tola 11.08.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Beacik, wszystko wymuskane, wypielęgnowane, trawnik odkurzony jak dywan w salonie. Fotka z ukrytym w cieniu funkii pyszczkiem psa....powalająca I ten tak równiutko przycięty parasol wierzby, mistrzostwo fryzjerstwa. I wszystko pięknie, tylko te dojrzewające rajskie jabłka i kwitnące astry...zaczyna pachnieć jesienią. Byliśmy dziś na długim spacerze, w lesie kwitną wrzosy, na łąkach mimozy. I tak się trochę smutno robi, że jesień już za drzwiami. Odczuwasz podobnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 11.08.2013 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 (edytowane) Tolu....wczoraj jak robiłam w ogrodzie, o tym samym pomyślałam! Ja za to niestety ... nie bardzo lubię astry...już jak zakwitną, czuję zbliżającą się jesień Nawet wieczory już takie chłodne! A szkoooda.... Pozdrawiam cię Tolu serdecznie ....mam nadzieję, że u was wszystko ok!!!??? Edytowane 11 Sierpnia 2013 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 11.08.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Beatko podglądam właśnie nowe zdjęcia ślicznie jak zwykle podpisuje się pod komentarzem Toli "ręcami i nogami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 11.08.2013 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 mugatko...dzięęęki śliczne:D:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 12.08.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Oj ja ja uwielbiam Twój cudowny ogród tak tam pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.08.2013 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 (edytowane) Dianko, nawet nie wiesz jak mi miło:D Dziękuję Ale byłam na twoim blogu:jawdrop: MATUNIU....jakie ty piękne rzeczy tworzysz!!!!! JUż nie raz widziałam twoje dzieła, ale za każdym razem roździawiam gębę:D:D Gratuluję ci takich zdolności i trochę "zazdraszczam":D bo ja ciemna w tym temacie....szycia znaczy!!! Dianko z okazji twoich imienin wszystkiego najpiękniejszego ci życzę!!! A Alunię ucałuj od cioci Beatki....ślicznotka jak nie wiem:hug: Zostawiłam ślad na twoim blogu:D:D:D Edytowane 12 Sierpnia 2013 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 12.08.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Oj dziękuje ślicznie i za ślad i za życzenia bardzo mi miło. A widać jedni mają rękę do kwiatów inni do szycia bo mi co posadzę to usycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 12.08.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Beatka- pięknie u Ciebie:yes: a piesio:jawdrop: teraz proszę szybko mi tu gadać jak to robisz, że masz taką ladną trawę.. ładny piesio i ladna trawa.. coś mi tu nie gra:cool: bo u mnie tez ladny piesio:yes: ale dzięki temu tez trawa masakra:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 12.08.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Pozdrawiam Beatko:)jakoś przeżyłam dzisiejszy dzień....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.08.2013 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 (edytowane) Fra...dzięki bardzo:D Kochana, a co piesiu ci robi z trawą, że masz brzydką? Mój nie kopie w trawie, mój za to czasami przekopie mi rabatki:evil:i podsikuje krzaczorki...ale trawki nie rusza...poprzytula się czasami i na niej wyleguje:DW tym roku strasznie się rozpanoszyła koniczynka, ale jej nie ruszałam...a niech sobie jest! Mój m sypał raz w tym sezonie nawóz do traw z żelazem. Kosi i to wsio:D http://img713.imageshack.us/img713/6910/hs1v.jpg Edytowane 12 Sierpnia 2013 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.08.2013 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Hej Ula...jeszcze dwa dni i znowu....wolne:D Pocieszam cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 13.08.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Beatko-dzięki:)juz tylko jeden.....oby spokojny,bo dziś potwornie wszystkich ,,waliło' i dostałam w kość fizycznie i psychicznie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 14.08.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Fra...dzięki bardzo:D Kochana, a co piesiu ci robi z trawą, że masz brzydką? Mój nie kopie w trawie, mój za to czasami przekopie mi rabatki:evil: i podsikuje krzaczorki...ale trawki nie rusza...poprzytula się czasami i na niej wyleguje:D W tym roku strasznie się rozpanoszyła koniczynka, ale jej nie ruszałam...a niech sobie jest! Mój m sypał raz w tym sezonie nawóz do traw z żelazem. Kosi i to wsio:D http://img713.imageshack.us/img713/6910/hs1v.jpg aaaaaaaaaaaaaa... o ja glupia blondynka.. zapomniałam napisać, że moj piesio to suka jest:rotfl: no i sika po prostu na trawnik, więc mam zólte placki:mad: no ale slyszalam że piesek z kolei jak na krzaczki ten teges to one padają?? a u Ciebie piękne są to o co tu chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 15.08.2013 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Fra-ja też mam dwie suki....i ten sam problem-upatrzyły sobie skubane miejsca gdzie sikają-i trawa tam marna,ciągle przeszczepiamy tam nawą,jak są placyki suche -ale to chyba syzyfowa praca:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.08.2013 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Hej dziewuszki:D Ja nie wiem, ale jak piesu obsika to i tak rosną....może ma dobry nawóz?:rotfl: Żartuję, ale też niektóre mi brązowieją...co robić? Jak się ma psa, trzeba mu wybaczyć....albo piękny ogród albo pies:D Miłego dnia życzę wszystkim!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 15.08.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.08.2013 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Hej Ula....jak tam minął dzień? My dzisiaj jechaliśmy na dworzec zobaczyć się z Michałem i Klaudią....jechali przez naszą mieścinę do Wrocławia pociągiem a stamtąd do...Chorwacji przy okazji podaliśmy wałówkę...najważniejsza rzecz:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 15.08.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 (edytowane) Hej Ula....jak tam minął dzień? My dzisiaj jechaliśmy na dworzec zobaczyć się z Michałem i Klaudią....jechali przez naszą mieścinę do Wrocławia pociągiem a stamtąd do...Chorwacji przy okazji podaliśmy wałówkę...najważniejsza rzecz:rotfl: Jaka dobra Mamusia:) i Tatuś-jak zawsze zresztą A my dziś-nie uwierzysz:lol2::lol2: Andrzej zniósł ze strychu stary magnetowid,kasety wideo i oglądaliśmy stare nasze nagrania:yes: Beatko,jak cudownie było znowu zobaczyc nasze spotkania sprzed lat,jeszcze te u was na pierwszym mieszkaniu,dzieciaki: MIchał,Maja i Sara-były takie małe:D A my........młodzi i piękni-nasze dzieci stwierdziły,że ciocia Beatka nic sie nie zmieniła,serio:) Edytowane 15 Sierpnia 2013 przez Moje Chmielniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.08.2013 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 KURDE....ucałuj swe dzieci od ciotki Beatki :hug: Ja właśnie ostatnio....jakoś w zeszłym roku , oglądałam nasze kasety i tak się zryczałam jak nie wiem.....kiedy ten czas minął :( Za szybko....za szybko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 15.08.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 właśnie,za szybko te dzieci tak nam porosły.....ale Beatko-my wciąż piekne i młode:yes::yes::D:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts