Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

LAZUR i trochę ogródkowo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tak Bastuś...tuje to danica....same tak rosną:D Nic przy nich nie robię....:D

Dzięki za dobre słowo:D A z tą sosną....strasznie mi jej szkoda....może ktoś wie, co jej dolega?....plisss....

u mnie tez dziś ogrodowy dzień, nareszcie przestalo padac i wsadziłam cebulki, trochę tego było 250 roznosci :D dosadziłam wrzosidla i wreszcie swoje zawciagi poupychalam. ponoc przed nami 2 tygodnie takiej w miare przyjemnej pogody, pozywiom uwidim :D

ladne fotki :D mój aparat powoli się konczy, trzeba zbierac na kolejny, zdzieram te aparaty jak inni buty:o, po 10 tys. zdjęć siada optyka :( wychodzi mi srednio 1 aparat co 1,5 roku:rolleyes:

Tarciu...nie wiem jeszcze czy wszystko dobrze poustawiałam....musimy jeszcze go popróbować....ja sama taka zdolna dzisiaj go obsługiwałam....jeszcze nie znam jego wszystkich możliwości....i znając siebie nie poznam nigdy....bo ja taka "sprzętowa" jestem....trochę techniki, i........:lol2:

Elfir odpisala, ze twoja sosna zrzuca igly, sosny co 2-3 lata tak maja. choć ja bym sprawdzila tak na wszelki czy na tych rdzawych igłach nie masz czarnych kropek, jesli tak to grzyb.

ja walcze teraz z grzybem mojego ulubionego swierka formanka, nie wiem czy wygram te bitwe, bo podejrzenie fytoftorozy:bash:ale podlewam previcurem naprzemiennie z substralem i pryskam. na razie jakby zahamowanie widze. oby nie pozorne.

Tarciu właśnie przeczytałam odpowiedź Elfirki :wiggle:oby to było to!!!!! Jutro sprawdzę.......ona wiosną zgubiła prawie wszystkie igły i teraz taka biedna....myślałam , ze coś nie tak.....oby to było to!!!!

Haniu...dziękuję pięęęęknie.....ale muszę się przyznać, że cała praca jesienna czeka mnie jeszcze....nic nie robiłam...małżuś robił tylko obrzeża, skosił trawę w zeszłym tygodniu...trzeba jeszcze pochować donice, wyrzucić stare kwiaty z nich -jeszcze trochę kwitną więc nie ruszam na razie:D poobcinać suche badyle......i takie tam inne prace:D

Edytowane przez bogumil

A co do modela....on zawsze łazikuje za mną po ogrodzie ...gdzie ja tam i on...ale dzisiaj słoneczko tak go rozleniwiło, że nic sobie nie robił z mojej sesji:D wygrzewał się pół dnia:D

Tarciu.....mój ma za sąsiadki trzy sunie za płotem......bidny, nie???????:) Ale już się przyzwyczaił i wydoroślał:D Jeszcze pare lat temu tak biedny wył i piszczał jak one miały cieczki że masakra....normalnie wył do księżyca:D

Mój na zwierzynę też głośno "krzyczy", na ludzi już nie, wita się z każdym....chociaż ma jednego faceta, którego nie znosi:D ojca sąsiada....od początku jak przechodzi obok naszego płotu to nasz się jeży i ujada jak dziki....zna się na ludziach:lol2: