Moje Chmielniki 12.09.2013 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 no ładnie:lol2::lol2: kombinujecie,ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 12.09.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Ja mam ogórd z dużą ilością miejsca i zero ręki do sadzenia czegokolwiek więc jak ktoś ma zachciewajki ogrodowe to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.09.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Ja mam! Ja mam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.09.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Najjgorsze jest to, że ja już nie mam miejsca Ja bym tam zburzyła garaż. Trochę miejsca byś odzyskała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.09.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 to nie przejdzie bynajmniej u mnie bo garaz zintegrowany z domem, poza tym zima jakie ułatwienie, czasem az za bardzo, bo nie wiem do czego sluza kozaki choć boleśnie sobie czasem o tym przypominam jak po pracy na parkingu odsniezac furke trzeba. dziś natomiast tak się spieszyłam, ze w kapciach pojechałam, na szczęście w bagażniku zawsze 2 pary jakichś sandalkow/pantofli woze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.09.2013 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 No u mnie zburzenie garażu też nie przejdzie....m się nie zgodzi....nawet podanie i trzy zdjęcia nie pomogą Dianko...ja też nie miałam ręki do sadzenia, na początku sadziłam, przesadzałam , wyrzucałam bo...się nie przyjęło.....aż w końcu zaskoczyło:D Próbuj..... Tarciu u ciebie kwestia kozaków u mnie ....mężulek...toż to jego baza:lol2: Ula, sama widzisz, że mi już miejsca brak:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.09.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 TAR, w kapciach ? Spoko luz.. Ja ostatnio odwaliłam kaszanę, bo tak pędziłam do domu po kolejne dziecię, że wybiegłam z przedszkola syna, w ochraniaczach na buty. Kurna, takie sliczne, niebieściutkie były Ochroniarz mi zwrócił uwagę, że aż tak czystych chodników na osiedlu, to nie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.09.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 no w kapciach, po domu chodze w kapciach Becia mój jest dżemplem oddal garaz do mojej dyspozycji bym zawsze autko cieple miała a on odsniezac i odladzac nie musi w pospiechu, to ja wyjezdzam wcześniej do pracy wiec odsniezanie było jego zmora, zawsze braklo nam czasu i notorycznie spóźnienia do pracy:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.09.2013 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 To równy gość z twojego męża Tarciu...chociaż bardziej zrobił to chyba dla siebie niż dla ciebie:wiggle: Aniu już widzę minę ochroniarza jak cię w nich zobaczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.09.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 nie Bogusiu znam go i wiem, ze dla mnie. wiesz, ze on wstaje przede mna i robi mi kawke bym już miała na stole gdy wstane i codziennie śniadanko do pracy? nieodmiennie od 10 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.09.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Beciu, ten ochroniarz to już wogóle tak na mnie patrzy jakby chciał mnie zjeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.09.2013 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Tarciu, ja zażartowałam........bo ty o tym odśnieżaniu:D:D:D Muszę ci powiedzieć, że mój też i kawusię i śniadanko, tylko........ciut dłużej Dobrych mamy tych mężulków.....mój zawsze mi powtarza, że na rękachpowinnam go nosić...pewnie jak bym dała radę to i bym nosiła:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.09.2013 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Aniu....nie dziwię się mu..... ty tak apetycznie wyglądasz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.09.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Tarciu, ja zażartowałam........bo ty o tym odśnieżaniu:D:D:D Muszę ci powiedzieć, że mój też i kawusię i śniadanko, tylko........ciut dłużej Dobrych mamy tych mężulków.....mój zawsze mi powtarza, że na rękachpowinnam go nosić...pewnie jak bym dała radę to i bym nosiła:lol2: ja dobrze go karmie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.09.2013 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Ja nie tylko karmię:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.09.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Aniu....nie dziwię się mu..... ty tak apetycznie wyglądasz:lol2: :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.09.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Ja nie tylko karmię:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: to się rozumie samo przez się ale tajemnic alkowy nie zdradzam:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.09.2013 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Aniu...ja to napisałam w dobrym tego słowa znaczeniu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 12.09.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 I tak sobie myślę że jestem pokrzywdzona bo mój mi śniadania nie robi ale w sumie robi mi herbatę a to połowa jego umiejętności kulinarnych, druga połowa to kanapka (chleb krojony i mięso krojone bo smarowanie i krojenie warzywek to po co zabiera za dużo czasu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.09.2013 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Tarciu...to ja już milczę http://emoty.blox.pl/resource/buzki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts