bogumil 15.03.2013 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Anetko....dziękuję....nie przejmuj się, te moje imieniny są w taki dzień, że każda babeczka ma swoje święto.....chciałam przenieść kiedyś imieniny na wrzesień, ale rodzina się zbuntowała i obchodzi 8 marca....oczywiście zażyczam sobie dwa prezenty....a co??/!!!! A widzisz...już miało być tak pięknie, a ta zima nie odpuszcza. Ale faktycznie wam współczuję...u nas trochę spokojniej z tym śniegiem niż u was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.03.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 mmajeczko...mnie nie było trochę, ale ciebie??????????? gdzie się podziewałaś? Dziękuję...tak jak piszesz, z dnia na dzień musi być lepiej:) I dziękuję za życzenia:) Beatko potrzebowałam chwili wytchnienia ... A pewnie, że musi, inaczej być nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.03.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Beatko, uściskać przyszłam Dzielna jesteś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.03.2013 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Kochana narendilko....nie mam wyboru....a raczej nie dają mi moi wyboru:):) Mam ogromne wsparcie, a jak jeszcze wchodzę na forum i widzę takie wpisy jak twój....to już w ogóle:) Kochane jesteście i już I buziaki posyłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 16.03.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Anetko....dziękuję....nie przejmuj się, te moje imieniny są w taki dzień, że każda babeczka ma swoje święto.....chciałam przenieść kiedyś imieniny na wrzesień, ale rodzina się zbuntowała i obchodzi 8 marca....oczywiście zażyczam sobie dwa prezenty....a co??/!!!! s! Beatko kochana,,, nie bylo mnie troche na fm więc przesyłam spóznione całuski imieninowe.:hug:..nie wiedziałam ,że też miałaś imieniny.... Jak widać mamy ten sam problem :)dwa święta w jeden dzień ,ale ja dostałam tylko po jednym prezencie:(:( Jak się czujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.03.2013 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Hej Beaciu:) Dziękuję za życzonka....wysłałam ci privka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 17.03.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Beatko kochanie przesyłam :hug: dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.03.2013 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Beatko, myślę, że masz dzisiaj wspaniałe samopoczucie - bo pogoda piękna, słoneczna, i do pracy nikt iść nie musi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.03.2013 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Helllooołł Karolku i Amtelko:) Daje radę....jest ok:) Dzięki:) Witam was dziewczynki w niedzielny wieczór:) Pogoda dzisiaj była słoneczna ale i wietrzna!!! Może już któraś z was wie kiedy WIOSNA????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 17.03.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Beatko spóźnione, ale szczere sto lat, sto lat, sto lat!!! spełnienia marzeń, zdrówka, słoneczka i aby ogród zawsze pięknie kwitł buziaki ogromne!!!! a wiosna podobno latem ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.03.2013 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Toś mnie zasmuciła Martusiu.....ale znając naszą pogodę to możesz mieć rację:) I ślicznie dziękuję za życzonka:) Buziaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.03.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Beatko jak dzisiejsze samopoczucie ??? U nas pięęęęęęęęęęęęęęęeeeeekne słoneczko,a u Was ??? Ja też poproszę privka Kochana, wiesz z jaką informacją ??? BUZIAKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.03.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Nie, nie nie, dementuję!!! Latem będzie lato a wiosna... już idzie:yes: Jeszcze troszkę i ta zima MUSI odpuścić!!! ZObaczycie:yes: Przecież jak slonko świeci to już ją widać Beatko, jeszcze przyjmujesz życzenia imieninowe? To wszystkiego najlepszego kochana:hug: Zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.03.2013 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 mmajeczko privek już leci........ A u nas zimnawo......bleeee!!!! yuczko....pocieszyłaś mnie z tą wiosną....ja tak na nią czekam:) A za życzenia dziękuję ślicznie:) Buźka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 18.03.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 U nas też piękne słonko (to pocieszające), ale też śniegu dobre 15cm (to już nie jest miłe) :/ ja też czekam na wiosnę i wiem, że z dnia na dzień do niej bliżej... oby Wielkanoc była już bezśnieżna Wstawiłam dziś brzózki do wazonów i zaklinam wiosnę tańcząc na mopie miłego tygodnia koleżanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.03.2013 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Martusiu....to wytańcz tę wiosnę i dla mnie:) U mnie w ogrodzie zalega tyle śniegu, że boję się zaglądać.......oby Wielkanoc była bezśnieżna......może i ja potańczę trochę na mopie .....razem damy radę Jak to się mówi: w kupie siła!!!!:) I dla ciebie miłego i słonecznego tygodnia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 18.03.2013 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Ja również dołączam się do spóźnionych ale szczerych życzeń imieninowych Zdrówka i pieniędzy (wszystko sobie sama kupisz ) Buźka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.03.2013 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Lady kochana....ślicznie dziękuję:) A swoją drogą.......świetnie jest obchodzić imieniny cały miesiąc!!!! Uwielbiam:):) Dziewczyny....melduję, że nas ......zasypało!!!!!!!!!!!! Strasznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 19.03.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Beatko u nas też sypie i sypie ... Jak Mama ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.03.2013 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Majeczko....niestety w szpitalu.....przykro, tym bardziej, że dzisiaj ma swoje urodziny i imieniny.....ehhh, życie:(!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts