Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

LAZUR i trochę ogródkowo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No muszę się z tym wybrać do lekarza....może faktycznie jakieś zabiegi da. A do gimnastyki....ja strasznie jestem ...leniwa:bash: Żeby mi ktoś ręką i nogą pomachał to tak;) ale sama??? :rolleyes:

Haniu...wiem, wiem...chodziłam na aerobik dwa lata....(do operacji kolana)....ale byłam zadowolona, czułam się fantastycznie...no a później zabronione miałam przez jakiś czas. A teraz nie mogę się zebrać....ale inne formy ruchu uskuteczniam:D

Teraz takie zabiegi przydałyby się na krzyż....muszę nad tym pomyśleć....a potem wybrać się do lekarza:lol2: Bożeeee....jakie lenistwo:bash:

Wieczor :bye:

przywedrowalam od Agi, co by tu po sobie slad zostawic, a za nadrabianie zaleglosci zabiore sie od jutra oki? (uprzedzam, ze bedzie to skakanie ze strony na strone bo mam zalegle kilka dziennikow) :lol2:

a tak na marginesie przeczytalam o bolach.... powiem tak... objawy mialam podobne w listopadzie ubieglego roku.... skonczylo sie na 3miesiecznym zwolnieniu lekarskim, bo okazalo sie ze to rwa. Mnie jednak lamalo po mojej prawej stronie, tak jakby ktos mi moje zebra lamal..bol niemilosierny i najgorszemu wrogowi bym go nie zyczyla.... ale fakt, jak po kilku/kilkunastu dniach sie rozruszalam to bylo ok, gorzej jak usiadlam, o spaniu nie bylo mowy, jedynie w pozycji pol siedzacej.

Radze zglosic sie do lekarza.:yes:

Mmelisko..witaj:D

Miło mi, że przywędrowałaś do mnie:D Rozgość się:D

Poskacz sobie po stronach....fotki pooglądaj i już....:D

A mnie boli po lewej stronie....na początku myślałam, że to korzonki, bo już miałam nieraz.....ale ten ból jest inny.....no będę musiała zgłosić się z tym do lekarza na bank!!!!

Pewnie, ze sie rozgoszcze, po to przydreptalam tutaj :D

Wracajac do tematu od powazniejszej strony...Mnie jak lekarz wyslal na rtg to nic na zdjeciach nie wykazalo... czyli ok :yes: i byl pewien ze to juz rwa...no a leku na to nie ma, tylko srodki przeciwbolowe, ktore i tak nie pomagaja.:( (dodam, ze ja u lekarza w NO bylam, wiec nie mam porownania co by lekarz w PL zrobil i zalecil).

Wiesz, ze ja tez musze miec cieple skarpetki na moich pietaszkach w nocy bo tez mam lodowate :D w PL lekarz zalecil mi leki na to: Diohespan... ja mam z koncowa nazwa Max ;) one sa na: przewlekla niewydolnosc krazenia zylnego konczyn dolnych (rowniez zylaki), uczucie ciezkosci nog, bol nog, nocne kurcze... 1 paczke stosowac przez miesiac i 3 miesiace przerwy, i powtarzac.. po pierwszym miesiacu bylo znacznie lepiej :cool: od listopada zaczne brac kolejna paczke wiec zobacze :)

No skarpetunie muszą być obowiązkowo....słabe krążenie chyba!!!!??? Diohespan jest na receptę???

Matko....Ja tu dzisiaj tylko o bólach i lekach....starość czy jaki grzyb???:bash: