bogumil 25.06.2013 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Powiem ci yuczko, że piekłam w dużej blaszce z podwójnej porcji...ale i tak przedobrzyłam, za dużo ciasta w cieście:D:D Jak wlejesz z jednej porcji w dwie keksówki to będzie ok. Tak myślę Że ja wcześniej nie pomyślałam o tym??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.06.2013 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Wiórki dodałam do migdałów, było ich wagowo mniej ale to nic....kruszonka wyszła przepyszna:) Co do "matki karmiącej":) nie wiem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 25.06.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 hej Beatko no pięknie-to dopiero mi teraz mówisz,że zrobiłaś podwójną porcję? he he he-:stirthepot::stirthepot:moja własnie siedzi w piekarniku a róże masz cudne:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.06.2013 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Ula....po dzisiejszym dniu (deszczu i wiatrach) sądzę, że nic po tych różach nie zostanie!!!!Już tak są zbite, jak nie wiem, tawuła leży na ziemi .... o reszcie nie wspomnę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 25.06.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Beatko-podniosą się,zobaczyszpójdziesz,dobrym słowem rzucisz i znowu będzie pieknie:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 25.06.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Beatko, ciasto pycha:) muffinkowe nie wymaga cieżkiej pracy, robi się samo:) a z taką wypasioną kruszonką miód:P U mnie już całą dobę niebo płacze....deszcz potrzebny po tych ubiegłotyg. upałach afrykańskich.Ale może już wystarczy..dzieci mają jutro pożegnanie starszaków..niech im słonko poświeci i imprezka na dworze się odbędzie. A i kwiatuszki piękne:) Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 26.06.2013 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Ula, dzisiaj leje znowu...pola obok nas zalane wodą...to sobie wyobraź!!!!!! Masakra!!! A zimno jak jesienią! Już chce mi się ciepełka...... Asieńko, u nas też dzieciaki starszaki w moim przedszkolu mają dzisiaj zakończenie tylko pod dachem....twoim życzę słoneczka i świetnej imprezki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 26.06.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 hej Beatkou nas tez pada,a w zasadzie to tak siąpi-ale ja się cieszę....przesadziłam sobie te żurawki-co to je sama rozmnożyłam,hihihi-a niech sobie juz rosna w grunciechoć powiem ci,jechałam z rehabilitacji rowerem-ty bys nie chciała mnie widzieć,jak wyglądałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 26.06.2013 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 To sobie już wyobrażam ciebie:) U nas nie siąpi, tylko leje i wieje...w tej chwili pada:) Kurde...ze skrajności w skrajność!!!! Albo upał albo ulewy!!!!! Moje kwiaty w opłakanym stanie:( Ale jak będzie tylko pogoda to pstryknę fotkę pergoli... zrobione już w poniedziałek były. Funkia posadzona, berberysek i konwalie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 26.06.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 pięknie:) Ty tez jesteś niecierpliwa,hihihi-jak widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 26.06.2013 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Ula...dla zobrazowania tego o czym pisałam! http://img203.imageshack.us/img203/6489/xi13.jpg http://img404.imageshack.us/img404/1948/7dee.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.06.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Cień kormorana zostawiam Beciu, proszę nie jęczeć. Na podlewaniu zaoszczędzisz - to raz, a dwa to, że grzyby są i będą! Pojadłoby sie duszonych z chrupiacym chlebkiem co ? No ! To nie narzekać, tylko na ryby się wybrać. Staw masz pod samym domem Pytanko mam do Ciebie...u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 26.06.2013 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Kuźwa....nie mam takich kaloszy na ryby........Nie jęczeć???? Anka.....ja się boję, że ten stawek podejdzie mi pod same okna.....dopiero będą RYBY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.06.2013 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Chrzanić ryby ! Będzie Wenecja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 26.06.2013 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Aniu, do Wenecji to ja sobie pojadę....a tak pod nosem to się znudzi!!!!!!!!!!! Masz privka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 26.06.2013 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Beatko-faktycznie: napadało u ciebie.Szok-niech już przestanie w takim razieU mnie spokojnie dalej siąpi.Oczywiście byłam w ogrodzie i pracowałam,hihihi-a co tam,najwyżej podrosnę od ciepłego deszczyku.Taka pogoda jednak zwykle nastraja mnie do pichcenia w kuchni:stirthepot:robie takie danie pierwszy raz-jeśli mi wyjdzie-pokaże je u mnie,papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.06.2013 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 O raaany!!!! Nieźle napadało:jawdrop: U nas na szczęście nie ma aż tyle wody, ale mama rano dzwoniła, że niestety u niej do piwnicy się wdarła:yes: Jak żyje, nie pamięta, żeby kiedykolwiek był tam problem z wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.06.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Beciu, pamiętaj w tę chudą dupe nakopie i bratków nasadzę. Będziesz miała przenośną rabatkę i żadna wichura nie będzie jej straszna. Yuko, przepraszam, ale zapomniałam, że miałas na dniach obrodzić dziecięciem :bash::bash: Spóźnione acz szczere gratulacje Już wiecie jak ma na imię czy czekacie aż sam zacznie mówic i się w końcu przedstawi Czy możesz pokazać malucha ? Jak tam porodzik ? Masakra teksańska piłą czy czi lałdzik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 26.06.2013 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Masz privka ode mne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 26.06.2013 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Dziewczynki...napadało, napadało....wygląda to przerażająco!! Ale teraz przestało padać....może już tak zostanie! Mari dzięki za postawienie mnie do pionu!!!!!!!!!! Buziak:) yuczko...pokazują w tv jak ludzi zalewa....aż "sierść" się jeży.....strasznie im współczuję!!! Ula odpisałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts