Moje Chmielniki 09.07.2013 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Beatko,pakuj się,pakuj Bogusia,pakuj słoiki i caman-przyjeżdżajcie pomóc.Sezon na zaprawy rozpoczęty:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.07.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Beatka powiem ci ze te malwy naprawdę piękne sa, wczoraj byliśmy nad stawami rybnymi w knajpce i tam tez mnóstwo malw roslo, szczególnie zwrocily ma uwagę, ale były tylko pojedyncze a nie pelne jak twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.07.2013 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Uleńko...ja ci ogród mogę opielić, ale do słoików mnie nie zaganiaj...plisss:D:D:DI dziękujemy z Bogusiem...kącik wyszedł ładny, jeszcze obsadzę jesienią różami i będzie git:) Tarciu...dzięki ...te malwy faktycznie są piękne, a poczekaj jak zakwitną mi jeszcze różowe!!!!! Wklejęfotki na pewno na dniach:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.07.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Becia.... MARSZ DO MNIE! W tej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.07.2013 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 A ja dzisiaj zakupiłam i już posadziłam 12 sztuk lawendy:D:D:D Ogromnie się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 10.07.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 hej Beatko:)to pieknie ...a gdzie posadziłas te lawendy,w jedno miejsce gdzieś? czy je rozrzuciłaś po całym ogrodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.07.2013 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Ula...6 wsadziłam w nowym klombie:D Wzdłuż obrzeża...jautro cyknę fotkę to ci pokaże...dzisiaj nie mam siły wstać....balkonik potrzebny albo ciupaszka od Andrzeja:D:D A 6 dosadziłam obok tawuły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 10.07.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Beatko -to będziesz miała jeszcze piękniej w ogrodzie wow....jak to wszystko ładnie urośnie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.07.2013 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Ty wiesz jak ja się cieszę z tej lawendy??????/ Tylko muszę iść do mugatki na przeszkolenie odnośnie uprawy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 10.07.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 a gdzie i za ile ja kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.07.2013 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Trafiłam super okazję...13 zł za sześciopak:DNormalnie jedna tyle u nas kosztuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 10.07.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 masz privka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.07.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Ty wiesz jak ja się cieszę z tej lawendy??????/ Tylko muszę iść do mugatki na przeszkolenie odnośnie uprawy:D kochana proscizna, lubia miejsca słoneczne suche bez zalewania. u mnie na piachach rosna a trochę tego jest- ze 130 krzaczkow a może więcej:rolleyes: wiosna po przymrozkach tylko przycinam mocno z 5 -6 cm nad ziemia. najfajniejsze jest, ze mam mnóstwo samosiejek w roznych częściach ogrodu. po przycięciu ladnie się rozkrzewia i tworzy prawdziwie lawendowy dywanik:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.07.2013 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Tarciu, a teraz po przekwitnięciu? Obciąć? Kiedy? W zeszłym roku miałam w donicy, jak przekwitały to obcięłam i potem... nic z nich nie było. Wsadziłam je do ziemi na wiosnę ale nie odbiły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.07.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 teraz nie, dopiero na wiosne, w donicy pewnie przemarzly dlatego nie odbily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.07.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 wrzuce na chwile nie będę ci zasmiecac, tak wygladaja (czesc rabatki lawendowej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.07.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 wszystkie były przycięte wiosna prawie do zera, te ze zdjęcia sadzone w zeszłym roku, malutkie bzdzineczki powiekszyly się co najmniej 3-4 krotnie, te starsze w innych miejscach to już mega krzaczory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.07.2013 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Tarciu...nie usuwaj tych fotek...plisss! Cudne te twoje lawendy!!!! To jak przekwitną to ich teraz w ogóle nie ruszać? Dopiero wiosną przyciąć? ok....A co do tych z donicy...to na pewno masz rację!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.07.2013 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 A jakie grube kwiatostany mają!!!! CUDNE!!!Dzięki Tarciu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.07.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 nie ruszac, dopiero wiosna, one jeszcze nie w pełni rozkwitly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts