Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

LAZUR i trochę ogródkowo

Recommended Posts

marimag-wypisz wymaluj ogród Beatki? heh dla mnie to komplement,hihihi-dziękuję

ale ja uważam inaczej.....mój ogród jest zupełnie inny....no może jedna rzecz co nas łączy-kwietnik-dostałam pozwoleństwo na skopiowanie- i tak sobie pozwoliłam....

Postaram się poszukać stare fotki z czasów ,jak kupiliśmy te posesję-ale nie mam ich dużo.....

mogę również,jeśli masz życzenie wkleić troche fotek z etapów naszej pracy przez te pare lat.

Pozdrawiam:)

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Rozamundo Penelopo Zenobio ( Yuoko), a więc cymbalistów było wielu...4 znaczy się :)

W takim razie, poproszę o zdjęcie i cv męża ;)

Ale że mojego? Nic z tego:no: Było swojego w spokoju zostawić, to castingów byś teraz nie musiała robić;)

4 mówisz? Ja jak patrzę na to moje małe słodkie szczęście to wcale nie jestem pewna, czy chciałabym, żeby to było ostatnie:p Różnica wieku między Twoimi dzieciaczkami spora?

Hej Aniu.....drożdżowe...chyba pychota:):) Robię z drożdży tylko rogaliki....typowe ciasto drożdżowe z owocami nigdy mi nie wychodzi....może to wyjdzie!!!!

To jak pisała Beatka, zawsze wychodzi:lol2::lol2::lol2:

Beatko, ja je robię zwykłym mikserem przez parę minut, takimi mieszaczami zakręconymi:yes: Nic ręką nie wyrabiam... Moja mama jak dowiedziała się, że 3 dnia po porodzie robiłam drożdżowe, to przez tel. chciała mi wlać, bo myślała, że rękami wyrabiałam to ciasto, a to podobno męczące bardzo. Dla mnie to pierwszy przepis na drożdżowe (nie w zasadzie robiłam kiedyś takie samosierobi, ale to o niebo lepsze:yes:) i chyba innego próbować nie będę:no:

yuczko...na pewno spróbuję zrobić ciacho drożdżowe....ale na razie mam ciast po dziurki w nosie:D:D:D

Pewnie w poniedziałek będę piekła bo mój synuś zjeżdża do domku to muszę coś mu przygotować smakowitego:)

Juko, u mnie różnica wieku jest zdecydowanie mniejsza niż u Ciebie.

Rodzę sobie jak ten głupi...hurtem :lol2:

Mam dwie córki bliźniaczki w wieku 10 lat. Wiadomo sprawa, rodziły sie razem :)

Potem zaszłam sobie z synciem, który urodził się w styczniu 2008 roku...a że mój mąż nie lubi pieprzyć bez sensu to tego samego roku czyli 2008, w grudniu urodziła nam sie córuś.

Jestem płodna jak rzekotka.

Wystarczy, że przespie się z gaciami męża i masz Ci los.....pregnencja !

Stąd zlikwidowany warsztat, kastracja a jak to nie pomoże to zamierzam sobie wszyć zamek błyskawiczny ( zaszyfrowany) ;)

Kochana, to podziwiam. Że Ty dajesz radę to ogarnąć i jeszcze czas sobie potrafisz na kompa zorganizować...

Ale podobno im więcej mamy czasu na wykonanie jakiejś pracy tym więcej ona nam go zabiera:yes:

A matki są doskonałymi organizatorkami czasu:yes: i mistrzyniami robienia 100 rzeczy na raz:D

Dziewczyny...takie widoki miałam przed domem dwa dni temu....strach się bać!!!

Dzisiaj prawie tej wody nie ma....

http://img845.imageshack.us/img845/8440/heml.jpg

http://img5.imageshack.us/img5/5051/aeem.jpg

i moje róże, które przetrwały ulewy i wiatry,,,musieliśmy je podwiązać bo tak im ciężko:D

http://img42.imageshack.us/img42/8922/fbwu.jpg

http://img40.imageshack.us/img40/7915/ehe4.jpg