Hanka126 17.10.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Nie....na krzyż nie biorę leków....ale tak mnie boli w nocy...i jak długo siedzę matko!!!!!!!!! taki ból póki się nie rozruszam....bo potem i tańczyć mogę, ale zanim się rozruszam to .......masakra!!!!! Oj to chyba trzeba do lekarza i jakieś masaże, zabiegi, gimnastykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 17.10.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Zmykam:bye: Pa kochana dobrej nocki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.10.2013 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 No muszę się z tym wybrać do lekarza....może faktycznie jakieś zabiegi da. A do gimnastyki....ja strasznie jestem ...leniwa:bash: Żeby mi ktoś ręką i nogą pomachał to tak;) ale sama??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.10.2013 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Pa Ula:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 17.10.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 A tak dobrze to nie ma, troszkę się trzeba przyłożyć żeby nie bolało:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.10.2013 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Kiedy nienawidzę ćwiczyć.....mogę chodzić kilometry ...marszem.....mogę tańczyć całą noc.....uwielbiam:D Ale ćwiczyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 17.10.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Jak mus to mus. Ja lubię jak się już oczywiście do tego zabiorę ale nie w domu tylko jakiś fitnes. muszę czuć jakąś kontrolę Ale jak już się Ale jak już się wciągnę to satysfakcja ogromna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.10.2013 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Haniu...wiem, wiem...chodziłam na aerobik dwa lata....(do operacji kolana)....ale byłam zadowolona, czułam się fantastycznie...no a później zabronione miałam przez jakiś czas. A teraz nie mogę się zebrać....ale inne formy ruchu uskuteczniam:DTeraz takie zabiegi przydałyby się na krzyż....muszę nad tym pomyśleć....a potem wybrać się do lekarza:lol2: Bożeeee....jakie lenistwo:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.10.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Wieczor przywedrowalam od Agi, co by tu po sobie slad zostawic, a za nadrabianie zaleglosci zabiore sie od jutra oki? (uprzedzam, ze bedzie to skakanie ze strony na strone bo mam zalegle kilka dziennikow) a tak na marginesie przeczytalam o bolach.... powiem tak... objawy mialam podobne w listopadzie ubieglego roku.... skonczylo sie na 3miesiecznym zwolnieniu lekarskim, bo okazalo sie ze to rwa. Mnie jednak lamalo po mojej prawej stronie, tak jakby ktos mi moje zebra lamal..bol niemilosierny i najgorszemu wrogowi bym go nie zyczyla.... ale fakt, jak po kilku/kilkunastu dniach sie rozruszalam to bylo ok, gorzej jak usiadlam, o spaniu nie bylo mowy, jedynie w pozycji pol siedzacej. Radze zglosic sie do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.10.2013 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Mmelisko..witaj:D Miło mi, że przywędrowałaś do mnie:D Rozgość się Poskacz sobie po stronach....fotki pooglądaj i już.... A mnie boli po lewej stronie....na początku myślałam, że to korzonki, bo już miałam nieraz.....ale ten ból jest inny.....no będę musiała zgłosić się z tym do lekarza na bank!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.10.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Pewnie, ze sie rozgoszcze, po to przydreptalam tutaj Wracajac do tematu od powazniejszej strony...Mnie jak lekarz wyslal na rtg to nic na zdjeciach nie wykazalo... czyli ok i byl pewien ze to juz rwa...no a leku na to nie ma, tylko srodki przeciwbolowe, ktore i tak nie pomagaja. (dodam, ze ja u lekarza w NO bylam, wiec nie mam porownania co by lekarz w PL zrobil i zalecil). Wiesz, ze ja tez musze miec cieple skarpetki na moich pietaszkach w nocy bo tez mam lodowate w PL lekarz zalecil mi leki na to: Diohespan... ja mam z koncowa nazwa Max one sa na: przewlekla niewydolnosc krazenia zylnego konczyn dolnych (rowniez zylaki), uczucie ciezkosci nog, bol nog, nocne kurcze... 1 paczke stosowac przez miesiac i 3 miesiace przerwy, i powtarzac.. po pierwszym miesiacu bylo znacznie lepiej od listopada zaczne brac kolejna paczke wiec zobacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.10.2013 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 No skarpetunie muszą być obowiązkowo....słabe krążenie chyba!!!!??? Diohespan jest na receptę??? Matko....Ja tu dzisiaj tylko o bólach i lekach....starość czy jaki grzyb??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.10.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Diohespan jest bez recepty Starosc? watpie.. grzyb? to tylko w lesie takie tam babskie gadanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.10.2013 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Dzięki....zapisuję I dzięki za pocieszenie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.10.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Nie bede skromna.... polecam sie na przyszlosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 17.10.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 No skarpetunie muszą być obowiązkowo....słabe krążenie chyba!!!!??? Diohespan jest na receptę??? Matko....Ja tu dzisiaj tylko o bólach i lekach....starość czy jaki grzyb??? Co tu się dzieje kobiety?? Jaka starość - babuszki nie serfują po necie, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.10.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Co tu się dzieje kobiety?? Jaka starość - babuszki nie serfują po necie, prawda? _Chloe_, nocne zycie, ot co tutaj sie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 17.10.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 _Chloe_, nocne zycie, ot co tutaj sie dzieje A taki miałam romantyczny plan, żeby o kotłach poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.10.2013 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 :rotfl: nocą o kotłach???? bardzo romantyczne:lol2: Kurde...jeszcze babuszką nie jestem, ale.....już mi bliżej niż dalej:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.10.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 :lol2: faktycznie romantycznie to brzmi :rotfl: bogumil blizej niz dalej.... tjaaaa do 18tki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts