bogumil 28.06.2011 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Nadulko to wierzba iwa. Mam ich dwie i przycinam "na parasol":) czasami kilka razy w sezonie letnim, tak szybko mi rosną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 28.06.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Może miał za ciepło zimą. Zdecydowanie miał ciepło, w blokach bywa gorąco Też mam wierzbę Iwę i tak jeszcze nie kwitnie i obawiam się, że w tym roku nie zakwitnie ponieważ została posadzona jakieś 3 miesiące temu i musi jakoś dojść do siebie.....Ale cieszę się , że tak kiedyś będzie wyglądać.... Cudne te wierzby.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.06.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Aga, wklejam obiecaną wierzbę:)i przy okazji różyczkę nowo rozkwitłą Dzięki wielkie, Beato Cudna wierzba, gdzie mojej do takiej:mad: Moja ma już całe 6 gałązek:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 28.06.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Aga to tyle co moja :lol2:, z tą różnicą ,że jedna jest do samej ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.06.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Aga to tyle co moja :lol2:, z tą różnicą ,że jedna jest do samej ziemi Przynajmniej nie jestem sama:lol2: Na efekty poczekamy do przyszłego roku:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 29.06.2011 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Moja iwa przemarzła,muszę koniecznie kupić nową bo jest cudna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 29.06.2011 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Cudny, cudny ogród... Bezczelnie ściągnęłam pomysł na różę w "skrzynce" - jako receptę na mojego psa. I teraz powiedz mi Beatko czy ja dobrze myślę, że róża rośnie normalnie na poziomie gruntu a cała skrzynka jest pusta? Czy ja mam tam ziemię sypać? Bo zwariowałam, pewności nie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.06.2011 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Witam dziewczyny:) Przepraszam, że dopiero odpowiadam, ale mam trochę kłopotów ze zdrówkiem.... Wszystkie wierzby Wam porosną i to szybko:) Obcinajcie nawet te sześć gałązek, one to bardzo lubią i więcej się wtedy zagęszczają. Waderko, bardzo się cieszę, że jakiś pomysł z mojego ogrodu się przyda. Róże są w gruncie a w skrzynkach pusto:) Całuski dla wszystkich...u nas dzisiaj leje:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 30.06.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Witam...troszke mnie nie było.....a tu takie zmiany....bardzo fajna sypialnia.....taka szafa to skarb każdej kobiety!!!A co do ogrodu.....to co mozna powiedzieć............pięknie........widać, że kochasz swoje kwiaty i krzaczki, bo Ci się pięknie odwdzięczają....Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 30.06.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 A dziękuję bardzo za odpowiedź - zatem mam tak jak TY U nas zapowiadają deszcze, zapowiadają, a nic nie pada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 30.06.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Oj to u mnie była taka ulewa,że wszystko dosłownie podmyte,aż boję się iść na ogród:(I burza przeszła straszna i do tego tak wieje bryyy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 30.06.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 U mnie też leje i wieje i jest zimno...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.06.2011 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Matko...to co ja zastanę po wyjeździe:( Niestety , w niedzielę muszę wyjechać na tydzień...i tak mi szkoda tego ogrodu, bo co to będzie po tych deszczach. A zapowiadają u nas zimno i deszcze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.06.2011 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Aaaa, Saro, nie podziękowałam Ci za tak miłe słowa, zatem....DZIĘKUJĘ Waderko,a nie ma za co..... strasznie się cieszę, że masz tak jak ja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 30.06.2011 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 U nas leje cały tydzień urlop deszczowy mi się kończy a od poniedziałku upały......... cholerka iść na urlop deszczowy mi się zachciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.07.2011 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Cześć wszystkim:) Andżeliko, szkoda, że miałaś taki deszczowy ten urlop, ja od jutra mam urlop i też nie zapowiada się ciepło! Mam nadzieję, że chociaż padać nie będzie:) Dzisiaj muszę pochwalić się moją nowo zakwitłą różą...ma cudny kolorek:) http://img191.imageshack.us/img191/8577/dsc09886g.jpg http://img713.imageshack.us/img713/5489/dsc09887s.jpg http://img546.imageshack.us/img546/10/dsc09888a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.07.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 U nas leje cały tydzień urlop deszczowy mi się kończy a od poniedziałku upały......... cholerka iść na urlop deszczowy mi się zachciało Pocieszę cię Andżeliko, że z tymi upałami w przyszłym tygodniu to lipa- ma być tylko troszeczkę cieplej i też dość deszczowo:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.07.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Beato, piękny kolorek nowej róży:yes: Przez ten ciągły deszcz wszystkie kwiatki mi się zniszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 01.07.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 cudowna ta roślinność w Twoim ogrodzie........bardzo, bardzo ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 02.07.2011 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 betib, bardzo Ci dziękuję:) Ale martwię się, bo tak jak mówi agawi, te deszcze wszystko zniszczą. Nawet nie można się nacieszyć tymi roślinkami bo ciągle pada i ziąb! A ja dzisiaj miałam zaplanowaną imprezę grillową dla mojego synka - magistra! KURDE....zawsze się coś spierniczy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts