! Anetko, byłam u ciebie....widoki jak u mnie:) Szkoda tylko kwiatów......oby nie zmarzły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 14.03.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Pozdrowionka przynoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.03.2013 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Beatko ja już po odśnieżaniu:lol2: u nas na szczęście tylko -2 ale nie wiadomo jak będzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.03.2013 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Hej Ilusjonku:) Czy ciebie też zasypało?? Anetko... u nas słońce pali teraz jak oszalałe...ale na noc zapowiadają -13 stopni!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.03.2013 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Hej Beatko Zima u Was na całego- podobnie jak u nas:bash: Przez ostatnie dni napadało całkiem sporo:eek: Czy to się nigdy nie skończy:sick: Mrozy w nocy podobnie jak U Ciebie- faktycznie dobrze, ze leży śnieg, bo inaczej cebulowe by zmarzły na kość. Jak się czujesz? Buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 14.03.2013 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Bogusiu, U mnie średnio zimowo i średnio mroźnie. Ale Wiem, że tam u Ciebie chociaż słonecznie to z mrozem nie przelewki Mój własny osobisty brat w Policach mieszka i strasznie narzeka na temperaturę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.03.2013 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Hej Aga...mam nadzieję, że już niedługo będziemy się cieszyć kwiatami i ogrodem...... Masz privka:) Ilusjonku....powiem ci, że za każdym razem nie mogę się napatrzeć na twój awatarek...i nie wiem, czy w długich włosach ci lepiej czy w krótkich......w obydwu fryzurkach wyglądasz ekstra:) Co do brata, to już kiedyś pisałaś, że mieszka w Policach:) kiedy odwiedzinki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.03.2013 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Dziewczynki kochane...dla wszystkich , które tu zaglądają z dobrym słowem, ode mnie:) http://img826.imageshack.us/img826/5421/p140313165904.jpg http://img443.imageshack.us/img443/430/p1403131659.jpg i chociaż trochę wiosny:) http://img706.imageshack.us/img706/1859/p140313170101.jpg http://img843.imageshack.us/img843/8663/p130313110701.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 15.03.2013 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Beatko doczytałam o zdrówku Ściskam mocno i trzymam mocno kciuki żeby było jak najszybciej coraz lepiej :hug: Ja też czekam na wiosnę, ale to co się dzisiaj wyprawia za oknem to jakiś horror - taka zamieć że świata nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.03.2013 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Hej Beatko, jakie piękne kwiatki:jawdrop: A skąd u Ciebie taka kwiaciarnia? Czyżbyś miała imieninki-urodzinki? Przyznawaj się szybciutko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.03.2013 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Oj, widzę, że w imieniny dopisali goście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.03.2013 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Aaa to imieninki miałaś faktycznie było Beaty parę dni temu:bash: W takim razie dużo zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka Beatko oraz morza miłości:hug:Spóźnione, ale szczere:) http://www.sendmyflower.com/wp-content/uploads/2011/01/Beautiful-Tulip-Flowers-Pictures-And-Wallpapers21.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.03.2013 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Admetko kochana....ślicznie ci dziękuję...jest coraz lepiej....MUSI być Jestem u ciebie codziennie , jak zresztą u każdej z was, ale nie zawsze się odzywam ....ale odwiedzam:) Model z zasłonką najlepszy:):) Agusiu i Ilusjonku.....imieninki były 8 marca......dziękuję za życzonka....wiem że szczere i mocno was całuję Dziękuję za piękne tulipanki:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.03.2013 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Beatko kochana tak dawno mnie nie było Jak tam zdróweczko, mam nadzieję, że z dnia na dzień już tylko będzie lepiej Ode mnie też przyjmij proszę ... NAJLEPSZE ŻYCZENIA :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.03.2013 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 ale gapa ze mnie :bash:Beatko spóżnione życzenia Imieninowe zostawiam - Zdrowia i spełnienia marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.03.2013 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 u nas bonanza pogodowa - od wczoraj mam ponad metr sniegu na ogrodzie:jawdrop:Mąż z Łukaszkiem ledwo wrócili i do poniedziałku się nie ruszamy;) mamy więcej śniegu dzisiaj aniżeli spadło przez całą zimę, a już się cieszyłam , że nas ominie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.03.2013 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 mmajeczko...mnie nie było trochę, ale ciebie??????????? gdzie się podziewałaś?Dziękuję...tak jak piszesz, z dnia na dzień musi być lepiej:) I dziękuję za życzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts