Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

LAZUR i trochę ogródkowo

Recommended Posts

Beacik, wszystko wymuskane, wypielęgnowane, trawnik odkurzony jak dywan w salonie.

Fotka z ukrytym w cieniu funkii pyszczkiem psa....powalająca :)

I ten tak równiutko przycięty parasol wierzby, mistrzostwo fryzjerstwa.

I wszystko pięknie, tylko te dojrzewające rajskie jabłka i kwitnące astry...zaczyna pachnieć jesienią.

Byliśmy dziś na długim spacerze, w lesie kwitną wrzosy, na łąkach mimozy.

I tak się trochę smutno robi, że jesień już za drzwiami.

Odczuwasz podobnie?

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tolu....wczoraj jak robiłam w ogrodzie, o tym samym pomyślałam! Ja za to niestety ... nie bardzo lubię astry...już jak zakwitną, czuję zbliżającą się jesień:bash:

Nawet wieczory już takie chłodne! A szkoooda....

Pozdrawiam cię Tolu serdecznie ....mam nadzieję, że u was wszystko ok!!!???:hug:

Edytowane przez bogumil

Dianko, nawet nie wiesz jak mi miło:D Dziękuję:D

Ale byłam na twoim blogu:jawdrop: MATUNIU....jakie ty piękne rzeczy tworzysz!!!!! JUż nie raz widziałam twoje dzieła, ale za każdym razem roździawiam gębę:D:D:D Gratuluję ci takich zdolności i trochę "zazdraszczam":D bo ja ciemna w tym temacie....szycia znaczy!!! Dianko z okazji twoich imienin wszystkiego najpiękniejszego ci życzę!!! A Alunię ucałuj od cioci Beatki....ślicznotka jak nie wiem:hug:

Zostawiłam ślad na twoim blogu:D:D:D

Edytowane przez bogumil

Fra...dzięki bardzo:D

Kochana, a co piesiu ci robi z trawą, że masz brzydką? Mój nie kopie w trawie, mój za to czasami przekopie mi rabatki:evil:

i podsikuje krzaczorki...ale trawki nie rusza...poprzytula się czasami i na niej wyleguje:D

W tym roku strasznie się rozpanoszyła koniczynka, ale jej nie ruszałam...a niech sobie jest! Mój m sypał raz w tym sezonie nawóz do traw z żelazem. Kosi i to wsio:D

http://img713.imageshack.us/img713/6910/hs1v.jpg

Edytowane przez bogumil

Fra...dzięki bardzo:D

Kochana, a co piesiu ci robi z trawą, że masz brzydką? Mój nie kopie w trawie, mój za to czasami przekopie mi rabatki:evil:

i podsikuje krzaczorki...ale trawki nie rusza...poprzytula się czasami i na niej wyleguje:D

W tym roku strasznie się rozpanoszyła koniczynka, ale jej nie ruszałam...a niech sobie jest! Mój m sypał raz w tym sezonie nawóz do traw z żelazem. Kosi i to wsio:D

http://img713.imageshack.us/img713/6910/hs1v.jpg

aaaaaaaaaaaaaa... o ja glupia blondynka.. zapomniałam napisać, że moj piesio to suka jest:rotfl: no i sika po prostu na trawnik, więc mam zólte placki:mad: no ale slyszalam że piesek z kolei jak na krzaczki ten teges to one padają?? a u Ciebie piękne są :yes: to o co tu chodzi?:cool:

Hej dziewuszki:D

Ja nie wiem, ale jak piesu obsika to i tak rosną....może ma dobry nawóz?:rotfl::rotfl:

Żartuję, ale też niektóre mi brązowieją...co robić? Jak się ma psa, trzeba mu wybaczyć....albo piękny ogród albo pies:D

Miłego dnia życzę wszystkim!!!

Hej Ula....jak tam minął dzień?

My dzisiaj jechaliśmy na dworzec zobaczyć się z Michałem i Klaudią....jechali przez naszą mieścinę :D do Wrocławia pociągiem a stamtąd do...Chorwacji :D przy okazji podaliśmy wałówkę...najważniejsza rzecz:rotfl::rotfl:

Hej Ula....jak tam minął dzień?

My dzisiaj jechaliśmy na dworzec zobaczyć się z Michałem i Klaudią....jechali przez naszą mieścinę :D do Wrocławia pociągiem a stamtąd do...Chorwacji :D przy okazji podaliśmy wałówkę...najważniejsza rzecz:rotfl::rotfl:

Jaka dobra Mamusia:) i Tatuś:)-jak zawsze zresztą

A my dziś-nie uwierzysz:lol2::lol2::lol2:

Andrzej zniósł ze strychu stary magnetowid,kasety wideo i oglądaliśmy stare nasze nagrania:yes:

Beatko,jak cudownie było znowu zobaczyc nasze spotkania sprzed lat,jeszcze te u was na pierwszym mieszkaniu,dzieciaki: MIchał,Maja i Sara-były takie małe:D

A my........młodzi i piękni-nasze dzieci stwierdziły,że ciocia Beatka nic sie nie zmieniła,serio:)

Edytowane przez Moje Chmielniki

KURDE....ucałuj swe dzieci od ciotki Beatki :hug::hug::hug:

Ja właśnie ostatnio....jakoś w zeszłym roku :D, oglądałam nasze kasety i tak się zryczałam jak nie wiem.....kiedy ten czas minął :(:(

Za szybko....za szybko.....