Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

LAZUR i trochę ogródkowo

Recommended Posts

Powiem ci yuczko, że piekłam w dużej blaszce z podwójnej porcji...ale i tak przedobrzyłam, za dużo ciasta w cieście:D:D Jak wlejesz z jednej porcji w dwie keksówki to będzie ok. Tak myślę:) Że ja wcześniej nie pomyślałam o tym???????:)

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Beatko, ciasto pycha:) muffinkowe nie wymaga cieżkiej pracy, robi się samo:) a z taką wypasioną kruszonką miód:P

U mnie już całą dobę niebo płacze....deszcz potrzebny po tych ubiegłotyg. upałach afrykańskich.Ale może już wystarczy..dzieci mają jutro pożegnanie starszaków..niech im słonko poświeci i imprezka na dworze się odbędzie.

A i kwiatuszki piękne:)

Buziaki

Ula, dzisiaj leje znowu...pola obok nas zalane wodą...to sobie wyobraź!!!!!! Masakra!!! A zimno jak jesienią! Już chce mi się ciepełka......

Asieńko, u nas też dzieciaki starszaki w moim przedszkolu mają dzisiaj zakończenie tylko pod dachem....twoim życzę słoneczka i świetnej imprezki:)

To sobie już wyobrażam ciebie:):):D U nas nie siąpi, tylko leje i wieje...w tej chwili pada:) Kurde...ze skrajności w skrajność!!!! Albo upał albo ulewy!!!!! Moje kwiaty w opłakanym stanie:( Ale jak będzie tylko pogoda to pstryknę fotkę pergoli... zrobione już w poniedziałek były. Funkia posadzona, berberysek i konwalie:):)

Cień kormorana zostawiam :)

Beciu, proszę nie jęczeć.

Na podlewaniu zaoszczędzisz - to raz,

a dwa to, że grzyby są i będą!

Pojadłoby sie duszonych z chrupiacym chlebkiem co ?

No ! To nie narzekać, tylko na ryby się wybrać. Staw masz pod samym domem ;)

Pytanko mam do Ciebie...u mnie.

Beatko-faktycznie: napadało u ciebie.Szok-niech już przestanie w takim razie

U mnie spokojnie dalej siąpi.Oczywiście byłam w ogrodzie i pracowałam,hihihi-a co tam,najwyżej podrosnę od ciepłego deszczyku.Taka pogoda jednak zwykle nastraja mnie do pichcenia w kuchni:stirthepot:

robie takie danie pierwszy raz-jeśli mi wyjdzie-pokaże je u mnie,papatki

Beciu, pamiętaj w tę chudą dupe nakopie i bratków nasadzę.

Będziesz miała przenośną rabatkę i żadna wichura nie będzie jej straszna.

Yuko, przepraszam, ale zapomniałam, że miałas na dniach obrodzić dziecięciem :bash::bash::bash::bash:

Spóźnione acz szczere gratulacje :hug:

Już wiecie jak ma na imię czy czekacie aż sam zacznie mówic i się w końcu przedstawi ;)

Czy możesz pokazać malucha ?

Jak tam porodzik ?

Masakra teksańska piłą czy czi lałdzik ?

Dziewczynki...napadało, napadało....wygląda to przerażająco!! Ale teraz przestało padać....może już tak zostanie!

Mari dzięki za postawienie mnie do pionu!!!!!!!!!! Buziak:)

yuczko...pokazują w tv jak ludzi zalewa....aż "sierść" się jeży.....strasznie im współczuję!!!

Ula odpisałam:)