aneta s 10.06.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Beatko cudnie....dla mnie to najpiękniejszy czas w ogrodzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.06.2013 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Anetko, dzięki:) Masz rację...najpiękniejszy, kiedy wszystko kwitnie, tylko żeby można było się tym cieszyć cały czas....a u nas lało pare dni kiedy kwitły różaneczniki, opadły kwiaty bo deszcz zbił ....no cóż, taki klimat...oby gorzej nie było! Ale masz rację...duszę i oczy można nacieszyć:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.06.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Ale Ci się pięknie rozhulał ogród:yes: Przysiądę chwilkę na huśtawce i sobie popatrzę, mogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.06.2013 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 yuczko.... z wielką przyjemnością ci potowarzyszę, a mój m będzie czuwał i w razie czego na porodówkę zawiezie:):) Buziaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.06.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Widzę, ze wszyscy postawieni w stan największej gotowości, a małemu się nie spieszy:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.06.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Chciałam pogratulowac koleżance, potomka Które to ? Wiadomo co ? Trzymam kciuki Beciu, żeby nie było, że nie wpadam. Wpadam i macham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.06.2013 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Aniu...wiem , wiem, że wpadasz...:) Ale miło, że ślad zostawiasz:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.06.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Zostawiam ślad ???? Jedno mi przyszło do głowy Ale srac po wątkach to My nie będziemy, prawda ? Wszystko piekne Beciu tylko martwi mnie Twój pies. Jakis mało ruchawy jest. To chyba nie jest normalne, biorąc pod uwage jego pochodzenie. Może tak by go zbadać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.06.2013 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Aniu...mówiąc ślad...miałam na myśli ..."pomachać".....hahaha! A pies ruchawy to jest.....hahahahahaha, tylko teraz za ciepło mu:) Na spacer jak idziemy, to dojdzie kawał i muszę go jak osła ciągnąć bo mu za daleko:) W taką pogodę szuka sobie cienia i się wyleguje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.06.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Aaaa taki slad ? No to codziennie będę go zostawiała. Zrób mu depilację ! Woskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.06.2013 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 No coś ty??????? By się piesu na mnie obraził:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.06.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Chciałam pogratulowac koleżance, potomka Które to ? Wiadomo co ? Trzymam kciuki Dzięki Marimag To trzeci dzieć u mnie, po dwóch dziewczynkach ma być chłopczyk:) Pożyjemy, zobaczymy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.06.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Eee to Ty stara, wieloródka jesteś W jakim wieku masz kobity , Yoko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.06.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Jak to na starą przystało 17 i 6 lat:D:D:D (no te 17 to jeszcze nieskończone, ale wiesz, do pewnego wieku dokłada się sobie lata i moja córka jest na tym właśnie etapie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.06.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 To Wy niezły rozrzut macie Moja mama tez mnie uszczęśliwiła braciszkiem, gdy miałam 17 lat Wszyscy sąsiedzi, twierdzili, że to moje. Ja sie wypierałam, starzy tłumaczyli i było by ok, gdyby nie to, że mój brat mówił do mnie...Mamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 11.06.2013 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 hehehe... No tak, nam kiedyś jeden znajomy powiedział, ze u nas cykl trwa 10 lat;) niewiele się pomylił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 11.06.2013 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 pięknie:)energetyzująco i to słońce uchwycone:)lecę do żelazka, bo udało sie jedno naprawić.A najchętniej to poszłabym upolować jakieś szmatki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 11.06.2013 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Asiu, tak od rana do żelazka? Matuniu....ja rano mogę co najwyżej .....kawę wypić Żartuję....już mam posprzątane, obiadek się szykuje .....a prasować nie cierpię..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.06.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Zgodnie z umową zostawiam orła cień. Żelazko ?Co za idiota wymyslił to cholerne urządzenie ??? Nie byłoby go to i nie było byczym prasować !NIE NA WI DZĘ !!!!Układac ciuchów w szafach też NIE NA WI DZĘ !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 11.06.2013 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Aniu....możemy sobie podać rękę....ja też nie- na- widzę!!!!! nawidzić!!!! Orła cień przyjęty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts