agawi74 17.10.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Beatko przepiękna jesień u Ciebie:jawdrop: Jesień lubię, ale nadchodzącej zimy już nie:P A jeszcze jak potrwa do kwietnia jak w tym roku to się zabiję Rękawiczki są już wskazana- szczególnie rano:) Miłego wieczoru:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 17.10.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 No właśnie....ja też juz jutro założę skórzane ,cienkie rękawiczki:bash::bash: a mogło być jeszcze lato,nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.10.2013 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Ciasteczka owsiane wg Uli:D http://img707.imageshack.us/img707/1549/qtrt.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.10.2013 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Aga....była przepiękna jesień...do dzisiaj:bash::bash: Dzisiaj pada, wieje i jest strasznie już...... Nie daj Boże zima do kwietnia....to ja się wtedy oflaguję i strajk:bash: Rękawiczki na dwór i ciepłe skarpetki do spania:rotfl: ja już zakładam....mam tak lodowate stopy, że mąż chce uciekać....i chociaż w domku ciepło, skarpetunie obowiązkowo:D Ula....lato, to dla mnie mogłoby trwać cały rok:D Ubieraj rękawiczki i na nic się nie oglądaj:D Dzięki za przepis...muszę porównać z przepisem Ewy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 17.10.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Cześć Dziewczynki! Ale jeszcze ma być złota polskA jesień w przyszłym tygodniu i tej wersji będę bronić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 17.10.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Aga....była przepiękna jesień...do dzisiaj:bash::bash: Dzisiaj pada, wieje i jest strasznie już...... Nie daj Boże zima do kwietnia....to ja się wtedy oflaguję i strajk:bash: Rękawiczki na dwór i ciepłe skarpetki do spania:rotfl: ja już zakładam....mam tak lodowate stopy, że mąż chce uciekać....i chociaż w domku ciepło, skarpetunie obowiązkowo:D Ula....lato, to dla mnie mogłoby trwać cały rok:D Ubieraj rękawiczki i na nic się nie oglądaj:D Dzięki za przepis...muszę porównać z przepisem Ewy.... Beatko-Ty nie porównuj,tylko go tu dawaj:) będziemy na weekend:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 17.10.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Cześć Dziewczynki! Ale jeszcze ma być złota polskA jesień w przyszłym tygodniu i tej wersji będę bronić Haniu-z całego serducha chcę ci wierzyć i tez tej wersji będe sie trzymała:wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.10.2013 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Haniu....obyś miała rację Jeszcze nie zdążyłam się zaprzyjaźnić z tą suchą złotą , polską jesienią...próbowałam, oglądałam kolorowe drzewa...piękne liście....a tu dzisiaj mokro I wietrznie:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.10.2013 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Ula....to nie tak łatwo....ja muszę w pudle z przepisami szukać, a myślisz, że chce mi się wstać???? To taki jak twój...tylko wrzucasz co kto chce..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 17.10.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Dziewczyny tak mówili w telewizji. I tak musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 17.10.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Ula....to nie tak łatwo....ja muszę w pudle z przepisami szukać, a myślisz, że chce mi się wstać???? To taki jak twój...tylko wrzucasz co kto chce..... no tak-to nie ruszaj teraz dupci:D ja tez juz kombinuję aby dodac jakies orzeszki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 17.10.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Dziewczyny tak mówili w telewizji. I tak musi być Haniu-ale na której stacji-bo na każdym programie mówia inaczej:bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.10.2013 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 orzeszki, prażony słonecznik.....rodzynki i takie tam....co kto lubi:D:D:D No nie ruszam, nie ruszam....ty myślisz że tak łatwo podnieść swoją szanowną, jak dobrze siedzi???:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 17.10.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 orzeszki, prażony słonecznik.....rodzynki i takie tam....co kto lubi:D:D:D No nie ruszam, nie ruszam....ty myślisz że tak łatwo podnieść swoją szanowną, jak dobrze siedzi???:D:D he he he:lol2::lol2: Beatka tak mówi-jakby ze sto kilo ważyła:lol2::lol2: a to taka pchełka:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.10.2013 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Tiaaaaa....pchełka!!! A ty wiesz jak mi krzyż napiernicza??!!! Muszę poczytać czy to aby nie rwa kulszowa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 17.10.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Haniu-ale na której stacji-bo na każdym programie mówia inaczej:bash::bash: TVN meteo:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 17.10.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Tiaaaaa....pchełka!!! A ty wiesz jak mi krzyż napiernicza??!!! Muszę poczytać czy to aby nie rwa kulszowa??? ...własnie-poczytaj bo może ty niepotrzebnie sie niewłaściwymi lekami faszerujesz...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.10.2013 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Nie....na krzyż nie biorę leków....ale tak mnie boli w nocy...i jak długo siedzę matko!!!!!!!!! taki ból póki się nie rozruszam....bo potem i tańczyć mogę, ale zanim się rozruszam to .......masakra!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.10.2013 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 no i najgorsze, że du.....pa z tyłu zostaje jak wstaję:rotfl: no a gdzie ma zostawać??? , nie??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 17.10.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Zmykam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts