Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

LAZUR i trochę ogródkowo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziękuję Monisiu:D

Na pewno będzie pięknie u ciebie! I na pewno już niedługo będziemy pić kawkę na twoim tarasie i będziemy się zachwycać pięknym ogrodem twoim!!!!...wirtualnie:D:D:D

Wklejam przepis Beauty (Beatki)

Przepis na sałatkę ze słonecznikiem

-podwójna pierś z kurczaka (kroimy w kostkę przyprawiamy przyprawą "złocistą" z Kamisa i obsmażamy)

-2 paczki ryżu lub makaron ryżowy ( kształtem jak ryż)

-6 ogórków konserwowych w kostkę

-1 puszka kukurydzy

-1 paczka słonecznika (uprażyć na suchej patelni)

-2,5 łyżki musztardy francuskiej

-sól, pieprz, majonez, nać pietruszki

i druga

-szynka konserwowa

-kukurydza

-seler konserwowy z anansem lub bez i wtedy oddzielnie kroimy ananasa

sól ,pieprz i majonez...

Dziewczynki kochane...dziękuję bardzo:)

Karolku , jeśli się nie pogniewasz to napiszę ci coś jak tylko lepiej się poczuję:( Kurde...temperatury dostałam, zaczęło mną trząść od rana....nie mam pewności o co kaman.....dopiero jakieś pół godziny temu wysunęłam nos spod koca!!

Dziewczynki kochane...dziękuję bardzo:)

Karolku , jeśli się nie pogniewasz to napiszę ci coś jak tylko lepiej się poczuję:( Kurde...temperatury dostałam, zaczęło mną trząść od rana....nie mam pewności o co kaman.....dopiero jakieś pół godziny temu wysunęłam nos spod koca!!

Beatko....kuruj się kochana i szybko wracaj do zdrowia:yes:

Beatko ,kwiatuchy masz przecudne!!:yes:w realu to dopiero musi wyglądać !!

Ulka ,a gdzie zamawiasz hortensje?

Buziaki przesyłam

Beauty-hortensje zamówiłam w sklepie internetowym-pierwszy raz u nich...ale powiem Ci,że kwiaty były super zapakowane,wyglądają zdrowo....jestem zadowolona-a teraz tylko chuchać aby się zaaklimatyzowały u mnie.Przed chwilka je posadziliśmy:lol2::lol2::lol2:

masz tu link do tego sklepu

http://www.funkie.pl/index.php?page=shop.browse&category_id=150&option=com_virtuemart&Itemid=85

pozdrawiam:)

Hej Beatko- Bogumiłko:cool: skorzystałam z zaproszenia i jestem:yes: i co widzę- przepiękny ogród, lilie po prostu cudowne:rolleyes:

i jeszcze piękna córa ( ale co się dziwić jak mamusia taka:jawdrop: to i corka musi być:rolleyes:) i psisko fajne .. super..

tylko bardzo mi przykro, że gospodyni chora:( zdrowiej szybciutko, pozdrawiam:hug: