Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

LAZUR i trochę ogródkowo

Recommended Posts

Mam wrażenie że kiedyś dzieciaki były bardziej samodzielne i zaradne, ja chodziłam sama do szkoły już od zerówki, najpierw do autobusu jeden kilometr przez las z torfowniakami (takie głębokie dziury z wodą po wydobywaniu torfu). Dodam ze w lesie dziki, żubry, łosie, wilki. A wracałam 4 km sama pieszo bo nie chciało mi sie na autobus czekać, teraz byłoby to dla mnie nie do pomyślenia by takie małe dziecko tak samopas puścić.

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dianko....pamiętam siebie z kluczem na szyi, byłam odpowiedzialności uczona od małego, pilnowałam godzin.........moje dzieci również same chodziły do szkoły, pilnowały się nawzajem....a teraz to jest jakieś nieporozumienie....mam w rodzinie dzieci chodzące do szóstej i czwartej klasy....i dziadkowie latają jak oparzeni, bo dzieci trzeba odebrać, .....zaprowadzić , .......KURDE!!!!!!!!!!! ROBI SIĘ Z DZIECI KALEKI!!!!!!!!!

Ogródek piekny...taki hmmmmmmmmmmmmm.....psychodeliczny :lol2:

Wierzcie mi...nie zawsze tak sie da.

Moje to prawdziwe kaleki.

Nie ufam im za cholerę.

Boję się je gdziekolwiek puszczać, zresztą one same wyją, gdy chcę je czegos nowego nauczyć.

Chodzą do 4 klasy i niestety nie potrafią: zamknąć drzwi na klucz, otworzyć furtki osiedlowej, przejść przez ulicę, poprosić o pomoc gdy jest jakas awaria.

No NIC. Kompletnie NIC.

Niby sa juz w wieku, gdy mozna czegoś wymagać a one nadal na poziomie 4 - 5 latka.

Oooooo....Krysiu, jak mi miło!!!!!!!!!!!!!!!!! Długo się nie odzywałaś! Co u ciebie słychać???

Masz rację tyle ciepła co było to stanowczo za mało!!! :( Dla mnie lato mogłoby trwać cały rok!

35 lat mniej???? Może nie aż tyle....ale trochę czas zatrzymać.......

Pozdrawiam Cię serdecznie :hug:.

Hej Aniu.......... wczoraj u nas w mieście była jakaś awaria i nie było internetu...........boszszsz...........czułam się jak odcięta od świata:rotfl:

Ani do was zajrzeć.......toż choroba jest jakaś już:mad:

U mnie coraz lepiej:D musi być lepiej! Najgorsze, że przybywa kg:stirthepot: :D

Proszę się częstować moimi brzoskwinkami:D

http://img543.imageshack.us/img543/7500/x0hm.jpg

http://img560.imageshack.us/img560/461/vuyk.jpg

i moja "lawendzia" :D

http://img854.imageshack.us/img854/9440/z1xe.jpg

Edytowane przez bogumil