Mmelisa 19.10.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 dziewczyny nie uwierzycie co mam za oknem... podjechalo autko mini cooper.... do niego przyczepiony bialy wielki balon i napis na tylnej szybie okreslajacy ze wielka impreza slubna... oczywiscie napis po norwesku...wiec tak troche ciezko mi to okreslic dokladnie w tego slowa znaczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.10.2013 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 proszszsz..... http://img30.imageshack.us/img30/8902/kcfj.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 19.10.2013 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 dziewczyny nie uwierzycie co mam za oknem... podjechalo autko mini cooper.... do niego przyczepiony bialy wielki balon i napis na tylnej szybie okreslajacy ze wielka impreza slubna... oczywiscie napis po norwesku...wiec tak troche ciezko mi to okreslic dokladnie w tego slowa znaczeniu to w tej chwili gdzie ty? bo już się gubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.10.2013 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Mmelisko...jak mówię, że siedzę i się tuczę...to mówię prawdę Się panie częstują wiśnióweczką.....a ciachem Ula nie pogardzę, ale mały kawałeczek poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.10.2013 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Ale, że niby z zaproszeniem? To wal Mmelisa po połówkę....bramę rób....coś wymyśl...ale bez flaszki nie wracaj:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 19.10.2013 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 (edytowane) Ale, że niby z zaproszeniem? To wal Mmelisa po połówkę....bramę rób....coś wymyśl...ale bez flaszki nie wracaj:rotfl::rotfl: ooo,no to impreza się niezła szykuje-jeszcze flaszka oprócz naleweczki będzie-to ja sie na dobre tu rozsiadam:rotfl: Edytowane 19 Października 2013 przez Moje Chmielniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.10.2013 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 ja caly czas od kilku lat w Norwegii jestem Ula Kurcze nie wiem czy to z zaproszeniem.... szyba wyrysowana bialym pisakiem jest a u nich to sie czlowiek nie napije.... lepiej wyjme moje zapasy zza szafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.10.2013 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Kurcze...ja do wieczora nie dotrwam....trochę za wcześnie zaczynamy:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.10.2013 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 u mnie juz szarowka za oknem sie robi... zaslon okna bedzie ciemno.... damy rade juz ja sie o to postaram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 19.10.2013 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 u mnie juz szarowka za oknem sie robi... zaslon okna bedzie ciemno.... damy rade juz ja sie o to postaram ja też sie o siebie boję:lol2: Mmelisko-bo my z Beatką cienkie Bolki jesteśmy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.10.2013 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 No mnie czeka jeszcze wyjście z psem.....już ja widzę ten spacer:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 19.10.2013 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Beatko-rozmawiałam przed chwilką z A...... zostało mu jakieś osiem km :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.10.2013 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 na waszych watkach to można się utuczyć gdzie nie zajrzeć to ciacho, na szczęście ja nieciachowa, jem od wielkiego dzwonu. a na razie zmykam grzanca sobie przyrzadzic, bo mnie po spacerku zmrozilo. a taki grzaniec z miodkiem, pomarancza, gozdziczkiem i rodzynkami będzie mocno rozgrzewający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.10.2013 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Cieńkie w uszach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.10.2013 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Tarciu...po takim grzańcu to ja już bym legła w gruzach....znam swoje możliwości:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.10.2013 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 To A już bliziutko do mety!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 19.10.2013 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 ja caly czas od kilku lat w Norwegii jestem Ula Kurcze nie wiem czy to z zaproszeniem.... szyba wyrysowana bialym pisakiem jest a u nich to sie czlowiek nie napije.... lepiej wyjme moje zapasy zza szafy Poznałam latem pewnego pana ,co od lat mieszka w Norwegii-pokazywał mi mnóstwo fotek -tam jest tak pięknie....................choć długo trwa zima-on w tych rejonach-ale te fiordy....no cudne widoki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 19.10.2013 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 To A już bliziutko do mety!!!!! no teraz to chyba sie już i nawet doczołga;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.10.2013 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 psa przyczepic do ogrodzenia albo mezulka wyslac..niech sie tez dotleni i jakie tam cienkie bolki.... kobiety tez potrafia, tylko sobie nie zdaja z tego sprawy no to jak? http://emotikona.pl/emotikony/pic/35pijacy.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/zabawa.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 19.10.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 na waszych watkach to można się utuczyć gdzie nie zajrzeć to ciacho, na szczęście ja nieciachowa, jem od wielkiego dzwonu. a na razie zmykam grzanca sobie przyrzadzic, bo mnie po spacerku zmrozilo. a taki grzaniec z miodkiem, pomarancza, gozdziczkiem i rodzynkami będzie mocno rozgrzewający witaj Tarciu:) to i ja poproszę -a co......jak się rozgrzewać,to rozgrzewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts