bogumil 19.10.2013 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Rozgość się....tylko ja nic dzisiaj nie piekłam, bo nie ma komu jeść....Boguś powiedział, że on sam całego ciasta nie zje....:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.10.2013 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Mamy ciasteczka kokosowe i orzeszki w karmelu Mogą być??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.10.2013 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Witam:) oj zazdraszczam tych widoków i klimatu....... przyszłam ze swoja kawką Beatko do ciebie...... teraz już tylko odpoczywajmy kobietki.....w końcu mamy weekend;) z tym klimatem to nie jest tak... zdjecie z wakacji... u mnie zimno grrrrr juz jest tak ze szyby skrobie rano w samochodzie:rolleyes: weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 19.10.2013 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 :jawdrop::jawdrop::jawdrop: corka, piekna kobieta.... pewnie urode ma po mamusi normalnie to mialam pochwalic podziwiane przez was widoki, ale nie da sie po zobaczeniu dwoch przedostatnich zdjec hej jeśli mogę dołożyc swoje pięć groszy;) ....to ci powiem,że synów tez Beatka ma bardzo przystojnych....dwa ciacha:rolleyes: ale nie ma się co dziwić: mamusia ładniutka,tatuś przystojny-także dzieciaki do schrupania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 19.10.2013 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 :jawdrop::jawdrop::jawdrop: corka, piekna kobieta.... pewnie urode ma po mamusi normalnie to mialam pochwalic podziwiane przez was widoki, ale nie da sie po zobaczeniu dwoch przedostatnich zdjec Mamy ciasteczka kokosowe i orzeszki w karmelu Mogą być??? no jasne-pychota dawaj je:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.10.2013 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Piękne widoki....faktycznie, żal zostawiać....ale u nas też są piękne miejsca....zresztą zależy gdzie człowiek się osiedli....wokół nas są np piękne jeziora i lasy. Mamy gdzie spacerować i odpoczywać tak jak widac pod moim awatarkiem...Slupsk... czyli polnoc..niedaleko morza ...lasy tez blisko ja jestem taka rozerwana, rozdwojona... no nie wiem jak to okreslic... bo chce byc i tutaj i tam... ehhhh w takim razie poprosze o te orzeszki.... to moja buzie ucisze i nie bede marudzic.... lepiej cieszyc sie ze jest weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.10.2013 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 hej jeśli mogę dołożyc swoje pięć groszy;) ....to ci powiem,że synów tez Beatka ma bardzo przystojnych....dwa ciacha:rolleyes: ale nie ma się co dziwić: mamusia ładniutka,tatuś przystojny-także dzieciaki do schrupania:) tego to ja nie wiem, bo dziennik dopiero co zaczynam nadrabiac w przegladaniu.... aleee jak nadrobie to pewnie kopara mi opadnie do dolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 19.10.2013 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 (edytowane) tak jak widac pod moim awatarkiem...Slupsk... czyli polnoc..niedaleko morza ...lasy tez blisko ja jestem taka rozerwana, rozdwojona... no nie wiem jak to okreslic... bo chce byc i tutaj i tam... ehhhh w takim razie poprosze o te orzeszki.... to moja buzie ucisze i nie bede marudzic.... lepiej cieszyc sie ze jest weekend Słupsk....hmmm-przejeżdżamy przez niego jak do Ustki jedziemy....też piękne tereny,blisko morza....tylko pozazdrościć Edytowane 19 Października 2013 przez Moje Chmielniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 19.10.2013 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 tego to ja nie wiem, bo dziennik dopiero co zaczynam nadrabiac w przegladaniu.... aleee jak nadrobie to pewnie kopara mi opadnie do dolu oooo tak-opadnie napisałam: dzieciaki-już sie poprawiam : kawalerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.10.2013 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 No proszę...ja po orzeszki a tu taka reklama.....Ula!! Daj spokój z tymi komplementami....i kto to mówi??? Babka z klasą jak 150!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 19.10.2013 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 No proszę...ja po orzeszki a tu taka reklama.....Ula!! Daj spokój z tymi komplementami....i kto to mówi??? Babka z klasą jak 150!!!!! Beata!!!! toż to nie komplementy tylko najprawdziwsza prawda..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.10.2013 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Mmelisko...Słupsk i okolice też piękne miejsce na ziemi!!! Proszę się częstować i nie marudzić.....weekend:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.10.2013 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Słupsk....hmmm-przejeżdżamy przez niego jak do Ustki jedziemy....też piękne tereny,blisko morza....tylko pozazdrościć Ustka tez jest piekna co nie to ty z tych okolic jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.10.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Mmelisko...Słupsk i okolice też piękne miejsce na ziemi!!! Proszę się częstować i nie marudzić.....weekend:lol2: a do tych orzeszkow to bedzie cos z procentem? skoro weekend i ma byc bez marudzenia to tylko w ten sposob mozna mnie uciszyc...albo i odwrotnie... bardziej sie rozkrece w gadaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 19.10.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Ustka tez jest piekna co nie to ty z tych okolic jestes? Mieszkam troche niżej -okolice Torunia i Bydgoszczy-także prawie ziomalki z nas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.10.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.10.2013 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Oj Ula, Ula....ty bieri te orzeszki lepiej:lol2::lol2: http://img163.imageshack.us/img163/8868/uqsu.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.10.2013 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Mmelisko ...a jakże ...mogę poczęstować naleweczką wiśnióweczką Już polewam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.10.2013 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 NO I FAKTYCZNIE MA TE ORZESZKI :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 19.10.2013 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Oj Ula, Ula....ty bieri te orzeszki lepiej:lol2::lol2: http://img163.imageshack.us/img163/8868/uqsu.jpg Już biorę,biorę ale i ja z gołą ręką nie przyszłam:) Beatko-Ty polewaj a ja moje ciacho przynoszę co prawda,to na jutro-ale po kawałku można wziąć,prawda?:lol2: http://img819.imageshack.us/img819/8804/fbas.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts