bogumil 04.10.2013 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Tolu....dzięki.....nie jest może jak z inspiracji, ale mój:D ....mój m wbił mi gwoździk od góry...i on tam jest cały czas..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.10.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Życzysz...masz, tak? Działasz ekspresowo Becia, jestem pod wrażeniem. A w jaki sposób mocujesz go do drzwi? Jak to jak ? Stawia Bogusia przy drzwiach z prowiantem w jednej ręce i z wiankiem w drugiej. Dobrze wytresowany mąż, wytrzyma tak........godzinę :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.10.2013 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Kocha to.....wytrzyma i dłużej...nie ma wyjścia:lol2: Szkoda, że nie miałam pojęcia wcześniej, że tak można....gwoździa by się nie wbijalo i drzwi nie niszczyło.....cholera!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.10.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 A widzisz ! Wreszcie Cię czyms zaskoczyłam ! Podejrzewam, ze gdybys wcześniej na to wpadła to i Boguś by był zaskoczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.10.2013 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Jeszcze jak ??? Wianek by wytrzymał....ale nie wiem jak długo:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 04.10.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Cześć Beatko nowe cudo stworzyłaś, piękne. A ja znowu nie miałam dziś czasu w nocy był przymrozek i zmroziło to pół dnia wywoziłam smętne resztki moich kwiatków na kompostownik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.10.2013 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Hej Haneczko:D Aaaaa...ja jeszcze mam to przed sobą. Moje kwiaty w donicach jeszcze.....jeszcze ciut się trzymają....Jakie tam cudo?????? wianek tzn obręcz z zeszłego roku i uklejone co nieco.... ale dzięki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.10.2013 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Trochę jesieni...... http://img716.imageshack.us/img716/5035/qnvd.jpg http://img689.imageshack.us/img689/8021/ghpd.jpg http://img7.imageshack.us/img7/2315/5fpl.jpg http://img5.imageshack.us/img5/459/7if5.jpg http://img600.imageshack.us/img600/7421/uvan.jpg http://img404.imageshack.us/img404/6974/vh8f.jpg Miłej soboty wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.10.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Beciu, nie strasz tą jesienią ...Proszę o pozytywna energię w wiadomej sprawie.Sciskam i do wieczorka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 06.10.2013 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 No i mnie dopadlo.......jakieś jesienne wirusy....katar..... kaszel i gorączka:( Miłego i zdrowego tygodnia wszystkim życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.10.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Beatko, jakieś wyjątkowo wredne wirusy tej jesieni, ale wiesz...nawet najdłuższa żmija...mija. Zdrówka Ci życzę i cierpliwości w walce z nimi. Pamiętaj, że jesteś od nich większa, a duży może więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 06.10.2013 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Toluś dziękuję ci z całego serducha:D Myślałam, że choć raz się nie dam......ale cóż...za cieńka jestem:lol2: I tobie zdróweczka życzę ....bo dzisiaj w przelocie doczytałam, tylko nie miałam czasu się odezwać.....i dla Taty również! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.10.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Jak szanowne zdrowie ? Beciula, zyjesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.10.2013 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Dzięki.....Żyje...żyje....ale co to za życie??????????? Kinol czerwony i bolący od wycierania... Ale dawam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.10.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Na czerwony kinol polecam, chusteczki do pupy dla dzieci.Delikatne, więc nie ma tarcia o zwichrowana skórę.Nasączone są delikatnym kremikiem, więc i smarowanko jest. Czym się leczysz, babo jedna uparta ?Wzięłas w końcu antybiotyk ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.10.2013 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 taaa.....antybiotyk i tabletki do ssania:D Herbatka z miodzikiem i cytrynką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 07.10.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Beti, Piękne zdjęcia jak zawsze. Jak chce pobyć bliżej przyrody, to tylko u Ciebie jest to możliwe bez ruszania się z domu... Piękna ta jesień ale zdradliwa Pozdrawiam i powrotu do zdrowia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 07.10.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Beatko, zdrówka życzę. Podobno ma być jeszcze parę dni cieplejszych ale u nas nigdy nie wiadomo. W tym roku ciepłych dni w lecie było jak na lekarstwo. Już czekam na następne lato. KrysiaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.10.2013 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Ilutku....dzięks:DAle ja oglądam i...oglądam i.....oglądam i.......ty wiesz co:DA do ogrodu zaglądaj kiedy tylko masz czas:DBuźka ślicznotko:D:D:D Krysiu....mów do mnie jeszcze.....tak czekam na te pare dni ciepełka jeszcze:DDla mnie również było za mało ciepła, nie zdążyłam się wygrzać.....już czekam na wiosnę i lato:DBuziaki posyłam i zdróweczka również! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 07.10.2013 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts