TAR 07.10.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 ja rasowa farbowana blondi, bo naturalny to kolor mysi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 07.10.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Aaaa...no to mniej więcej kapuję A ja sobie teraz już któryś raz kłade jasny brąz, co na moich mi daje prawie czarny....no może ciut przesadzam ;0 Wcześniej miałam intensywnie ciemny rubin:D I powiem Wam kobietki,że Beatce w rubinie i brązie jest pięknie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 07.10.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 ja rasowa farbowana blondi, bo naturalny to kolor mysi Tarciu....a ja brunetka,ciemna-choć teraz to już ,,sól-pieprz":lol2: -więc tez farbowanko musowo:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.10.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 No i jaki kolorek wyszedł po zmyciu farby ? Mam nadzieję, ze nie pomyliłas farby z fugą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.10.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Tarciu....a ja brunetka,ciemna-choć teraz to już ,,sól-pieprz":lol2: -więc tez farbowanko musowo:yes: sol i pieprz jest trendi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 07.10.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 sol i pieprz jest trendi ja jednak nie zawsze trendi;) i pozostanę brunetką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.10.2013 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Ja bardziej sól na skroniach:rotfl::rotfl: Ula...dzięks:lol2: Aniu...to dopiero by było....fuga be-żo-wa......... Zmyłam....jest ok:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.10.2013 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Ja też nie trendi....eeee tam ....wolę być niemodna:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.10.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 ech my baby, cos nie lubimy naszych naturalnych kolorow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.10.2013 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Kurde....w piątek mam imprezę "pracową" z okazji Dnia Nauczyciela.....pięknie będę wyglądała z tym czerwonym nochalem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.10.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 oj tam, przypudrujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 07.10.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 ech my baby, cos nie lubimy naszych naturalnych kolorow Tarciu-ja tam swój lubię-ale co zrobić jak w wieku 26 lat posiwiałam? silny stres zrobił swoje:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 07.10.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Kurde....w piątek mam imprezę "pracową" z okazji Dnia Nauczyciela.....pięknie będę wyglądała z tym czerwonym nochalem .... Beatko:lol2: powiesz,że niedługo święta i do roli Rudolfa sie przygotowujesz:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 07.10.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Beatko do piątku będziesz zdrowa i czerwony nos przejdzie do przeszłości:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.10.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 no to musial być silny stres. Beatka posmaruj sobie nos i okolice nosa kremem bambino lub taka pomadka wazelinowa do ust - pierwszy lagodzi zaczerwienienia (jak na pupci niemowlakow) a drugi powoduje wieksza elastyczność i tak się nie luszczy i nie piecze pod nosem - u mnie działa a katar mam 360 dni w roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 07.10.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Beatko do piątku będziesz zdrowa i czerwony nos przejdzie do przeszłości:yes::yes: Beatko-albo powiesz,że juz z Bogusiem trenowałaś-aby na imprezce słabo nie wypaść przy koleżankach;) dobrze prawię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 07.10.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 no to musial być silny stres. Beatka posmaruj sobie nos i okolice nosa kremem bambino lub taka pomadka wazelinowa do ust - pierwszy lagodzi zaczerwienienia (jak na pupci niemowlakow) a drugi powoduje wieksza elastyczność i tak się nie luszczy i nie piecze pod nosem - u mnie działa a katar mam 360 dni w roku albo kup sobie Tisane.....świetny preparat i skuteczny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.10.2013 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Dzięęęki za porady...darmowe:rotfl::rotfl: Smaruję kremem i mam nadzieję, że będzie git:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 07.10.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Dzięęęki za porady...darmowe:rotfl::rotfl: Smaruję kremem i mam nadzieję, że będzie git:D ...a kto powiedział,że darmowe? ja sobie naleweczki zażyczę podczas najbliższej wizyty u was:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 08.10.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Hej:)a co to koleżanko.gdzie sie ukrywasz?jak zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts