diana_teresa 29.07.2011 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Ummmm ciacho rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 29.07.2011 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Dzięki Diano... muszę powiedzieć, że pyszne:) Szybko się je robi! I jak tu kurcze schudnąć w taką pogodę?????? Jeszcze parę takich dni i po mnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alic 29.07.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Witam,weszłam tu trochę przypadkiem,a tu przepis jak na zamówienie,bo właśnie miałam się brać za pieczenie sernika,już spisałam wszystkie składniki,dziękuję,mam nadzieję,że się uda,pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.07.2011 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Beatko super wygląda i pewnie smaczny uwielbiam wiórki kokosowe . A ser to jakiś gotowiec? Bo dla mnie odpada jeśli tak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 29.07.2011 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 yokasto, to jest ser, który kupuje się w wiaderku. Na nim jest przepis i składniki , które musisz tam dać. Czyli jajka, budyń, bakalie. To nie jest gotowiec, takich też nie lubię. alic, witam u mnie i zapraszam jak najczęściej:) Pochwal się, czy sernik wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 29.07.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Beatko, kusisz:P Sernik pycha wygląda i smakuje też zapewne. I zapewne pół blachy już zniknęło:)))) A ogród w deszczu piękny, tylko niech już ten deszcz idzie sobie do nieba..dosyć już. Wiele nie wymagam, niech tylko 25stopni będzie i słonko. I wystarczy:) Idę robić pizzę I znów d... urośnie miłego odpoczynku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 29.07.2011 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Zakwitły w końcu moje dalie a tu nie ma się nawet jak nimi cieszyć! Ale wklejam ku pokrzepieniu serc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.07.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Ciacho palce lizać.... Ja ostatnio nic nie piekę, jak to latem bywa u mnie... Może zrobię coś po urlopie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 29.07.2011 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 http://img196.imageshack.us/img196/9915/sam4807.jpg http://img64.imageshack.us/img64/201/sam4810.jpg i krzewuszka nadal kwitnie:) http://img14.imageshack.us/img14/9948/sam4806.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 29.07.2011 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 A ja niedługo w nic nie wejdę, bo jak to Asia napisała"....a d...rośnie":) Jeszcze trochę tej jesieni, i ....kiepsko to widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 29.07.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 A u nas dzisiaj było słońce. Normalnie dwa prania wysuszyłam i jeszcze pojechałyśmy nad wodę! Wreszcie! Niech i do Was ta pogoda idzie! Bo inaczej to mchy i porosty nas porosną... Proszę nie kusić sernikiem, jak ja na plażę się potem polansuję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada83 29.07.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Sernik wygląda rewelacyjnie jutro muszę zrobić . Dalnie śliczne, uwielbiam dalie, ale one mnie niestety nie . Pozdrawiam i przesyłam troszkę dzisiejszego słoneczka (ja też Waderko dwa prania dziś wysuszyłam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 29.07.2011 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 No ładnie....wszędzie dzisiaj słońce, tylko nie u nas!!! Fajnie macie....mmmmm...plaża...chociaż dzieciaczki miały frajdę Waderko:) :) A serniczek polecam bo.....co? ja mam tylko tyć???????:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 29.07.2011 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 mada...ja dwa lata temu wykopałam dwa wiaderka cebul daliowych:) Tyle ich miałam:) Ale źle zabezpieczyłam i przez zimę wszystkie mi zmarzły:( Ale w tym roku mi się udały:) Aaaa.....i proszę o relację, czy sernik się udał (jutro) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.07.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 o to super, że nie gotowiec dzięki za przepisik wykorzystam przy najbliższej okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 29.07.2011 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 No frajdę miały - nawet Trzecia weszła do połowy ud, a ona w tamtym roku wchodziła do wody dopiero jak było powyżej 30o. Ale po tylu deszczach ta woda jest zimna...Wysyłam słoneczko do Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada83 02.08.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Witaj Beatko Przyszłam zdać relację z serniczka - pychota Polecam wszystkim. Pozdrawiam Mada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 03.08.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 i jak mija tydzień?Przyszłam na chwilkę ponapawać się cudnymi widokami, bo ciężki ten tydzień bardzo u mnie....ale pocieszam się, że weekend będzie działkowy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.08.2011 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Dziękuję Wam bardzo dziewczyny, że do mnie zaglądacie i o mnie pamiętacie:) Asiu, ten tydzień i u mnie ciężki, baaaardzo....ja pracuję z dziećmi po 9 godzin dziennie...ciężko trochę...po przyjściu leżę w hamaku z godzinę i napawam się ciszą I właśnie obejrzałam pogodę przed chwilą!!!! Cały tydzień gdy jestem w pracy to pogoda cudna a weekend deszcz:( Dopiero co kwiatki odżyły i znowu! Pozdrawiam cieplutko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 05.08.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Chodź na drinka, odreagujesz ciężki tydzień.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts