Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

LAZUR i trochę ogródkowo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

mugatko, ja właśnie o nich pisałam, chyba dwie strony temu , że strasznie się o nie boję, bo je przesadziłam!!!! Ale widzę dzisiaj, że chyba żyją bo coś tam wypuszczają, ledwo, ledwo ale jednak:):):)

Dzięki yuczko:) Rozmnażają się same....pare lat temu sadziłam pare, nie pamiętam czy w zeszłym roku dosadzałam, ale chyba nie!...część z nich mi zaginęła a wychodzą niespodziewanie ... w innych miejscach:):)

Beatko przyciągną mnie do Ciebie zapach wiosny i kwiatów:) Jaki ty masz porządeczek na ogrodzie,ład i skład , czyściuchno jak w pudełeczku :jawdrop: Wszystko wypielęgnowane, zadbane, widać ile pracy i serducha włożyłaś. Nie chcę kawy , nie chcę ciacha:lol2: wystarczy mi ten piękny widok by poczuć się u Ciebie dobrze :)

Witaj MarJelko:):):) Cieszę się, że zajrzałaś:):)

Aleś mi napisała miłych słów....aż się zaczerwieniłam chyba:) No skłamałabym, gdybym powiedziała, że sama to wszystko robię....mój m po latach robi się bardziej ugodowy i precyzyjny (nieźle się napracowałam, żeby taki był:)) i robi co wymyślę:):):) BArdzo się cieszę, że komuś się jeszcze podoba (oprócz mnie:))

I oczywiście...wpadaj i na ciacho i kawę....i do ogrodu:) Serdecznie zapraszam:)

A swoją drogą...ledwo się ruszam....krzyż nie chce się zginać:) popracowałam trochę dzisiaj w ogrodzie :)

Mam pytanko dziewczyny....kiedy wsadzacie np. petunie i inne do donic w ogrodzie?? Bo na begonie jeszcze trochę czasu...

Niech się dzieje co chce.....obsadziłam dzisiaj donice petuniami......mam nadzieję, że nie zmarzną....

W zeszłym roku już pięknie kwitły o tej porze! Będzie co ma być!

Życzę wspaniałej majówki:):):)

Beatko Ty masz chyba róże pnące ? Ja zakupiłam pierwszą taką różę "sympathie"... nie bardzo wiem co z tym dalej robić...

Przezimowała i puszcza właśnie listki ... muszę kupić jakąś pergolę ale nie bardzo wiem co wybrać ... poradzisz coś ?

Jak ją prowadzić ? jakieś doświadczenia ... podpowiedzi ...

Kochana mugatko....właśnie moje róże przy altance to symphatie:):) Widziałaś je chyba??? Cudnie kwitną.....

Przycięłam je w kwietniu i już mają listeczki:) Ja je pryskam latem co jakiś czas preparatem na mszyce....i już....

One rosną bardzo wysoko, więc muszą mieć o co się oprzeć....ja mam puszczone na altankę, ale pergola przecież jak najbardziej:)

Będzie pani zadowolona.....:):)