Moje Chmielniki 10.10.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 A mój S walczył z tarasem:D, ale muszę przyznać że nigdy by nie kupił czegoś takiego mam na myśli czegokolwiek do kuchni. Fajnie się masz Bastki:) mój mąż też mi kupuje różne cudeńka,hihihi- to fajne niespodzianki są a tak w ogóle to chyba sie nie znamy-Ula jestem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.10.2013 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Ale ładniusie, nie???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 10.10.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Ula....no ty masz rację, rozsądny to on jest:D....a żebyś wiedziała jak się cieszył jak przyniósł????!!!! no pewnie....wyobrażam sobie znam Bogusia:)-super z niego gość-pod każdym względem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.10.2013 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Ula...Bastki...Bastki...Ula :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.10.2013 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Bo fajną ma gościówę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.10.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Becia....lansujesz się! Ostrzegam tylko... Zaraz wpadnie Pan wielka pałka i znowu Ci cisnienie skoczy :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 10.10.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Bo fajną ma gościówę ...to sie rozumie do tańca i do różanća,i do jeszcze paru innych rzeczy http://emoty.blox.pl/resource/skating.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.10.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 A skoro Ty zamierzasz tam trzymać sok z cytryny...to spoko Wejdzie sporo, tylko musisz trzymać nogami w górę. Pojemniczek....nie Bogusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 10.10.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Beatko http://emoty.blox.pl/resource/th_0girl_dance.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.10.2013 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Nosz Ula...co znaczy ten pijany menel??? że to niby ja??????:rotfl: Ania...ciśnienie to mi jutro skoczy....idę na imprę...będę tańczyć jak ten menel Uli:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.10.2013 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 A skoro Ty zamierzasz tam trzymać sok z cytryny...to spoko Wejdzie sporo, tylko musisz trzymać nogami w górę. Pojemniczek....nie Bogusia no uśmiałam się do łez....ty wiesz że ja mam bujną wyobraźnię..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.10.2013 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 a propo.....Ula...czemu mi nie wchodzą emotki , tylko adres znowu linka się wkleja, a było dobrze:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 10.10.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Beatko http://emoty.blox.pl/resource/th_0girl_dance.gif Beatko-to nie żaden menel tylko czirliderka:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 10.10.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 a propo.....Ula...czemu mi nie wchodzą emotki , tylko adres znowu linka się wkleja, a było dobrze:( a wszystko dokładnie przed linkiem i za wpisujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 10.10.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Ulu - Gosia jestem , Bastek (po śląsku Sebastian) to mój mąż i to w sumie jego nick forumowy. Jak zaczynaliśmy budowę to kiedyś chciał się o coś zapytać na FM i teraz ja go używam, tak zostało. Fajnie że macie takich mężów dla mojego to by było działanie ekstremalne. Kupi ale jak mu powiem co i gdzie jest np pojechał do ikea z wydrukowaną listą zakupów i nie kupił nic poza tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 10.10.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Ulu - Gosia jestem , Bastek (po śląsku Sebastian) to mój mąż i to w sumie jego nick forumowy. Jak zaczynaliśmy budowę to kiedyś chciał się o coś zapytać na FM i teraz ja go używam, tak zostało. Fajnie że macie takich mężów dla mojego to by było działanie ekstremalne. Kupi ale jak mu powiem co i gdzie jest np pojechał do ikea z wydrukowaną listą zakupów i nie kupił nic poza tym. ojej-ja uwielbiam Ślązaków,waszą gwarę-jest super właśnie dzis sie dowiedziałam co to fuzele są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.10.2013 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Ula....a ten ....pojawiam się i znikam!!!! ludzik - menel normalnie:rotfl: Pod spodem tak...czirliderka, ale ten wyżej:D? Wklejam tak jak zwykle i się porąbało...... Gosiu...to tak jak u mnie...Boguś się zalogował....a ja teraz piszę jako Bogumil:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.10.2013 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 fuzele????? co to?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 10.10.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 może fuzekle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 10.10.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Ulu - Gosia jestem , Bastek (po śląsku Sebastian) to mój mąż i to w sumie jego nick forumowy. Jak zaczynaliśmy budowę to kiedyś chciał się o coś zapytać na FM i teraz ja go używam, tak zostało. Fajnie że macie takich mężów dla mojego to by było działanie ekstremalne. Kupi ale jak mu powiem co i gdzie jest np pojechał do ikea z wydrukowaną listą zakupów i nie kupił nic poza tym. a tak apropo......to mam paru znajomych ,co mieszkaja na Śląsku,hihihi-chociaż jedni w Sosnowcu;)-a to podobno już nie Ślązacy-tak twierdzą ci nie z Sosnowca;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts