Bastki 22.09.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 no cóż tego nie można komentować, bo każdy komentarz jest zbędny dotyczący zachowania rodaków - wstyd Ja już się pożegnam wstaję do pracy wcześnie a jeszcze muszę poleżeć w wannie . Miłych snów i jakby co to proszę nie usuwać żadnych zdjęć. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.09.2013 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Haniu nie jestem smakoszem niestety:rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.09.2013 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 atenko...wyjazd bardzo udany...zakochałam się w małych bawarskich miasteczkach:D Bastki....dobrej nocy:D Nie usunę ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 22.09.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 No proszę jakich ciekawych rzeczy się człowiek dowiaduje, ja piwo lubię tylko latem jak jest upał. Zimą dla mnie może nie istnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.09.2013 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 No widzisz Haniu....ciągle ludzi uczymy się na nowo :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.09.2013 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Dziewczynki....uciekam bo muszę nadrobić trochę snu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.09.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 To Ty kochana okrzyknięta prze Anię największym konsumentem al.... nie lubisz piwa???? Piwko za szlachetne. Becia jest smakoszem denaturatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 23.09.2013 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 W końcu muszę się oficjalnie przywitać w Twoim wątku Piękne zdjęcia, Bawaria jest na liście miejsc, które musimy kiedyś zjeździć rowerem - pewnie będzie ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 23.09.2013 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Ależ cudowne zdjecia, siedzę właśnie i przeglądam wycieczki do Bawarii ja chce tam pojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 23.09.2013 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Beatko cieszę się że wypoczęłaś wycieczki zazdroszczę ... szkoda że u nas ludziska nie wieszają kwiatów na balkonach w takiej ilości.... a mogłoby być tak pięknie ... nawet na blokowiskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.09.2013 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Anka...jesteś niemożliwa:lol2: Witaj Romanko oficjalnie:welcome:Rowerem? Świetnie....chociaż teren górzysty....ale widoki warte obejrzenia:) Dianko...warto, naprawdę! mugatko....kwiecia tam strasznie dużo. Wiszą na każdym domu, wokół domów tak czyściutko.......mam jeszcze te obrazy przed oczami:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 23.09.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Beatko fantastyczne widoki i prawdziwy niemiecki ordnung, mam nadzieję,że wypoczęłaś wspaniale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 23.09.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Witaj Beatko !!! Jak dobrze,że zajrzałam do Ciebie. Prawdziwa uczta dla oczu. Trochę musiałam nadrobić zaległości, ale warto było. Przepiękne zdjęcia z wyjazdu. Ja oglądam programy rozrywkowe na niemieckich stacjach i tam też pokazują festyny wiosenne,letnie,zimowe i oktoberfest. Widać,że mają pieniądze i dlatego wszystko tak potrafią urządzić.No i potrafią się bawić,a szczególnie starsze osoby,co u nas się nie spotyka. Co do zachowań młodzieży, to pewnie wszędzie tak samo.A już jak jest piwo to wiadomo. U Ciebie jak zwykle przepiękny ogród.A te malwy cudowne.Bardzo mi się podobają malwy.Te Twoje takie zdrowe okazy. Gratuluję ślicznej córki.Pytałaś co u mnie.Ze wzdlędu na trudności z pracą budowa na razie nie rusza dalej.Musimy przeczekać kryzys. Nie zaglądam na forum tak często, bo dużo ostatnio wyjeżdżałam. Mam wnuczka,ma 11 m-cy i z tego bardzo się cieszę. Posyłam pozdrowienia . KrysiaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.09.2013 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Dzięki Alu...widoki zapierające dech w piersiach!!!! Wypoczywam dopiero w domu...tam szkoda było czasu na leniuchowanie Krysiu, dziękuję za miłe słowa Co do wnusia, to wyczytałam już u ciebie ....GRATULACJE Dziękuję, że chociaż czasem mnie tu odwiedzasz Pozdrawiam cię serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.09.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 A co koleżanka tak w swoim kątku siedzi ? Zapraszam do mnie.... Poopowiadasz trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.09.2013 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Anulka...właśnie dzisiaj działałam na fb........teraz wlazłam na chwilkę na fm. Jutro wpadnę na pewno ...bo dzisiaj padam na pyszczek..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.09.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Ale Ty ten pyszczek musisz mieć pozdzierany ! Ciagle na niego padasz A powiedz mi, co Ty robisz na FB ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 24.09.2013 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Cześć Beatko:)miłego dnia:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 24.09.2013 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Ania...na fb....... się udzielam:D:D:D:D Piszę z koleżankami......wstawiałam fotki......i co tam można jeszcze robić???!!! Ula...dzięki i tobie również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.09.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 No nie podejrzewałam kolezanki o takie bezeceństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts