Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

LAZUR i trochę ogródkowo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:lol2::lol2::lol2:

ja juz nie moge :lol2::lol2::lol2:

a sam widok jak na mnie moj M zerka... bo wiadomo moja buzia ciagle sie brecha w kierunku monitora... to mnie juz oslabia :lol2: biedaczyna nie wie o co chodzi http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiejsie.gif

Mmelisko-a mój mąż właśnie pokonuje dystans 100 km........taka ma pasję i dwa razy w roku bierze udział w takim morderczym wysiłku......

więc wypijmy jego zdrówko....niech biedak dobiegniie,dojdzie,czy sie doczołga......:D

no i wlasnie dostalam propozycje od mojego czy mi pawulon wlac :lol2:

A mój patrzył na mnie dziwnie jak polewałam sobie wiśniówkę...i pyta...o tej porze???? no cóż...każda pora jest dobra jak jest super towarzystwo, nie?

Dziewczyny-powiedzcie,że za zdrowie mojego pijecie-i tyle w temacie:lol2::lol2::lol2:

Mmelisko-a mój mąż właśnie pokonuje dystans 100 km........taka ma pasję i dwa razy w roku bierze udział w takim morderczym wysiłku......

więc wypijmy jego zdrówko....niech biedak dobiegniie,dojdzie,czy sie doczołga......:D

ooooo to ja kibicuje :yes: i wierze, ze da rade (moje slowa sie sprawdzaja...zawsze ;) ) uwielbiam ludzi z pasja :yes: :cool:

A mój patrzył na mnie dziwnie jak polewałam sobie wiśniówkę...i pyta...o tej porze???? no cóż...każda pora jest dobra jak jest super towarzystwo, nie?

:lol2::lol2: no widzisz..a moj mi zrobil drineczka:yes: