Moje Chmielniki 27.06.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 marimag-wypisz wymaluj ogród Beatki? heh dla mnie to komplement,hihihi-dziękujęale ja uważam inaczej.....mój ogród jest zupełnie inny....no może jedna rzecz co nas łączy-kwietnik-dostałam pozwoleństwo na skopiowanie- i tak sobie pozwoliłam....Postaram się poszukać stare fotki z czasów ,jak kupiliśmy te posesję-ale nie mam ich dużo.....mogę również,jeśli masz życzenie wkleić troche fotek z etapów naszej pracy przez te pare lat.Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 27.06.2013 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Anulka...zanim Ula się odezwie, to ci tylko powiem, że się znamy prywatnie......dzieli nas ok 250 km....więc tym samym masz odpowiedź...nie jesteśmy z tej samej wsi:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.06.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 A skund ? Zdradź trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 28.06.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Rozamundo Penelopo Zenobio ( Yuoko), a więc cymbalistów było wielu...4 znaczy się W takim razie, poproszę o zdjęcie i cv męża Ale że mojego? Nic z tego:no: Było swojego w spokoju zostawić, to castingów byś teraz nie musiała robić 4 mówisz? Ja jak patrzę na to moje małe słodkie szczęście to wcale nie jestem pewna, czy chciałabym, żeby to było ostatnie:p Różnica wieku między Twoimi dzieciaczkami spora? Hej Aniu.....drożdżowe...chyba pychota:) Robię z drożdży tylko rogaliki....typowe ciasto drożdżowe z owocami nigdy mi nie wychodzi....może to wyjdzie!!!! To jak pisała Beatka, zawsze wychodzi:lol2: Beatko, ja je robię zwykłym mikserem przez parę minut, takimi mieszaczami zakręconymi:yes: Nic ręką nie wyrabiam... Moja mama jak dowiedziała się, że 3 dnia po porodzie robiłam drożdżowe, to przez tel. chciała mi wlać, bo myślała, że rękami wyrabiałam to ciasto, a to podobno męczące bardzo. Dla mnie to pierwszy przepis na drożdżowe (nie w zasadzie robiłam kiedyś takie samosierobi, ale to o niebo lepsze:yes:) i chyba innego próbować nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 28.06.2013 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 yuczko...na pewno spróbuję zrobić ciacho drożdżowe....ale na razie mam ciast po dziurki w nosie:D:D:D Pewnie w poniedziałek będę piekła bo mój synuś zjeżdża do domku to muszę coś mu przygotować smakowitego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.06.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Juko, u mnie różnica wieku jest zdecydowanie mniejsza niż u Ciebie. Rodzę sobie jak ten głupi...hurtem Mam dwie córki bliźniaczki w wieku 10 lat. Wiadomo sprawa, rodziły sie razem Potem zaszłam sobie z synciem, który urodził się w styczniu 2008 roku...a że mój mąż nie lubi pieprzyć bez sensu to tego samego roku czyli 2008, w grudniu urodziła nam sie córuś. Jestem płodna jak rzekotka. Wystarczy, że przespie się z gaciami męża i masz Ci los.....pregnencja ! Stąd zlikwidowany warsztat, kastracja a jak to nie pomoże to zamierzam sobie wszyć zamek błyskawiczny ( zaszyfrowany) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 28.06.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Kochana, to podziwiam. Że Ty dajesz radę to ogarnąć i jeszcze czas sobie potrafisz na kompa zorganizować...Ale podobno im więcej mamy czasu na wykonanie jakiejś pracy tym więcej ona nam go zabiera:yes:A matki są doskonałymi organizatorkami czasu:yes: i mistrzyniami robienia 100 rzeczy na raz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.06.2013 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Dziewczyny...takie widoki miałam przed domem dwa dni temu....strach się bać!!!Dzisiaj prawie tej wody nie ma.... http://img845.imageshack.us/img845/8440/heml.jpg http://img5.imageshack.us/img5/5051/aeem.jpg i moje róże, które przetrwały ulewy i wiatry,,,musieliśmy je podwiązać bo tak im ciężko:D http://img42.imageshack.us/img42/8922/fbwu.jpg http://img40.imageshack.us/img40/7915/ehe4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 30.06.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 cudne masz te róże Beatko:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 30.06.2013 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 B.a to jakieś jezioro? Co to za woda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.06.2013 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Dzięki Ula:D Amtelko...tak zalało pola przed naszym domem....taki widok mieliśmy z okien...Dzieliła nas tylko droga żwirowa! Na szczęście nie ma już śladu po tej wodzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.06.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 O rety! Beatko, tak u Was lało? Piękne róże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.06.2013 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Aniu...wystarczyło dwa dni i wszystko było zalane! Jak tu mieszkamy 7 lat (właśnie dzisiaj mija) to pierwszy raz tak się zdarzyło. A za róże dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 30.06.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Czyli ziemia nasączona wodą maksymalnie, bo raczej jak widzę, to nie są obszary zalewowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.06.2013 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 To są pola uprawne.....200 m od nas jest rzeczka...która nie nadążała odbierać wody..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.06.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Beciu jestes ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.06.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Wyślij znak sygnał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.06.2013 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 jestem:)Tylko pisałam do ciebie:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.06.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 To nieźle u Was padało, że aż tak zalało.... Róże i cały ogród śliczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.06.2013 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Dziękuję Arniko:)Faktycznie zalalo...pierwszy raz....całe szczęście, że już po tej wodzie śladu nie ma:D Ale strachu nam ta woda narobiła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts