Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

LAZUR i trochę ogródkowo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witaj Kochana...!

Wrzosy jak wszystko w Twoim ogrodzie zachwycajace....:yes:czekam na fotki z nowego aparatu:yes:

U mnie we wtorek tez bedzie akcja zakladania wrzosowiska...zamowiłam 50 wrzosów w trzech kolorach..chciałam wpleść miedzy nimi jeszcze gdzieniegdzie inne rosliny,ale nie mam pojecia jak to zaplanować ...:yes:mam takie dosc dziwne miejsce(polana miedzy brzókami),pomoc mile widziana:D

Pozdrawiam i zycze miłej niedzieli!! U nas jest dzisija piekna pogoda ,chyba wybiore sie na rower

Beaciu....no to zaszalałaś z tymi wrzosikami....czekam na fotki z nimi:D Powiem ci, że ja już robię trzecie podejście do wrzosów....zawsze mi wyginą....tym razem między zielonymi kulami sadził mąłż, może przetrwają....nie mam coś do nich ręki....:(

U nas też piękna pogoda.....dzisiaj imieniny MICHAŁÓW...czyli mojego taty i syna:D:D:D

Haniu...synuś mi wynalazł (bo ja się nie znam całkowicie) aparat BENQ...zobaczymy co za jeden , na razie w domu cyka pięknie......jak mnie wena złapie to wyjdę w ogród:) Haniu....ja też nie potrafię, ale się usilnie staram:lol2: a nie zawsze mi się w tym ogrodzie udaje....bardzo szybko mi się coś nie podoba, nudzi, bym zmieniała....ale moje zapędy skutecznie stopuje mąż:D

Beaciu....no to zaszalałaś z tymi wrzosikami....czekam na fotki z nimi:D Powiem ci, że ja już robię trzecie podejście do wrzosów....zawsze mi wyginą....tym razem między zielonymi kulami sadził mąłż, może przetrwają....nie mam coś do nich ręki....:(

U nas też piękna pogoda.....dzisiaj imieniny MICHAŁÓW...czyli mojego taty i syna:D:D:D

Haniu...synuś mi wynalazł (bo ja się nie znam całkowicie) aparat BENQ...zobaczymy co za jeden , na razie w domu cyka pięknie......jak mnie wena złapie to wyjdę w ogród:) Haniu....ja też nie potrafię, ale się usilnie staram:lol2: a nie zawsze mi się w tym ogrodzie udaje....bardzo szybko mi się coś nie podoba, nudzi, bym zmieniała....ale moje zapędy skutecznie stopuje mąż:D

A, to masz tak samo jak ja. Ja też laik kompletny dostałam od mojej rodziny takie małe cosik ale i tak wolę ich sprzęcior, tylko on duży i ciężki ale zdjęcia robi ładne jak się wie jak go ustawić:bash:

A co chcesz zmieniać, jest pięknie. Ja mam tyle powierzchni że nie daję rady i po latach stawiam na to co samo rośnie i nie potrzebuje mojej ręki, chociaż wymyśliłam nową rabatę. Muszę poczekać aż mój pomocnik będzie miał czas bo sama nie dam rady:eek:

A ja mam za mało miejsca....nie mam już gdzie sadzić i dlatego chce mi się zmian....bo ciągle to samo.....chyba pójdę w pole na przeciwko i tam....zacznę uprawiać:rotfl::rotfl::rotfl:

Beaciu...trzymam kciuki za to twojw wrzosowisko....mam nadzieję, że moje też przetrwają. Jak wsadzisz to pokaż foteczki:D

A ja mam za mało miejsca....nie mam już gdzie sadzić i dlatego chce mi się zmian....bo ciągle to samo.....chyba pójdę w pole na przeciwko i tam....zacznę uprawiać:rotfl::rotfl::rotfl:

Beaciu...trzymam kciuki za to twojw wrzosowisko....mam nadzieję, że moje też przetrwają. Jak wsadzisz to pokaż foteczki:D

A to zapraszam do mnie, będziesz mogła poszaleć:) Patra jak to kobiecie trudno dogodzić jedna ma za dużo, druga za mało:rotfl: