bogumil 15.09.2013 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Dianko....śliczna i kochana:D Trzymajcie kciuki!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 15.09.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Dziękuję za miłe zaproszenie:DWitam się więc oficjalnie u Ciebie, dobry duszku, sprawczyni naszej przyszłosobotniej wycieczki. Czytałam o Twoich problemach, więc życzę dużo zdrówka. A i mamy ze sobą coś wspólnego - zawód, chociaż ja po urodzeniu córci już nie praktykująca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.09.2013 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Witam cię w moim Lazurowym wątku oficjalnie:D Strasznie się cieszę, że się odezwałaś i wszystko dobrze się skończy z Lexie. Ula i jej rodzinka to nasi przyjaciele i strasznie przeżywaliśmy wszystko........ Dziękuję bardzo w sprawie zdrowia....każde kciuki się przydadzą..... Co do zawodu...to ile lat pracowałaś w ogóle? w tym zawodzie? Bo ja już .....dłuuuugo......! Teraz jestem na urlopie zdrowotnym....niestety, zdrowie nie pozwoliło mi pracować więc skorzystałam pierwszy raz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 15.09.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Beatko, ja też się cieszę, chociaż widzę jak to wciąga, obiad z doskoku, mamunia i żona nieobecna bo pisze, lotem orła trafia w klawisze.Pracowałam w przedszkolu dziesięć lat, potem przeprowadzka, ślub, dziecko i zostałam kobietą domową. Ze względu na pracę męża, nasza miejsce zamieszkania obecnie robię za taksówkę. A jeszcze pracowałam rok w zerówce w szkole córy, ale to na zasadzie pogotowia ratunkowego, nauczycielka na urlopie zdrowotnym i brak zastępstwa. Ale nie tęsknię za zawodem, jak patrzę na obecne dzieci a właściwie ich rodziców i ich roszczeniową postawę, wszystko zwalane na placówki edukacyjne to jestem szczęśliwa że ja nie muszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.09.2013 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Masz rację..... .".....właściwie ich rodziców i ich roszczeniową postawę, wszystko zwalane na placówki edukacyjne..." Święte słowa!!!!! Mi teraz jest tak dobrze na tym urlopie, że nie wyobrażam sobie powrotu.....będzie ciężko:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 15.09.2013 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Ale Ty pracujesz w przedszkolu? Tam jeszcze chociaż dzieciaczki są kochane, Pani dla nich to wyrocznia i idol. Pamiętam jak sama załatwiałam z Oli wychowawczynią z przedszkola podcięcie włosów (miała długie) mama prosiła i nic, Pani Marzenka powiedziała raz i biegiem do fryzjera:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.09.2013 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Tak w przedszkolu...kiedyś w szkole..... Ale w przedszkolu dzieci są inne.....i masz rację, co pani powie to święte.:D Ile razy rodzice mówią: - "jak pani to robi, że moje dziecko..............." Za to niektórzy rodzice ....tylko prze kolano przełożyć!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 15.09.2013 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Masz rację, ja też co niektórych rodziców jeszcze brutalniej, bo do pręgierza i publicznie bym wychłostała. A dzieciaczki czują kto je lubi, komu na nich zależy i kto ma dla nich czas i uwagę. Moje dzieciaczki w przedszkolu opowiadały mi takie rzeczy o swoich domach i rodzicach, że jakby to oni wiedzieli to przychodzili by po nie w czapkach niewidkach:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 15.09.2013 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Masz rację, ja też co niektórych rodziców jeszcze brutalniej, bo do pręgierza i publicznie bym wychłostała. A dzieciaczki czują kto je lubi, komu na nich zależy i kto ma dla nich czas i uwagę. Moje dzieciaczki w przedszkolu opowiadały mi takie rzeczy o swoich domach i rodzicach, że jakby to oni wiedzieli to przychodzili by po nie w czapkach niewidkach:lol2: hej to i ja zdradzę,,żem" ciało pedagogiczne:lol2: ale nie pracuję już w zawodzie -uczyłam w podstawówce w klasach 1-3 ale przebranżowiłam się i teraz pracuje jako ,,selekcjoner",hihihi-jak to określiła Anka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.09.2013 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Właśnie ostatnio opowiadałam w domu co przeżyłam w swojej grupie.....masakra!!!!!!!!!! Nigdy tego nie zapomnę!!!! Czego się nasłuchałam...jeden zaczął i worek się rozwiązał.....nie mogłam ich wyciszyć i uspokoić...coś okropnego...rodzice myślą, że dzieci nic nie widzą i nie słyszą...nie rozumieją.....szkoda gadać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.09.2013 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Ula...w końcu jesteś! Czy to twoja Ania w szpitalu???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 15.09.2013 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Ula...w końcu jesteś! Czy to twoja Ania w szpitalu???????? Nie,to ta siostra z G-dza Zytka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 15.09.2013 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 masz privka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.09.2013 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 (edytowane) Dzisiejsze moje zbiory...wczoraj skrzyneczka pojechała do rodziców:D http://img13.imageshack.us/img13/9973/zvce.jpg http://img854.imageshack.us/img854/2305/rlar.jpg Edytowane 17 Września 2013 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 17.09.2013 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 jakie zbiory :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 17.09.2013 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Cześć Beatko:)wyglądają bardzo smakowicie te twoje brzoskwinie......jaka szkoda,że ta gałąź wam sie złamała:( byłoby ich znacznie więcej nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.09.2013 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Hej mugatko...zbiory których się nawet nie spodziewałam ...aż takich!!! Brzoskwinki smakowite bardzo:D Ula....i tak bardzo dużo jest tych brzoskwiń:D:D Ulcia....już chyba dzisiaj tu nie wejdę ...buziaki dla was wszystkich i trzymam kciuki za sobotę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 17.09.2013 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Beatko:)udanej wyprawy kochana:bye:bawcie sie dobrze z Bogusiem i wracajcie cali i zdrowi:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 17.09.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Hej Beatko:hug: znaleźliście opiekuna dla suni? śliczna jest:yes: gdyby nie to , że jedna już mam to ..:cool:trzymam kciuki i zdrowka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.09.2013 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Witam wszystkich:D Jesteśmy już w domku....wyjazd był krótki ale intensywny Zauroczona jestem klimatem małych miasteczek....coś pięknego...tak na szybko pokaże tylko kilka fotek, a jak się ogarnę to wkleję więcej:D http://img41.imageshack.us/img41/7406/oz1f.jpg http://img203.imageshack.us/img203/7161/12v3.jpg http://img12.imageshack.us/img12/544/fgjq.jpg http://img545.imageshack.us/img545/7615/u598.jpg http://img198.imageshack.us/img198/7475/8soy.jpg http://img62.imageshack.us/img62/2254/j1xm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts