Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

LAZUR i trochę ogródkowo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Może miał za ciepło zimą.

Zdecydowanie miał ciepło, w blokach bywa gorąco :yes:

Też mam wierzbę Iwę i tak jeszcze nie kwitnie i obawiam się, że w tym roku nie zakwitnie ponieważ została posadzona jakieś 3 miesiące temu i musi jakoś dojść do siebie.....Ale cieszę się , że tak kiedyś będzie wyglądać....:D

Cudne te wierzby....

Cudny, cudny ogród...

Bezczelnie ściągnęłam pomysł na różę w "skrzynce" - jako receptę na mojego psa. I teraz powiedz mi Beatko czy ja dobrze myślę, że róża rośnie normalnie na poziomie gruntu a cała skrzynka jest pusta? Czy ja mam tam ziemię sypać? Bo zwariowałam, pewności nie mam...

Witam dziewczyny:)

Przepraszam, że dopiero odpowiadam, ale mam trochę kłopotów ze zdrówkiem....

Wszystkie wierzby Wam porosną i to szybko:) Obcinajcie nawet te sześć gałązek, one to bardzo lubią i więcej się wtedy zagęszczają.

Waderko, bardzo się cieszę, że jakiś pomysł z mojego ogrodu się przyda. Róże są w gruncie a w skrzynkach pusto:):)

Całuski dla wszystkich...u nas dzisiaj leje:(

Matko...to co ja zastanę po wyjeździe:( Niestety , w niedzielę muszę wyjechać na tydzień:(...i tak mi szkoda tego ogrodu, bo co to będzie po tych deszczach. A zapowiadają u nas zimno i deszcze!!!

Cześć wszystkim:)

Andżeliko, szkoda, że miałaś taki deszczowy ten urlop, ja od jutra mam urlop i też nie zapowiada się ciepło! Mam nadzieję, że chociaż padać nie będzie:)

Dzisiaj muszę pochwalić się moją nowo zakwitłą różą...ma cudny kolorek:)

http://img191.imageshack.us/img191/8577/dsc09886g.jpg

http://img713.imageshack.us/img713/5489/dsc09887s.jpg

http://img546.imageshack.us/img546/10/dsc09888a.jpg

U nas leje cały tydzień :( urlop deszczowy mi się kończy a od poniedziałku upały......... cholerka iść na urlop deszczowy mi się zachciało :mad:

Pocieszę cię Andżeliko, że z tymi upałami w przyszłym tygodniu to lipa- ma być tylko troszeczkę cieplej i też dość deszczowo:(:mad:

betib, bardzo Ci dziękuję:):)

Ale martwię się, bo tak jak mówi agawi, te deszcze wszystko zniszczą. Nawet nie można się nacieszyć tymi roślinkami bo ciągle pada i ziąb!

A ja dzisiaj miałam zaplanowaną imprezę grillową dla mojego synka - magistra!

KURDE....zawsze się coś spierniczy:(