Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

LAZUR i trochę ogródkowo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja do zmarzluchów nie należę ale jak żaba w największym słońcu mogę się wylegiwać, i wcale mi to nie przeszkadza:). A we wrześniu, też fajna pogoda...no ale do września jeszcze trochę czasu:)

Jeszcze tylko pare dni i URLOP:) Odliczam dni:)

Witaj Krysiu: dziękuję za miłe słowa:)

Staram się z tym ogrodem...dzisiaj chyba przedobrzyłam z pracą w ogrodzie. Po przyjściu z pracy do wieczora "dłubałam" w ziemi:) Po tych deszczach nie można nadążyć z zielskiem, niestety jest szybsze ode mnie:):) Nie wiem jak ja jutro rano ruszę się do pracy:( Będzie ciężko...ale ogród czyściutki:)

A co do sypialni, to już ją udomowiłam... okno dostało nowe szaty, doszło trochę duperelków i zrobiło się miło:)

Czytam u Ciebie, że byłaś w Mielnie...super, nawet w taką pogodę można odpocząć:)

Bardzo serdecznie Cię pozdrawiam i zapraszam częściej na pogaduchy.

Hej dziwczyny:)

Aga...nie wiem co Ci powiedzieć? No szkoda mi bardzo , że nie pojedziesz...:):):) Przywioze fotki , to się pochwalę:)

Andźeliko, Ty wiesz, że ja mieszkam na codzień nad jeziorami...są piękne...całe wakacje czasami z małymi dziećmi potrafiłam spędzić nad jeziorem:)

Dzięki...oleander naprawde świetny:)

Nadulka, dzięki...meble też mi się podabają. Teraz jeszcze dopieszczam tę moją sypialnię i robi się całkiem, całkiem:)

A co do Włoch, to mamy ambitne plany...jedziemy na osiem dni, w tym Florencja, Rzym, MORZE TYREŃSKIE:), Wenecja:) i jeszcze pare miejsc:) Pewnie przyjadę wykończona, ale zadowolona:)

Dzięki anbamo:)

No to jeszcze Was ponudzę i pokażę drugą wierzbę:)

http://img707.imageshack.us/img707/3606/sam4606.jpg

No i nie mogłam się oprzeć:)

http://img37.imageshack.us/img37/8591/sam4613b.jpg

A co do oleandra teściowej Andżeliko, to anbama ma chyba rację... chyba miał za ciepło.