bogumil 06.09.2013 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Aniu....MAŁO?????????? Wczorajszy dzień siedziałam cały u ciebie.......czekałam na wieści o Julce!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 06.09.2013 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Aaaaa...brzoskwinie pychota:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.09.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Ale co o Julce ? Minęło i na razie sie nie powtórzyło. Becia wyslij trochę tych brzoskwiń kurierem, co ? Kiedy lecisz do Uli ? Foty z libacji, mile widziane Pozdrów męża i powiedz, że ma jechac ostrożnie, bo jak nie to mu tych wrzosów w d...nawsadzam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 06.09.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Cześć dziewczynki:bye: Mari uwielbiam Cie czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.09.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Juczko Siemanko, matko rodzicielko ! Jak tam młodzież ? Cycka doi czy juz w kosza gra ? To może jednak, napiszę tę książkę Z dedykacją specjalnie dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 06.09.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 To ja pierwsza kupuję!!!Młody cycka doi, a ostatnio ostatnio opanował ruch posuwisto wykrętny i znajduję go często w poprzek łóżeczka z głową wciśniętą pod ochraniacz maksymalnie odgiętą do tyłu:bash:Wstawiałam niedawno u siebie niedawno fotki z chrzcin tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.09.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jaki on śliczniusi A TY ! Laska niebieska ! Powinnaś to zdjęcie, gdzie jesteście razem, wkleić do avataraka. Jak miło widzieć twarz osoby z którą się "rozmawia". Tak na marginesie, to koleżanka chyba u mnie nie była ! Czemu Ja sie pytam ????? Dziecko, to żaden argument. Co do przekręcania się to jest kilka opcji: - rosnie Ci gimnastyk - coś mu tam nie pasi - ma wzmozone napięcie mięśniowe. Byłaś u neurologa ? Te zaciśniete rączki, ledwo podnosi głowę i przekręca ja w jedną stronę. Sprawdzałaś ? Przepraszam, że tak z grubej rury o tym piszę, ale gdy widzę, że z dzieckiem jest cos nie tak to MUSZĘ ! powiedzieć. Z moimi miałam i mam nadal ogromne problemy. Wyczulona jestem.... Chcę pomóc Nie gniewajsja...dla Ciebie ksiązka za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 06.09.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Po pierwsze u Ciebie byłam:P i nawet pisałam cuś Po drugie u neurologa nie byłam:no: Główkę przekręca na dwie strony i to i tak dosyć mocno dźwiga jak na 2 miesięcznego malucha:yes: Dzięki, ze zwracasz uwagę Moja mlodsza córa miała wzmożone napięcie dlatego teraz jestem wyczulona na tym punkcie i obserwuję małego, ale wydaje mi się, że tym razem jest ok:yes: Zerknęlam na fotki, faktycznie piąstki ma na każdym zaciśnięte, wyjątek tu, gdzie jest ze mna:D u mamy się rozluźnił. Wiesz, ful ludzi obcych w domu, jego rzucają na trawę i fotografują z każdej strony, może z deka się spiął i zdenerwował... a w łóżeczku kręci się w dwie strony, raz głowę znajduję od strony ściany, raz od pokoju. To są te rzeczy na które ja zwracałam uwagę, myślisz, ze szukam pozytywów, czy powinnam się martwić? I dzięki za komplementy, a avatarku myślałam;) i kiedy ta książka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.09.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 A ma szyję ? Tzn. wiem, że ma ale czy się kuli w ramiona ( swoje ) Ale żeś mi jęzorów napokazywała Książka ? Błagam...zajady będę miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 06.09.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Tylko 2, masz trzeci:P ło matko!! Aleś mi zadała pytanie z tą szyją Nie wiem. Tzn. na pewno koszuli na chrzciny zapiąć nie usiłowałam pod szyję, ale (tu znowu patrzę na fotki) wydaje mi się, ze nie kuli jej w ramiona, ale jak go obudzę, to będę zwracać uwagę A co mają zajady z książką wspólnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.09.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Obserwuj Zajady z książką ? Wiele ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.09.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Uciekam do roboty. Zaraz zaczną się odbiory moich stonek Ściskam i życzę powodzenia. Do kolejnego spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 06.09.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Ja też za chwilę po moją pierwszoklasistkę idę. Pa:hug: P.S. Zajady mi spokoju nie dają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.09.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Zajady od dzikiego smiechu...To tak, zebys spokojnie mogła spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 06.09.2013 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Aniu...brzoskwinki super...jeszcze trochę słoneczka i będą zbiory:D:D:D ZA 1,5 godzinki wyjazd....mężulkowi przekażę twoje przykazania....chociaż powiem ci, że z nikim tak pewnie nie czuję się w samochodzie:D Cześć yuczko.....buziaki dla Bartoszka od ciociuni Życzę wszystkim miłego i słonecznego weekendu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.09.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Prowiant na drogę zrobiony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 08.09.2013 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Hej:) jeszcze raz DZIĘKUJEMY za odwiedzinki- bardzo się cieszymy i doceniamy Beatko-ile Cię to kosztowało-jesteś silna kobietką:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.09.2013 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 (edytowane) HEJ ULA:hug: To my dziękujemy....było świetnie:D Jak się ogarnę to wyślę emaila Buźka! Aniu....prowiant? jaki prowiant? Ula tak pysznie gotuje i piecze , że nie było potrzeby wiezienia prowiantu! Ulka jest mega gospodynią!!!! I zapomniałam dodać........OGRÓD BAJKA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edytowane 8 Września 2013 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.09.2013 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 (edytowane) A to na pamiątkę http://img694.imageshack.us/img694/8923/ckaj.jpg http://img41.imageshack.us/img41/4383/55c8.jpg Edytowane 8 Września 2013 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 08.09.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Dziękuję Ci Beatko:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts