bogumil 08.10.2013 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Hej....dzisiaj zaniemówiłam od rana....trochę się rozgadałam, ale chyba krtań mi poszła..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 08.10.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Hej....dzisiaj zaniemówiłam od rana....trochę się rozgadałam, ale chyba krtań mi poszła..... Przyznaj się no,czy aby wczoraj na Bogusia za bardzo sie nie wydzierałaś i dzis Bozia pokarała:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.10.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 polece stary sprawdzony sposob na bolace gardlo - kisiel wsuwaj a do plukania polecam glimbax - ma dzialanie oczyszczajace i przeciwzapalno-przeciwbolowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.10.2013 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Ulka....na mojego Bodzia? krzyczeć??? No coś ty????? ZA co??? Tarciu....kisiel uwielbiam i mogę wsuwać ....i zaraz sobie zrobię, jeśli mówisz , że pomoże :D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 08.10.2013 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Ulka....na mojego Bodzia? krzyczeć??? No coś ty????? ZA co??? Tarciu....kisiel uwielbiam i mogę wsuwać ....i zaraz sobie zrobię, jeśli mówisz , że pomoże :D: wiem wiem,że to super Facet jest.......a tak tylko zażartowałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.10.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 na mojego Bodzia? krzyczeć???.....ZA co??? Za krzywą kostkę w gulaszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.10.2013 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Za to już dostał w leczo...nie w gulaszu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.10.2013 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 ale to wyjątkowo....bo ja nie krzyczę, tylko......leję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.10.2013 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Zawsze sie musi znaleźć jakis pretekst, co by chłopu cisnienie wyrównać. Dobra afera nie jest zła. Mój chodzi jak w zegareczku bo taki dostał opier...., że mu kapcie spadły. Należało mu się...sam sie postarał. Teraz grzeczniutki, milutki, niedługo zacznie na drutach robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.10.2013 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 A tak na poważnie...to mój jest THE BEST!!!!! Nie trzeba bić ani krzyczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.10.2013 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Ty tak nie reklamuj bo Ci ten UNIKAT, ktos podpieprzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.10.2013 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Nie ma bata!!!!!!!! Nie ma takiej siły...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.10.2013 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Uuuuuu jaki Czak Nordyk ! Ja się boję więc nawet nie spróbuję :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.10.2013 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 No bój się.....ja od razu z karata lecę..... no taki ze mnie Czak Nordyk:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.10.2013 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Kurcze....mamy przerwę w robocie:D malujemy , odświeżamy i......końca nie widać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.10.2013 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Taaaa juz tego Czaka widzę.:lol2 Niemowa z czerwonym nosem jak dziadek mróz, ubrana w kimono i z kubkiem kiślu. No normalnie seryjny morderca ! W gazetach by o Tobie pisali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.10.2013 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 No toś mnie rozbawiła do łez:rotfl::rotfl: A ja chciałam udawać twardziela......no nic.....rozgryzłaś mnie.....i ten kubek z kiślem:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 08.10.2013 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 I jak tam Beatko-już po robocie macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.10.2013 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Właśnie posprzątałam z grubsza...bo reszta jutro...a teraz się ogarnąć i zmyć z siebie farbę trzeba:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 08.10.2013 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Właśnie posprzątałam z grubsza...bo reszta jutro...a teraz się ogarnąć i zmyć z siebie farbę trzeba:D ale jeśli ci do twarzy z nią-to ja zostaw;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts