Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

LAZUR i trochę ogródkowo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Anka...jesteś niemożliwa:lol2:

Witaj Romanko oficjalnie:welcome:

Rowerem? Świetnie....chociaż teren górzysty....ale widoki warte obejrzenia:)

Dianko...warto, naprawdę!

mugatko....kwiecia tam strasznie dużo. Wiszą na każdym domu, wokół domów tak czyściutko.......mam jeszcze te obrazy przed oczami:D

Witaj Beatko !!!

Jak dobrze,że zajrzałam do Ciebie. Prawdziwa uczta dla oczu.

Trochę musiałam nadrobić zaległości, ale warto było. Przepiękne zdjęcia z wyjazdu.

Ja oglądam programy rozrywkowe na niemieckich stacjach i tam też pokazują festyny wiosenne,letnie,zimowe i oktoberfest.

Widać,że mają pieniądze i dlatego wszystko tak potrafią urządzić.No i potrafią się bawić,a szczególnie starsze osoby,co u nas się nie spotyka.

Co do zachowań młodzieży, to pewnie wszędzie tak samo.A już jak jest piwo to wiadomo.

U Ciebie jak zwykle przepiękny ogród.A te malwy cudowne.Bardzo mi się podobają malwy.Te Twoje takie zdrowe okazy.

Gratuluję ślicznej córki.Pytałaś co u mnie.Ze wzdlędu na trudności z pracą budowa na razie nie rusza dalej.Musimy przeczekać kryzys.

Nie zaglądam na forum tak często, bo dużo ostatnio wyjeżdżałam. Mam wnuczka,ma 11 m-cy i z tego bardzo się cieszę.

Posyłam pozdrowienia . KrysiaG :):bye:

Dzięki Alu...widoki zapierające dech w piersiach!!!! Wypoczywam dopiero w domu...tam szkoda było czasu na leniuchowanie :D

Krysiu, dziękuję za miłe słowa :hug:

Co do wnusia, to wyczytałam już u ciebie ....GRATULACJE :D

Dziękuję, że chociaż czasem mnie tu odwiedzasz :D

Pozdrawiam cię serdecznie!