Mmelisa 19.10.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Ja i tak sie nie wyspie bo moja Asiulenka i Haneczka wstana.... zawsze tak robia, ze jak wolny dzien to pobudka z ranca...a w tygodniu to ledwo je z lozek mozna wyciagnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.10.2013 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 To tak jak wszystkie małe dzieciaczki....ja już mam to za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.10.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Zazdraszczam To jak? Gawedzimy czy zmykamy do lozek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.10.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Meliso, witaj w klubie rodziców : " Łykendowe Zombie " Utłuc, otruć, poddusić ? Sama nie wiem, jaką terapie zastosowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.10.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Meliso, witaj w klubie rodziców : " Łykendowe Zombie " Utłuc, otruć, poddusić ? Sama nie wiem, jaką terapie zastosowac Udawac, ze sie spi, kiedy tatus jest w domku no co? ja codziennie je zawoze , odbieram, cale dnie spedzam z nimi to niech w weekend tatus wstaje i tancuje jak jemu zagraja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.10.2013 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 I to jest dobry pomysł!!!!! I tak trzymaj Mmelisko:D Ja już uciekam....bo przez Anię tak się uśmiałam....że wszystko mnie boli:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.10.2013 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 I tak będę teraz ryczała ze śmiechu jak tylko się położę.....:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.10.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 A widzisz! Położysz się radosna o obeszczana ale RANO NIKT CI PO ŁBIE NIE SKACZE !!! A Ja się nawet obeszczac nie moge w samotności :cry: Wszędzie za mną łażą stadami !!!! Może po deratyzację zadzwonić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.10.2013 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Anka....skacze mi, skacze....m mi skacze:lol2: Buźka wszystkim....do jutra:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.10.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 :lol2: to ile ty masz tego stada takich tekstow to ja nie slyszalam.... ja to mam z mlodsza od godz 18 spokoj a starsza w tym czasie co ja spalam malowala sobie...tatus mial ja na oku i teraz rowniez smacznie sobie od poltorej godziny spi.... moje MUSZA najpozniej po godz 20 isc spac... w weekend moga ciut dluzej sobie polatac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.10.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Oj tam.Taki jeden nie szkodliwy to pacnąć go w grzywke i niech idzie kawkę robić.U mnie najazd Hunów !Drą się, kłócą, zabieraja mi poduszkę spod głowy, pchaja tyłkami, zeby się zmieścić koło mamuni a mamunia......zwłoki !NIENAWIDZĘ PORANKÓW !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.10.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Anka....skacze mi, skacze....m mi skacze:lol2: Buźka wszystkim....do jutra:D :lol2: To ja stosunkowo udanej nocy zycze http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/muede/e035.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.10.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Meliso a no 4 sobie machnelismy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.10.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 marimag miej listosc http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech2.gif ale opis sytuacji dokladnie taki sam jak u mnie podczas weekendowych porankow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.10.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 :lol2: To ja stosunkowo udanej nocy zycze http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/muede/e035.gif A weź wypluj, siło nieczysta !!!! Ja Ci dam stosunkowa noc.... U mnie w domu to słowo CENZUROWANE !!! Nie dziękuję.... Nie badź taka milusia co ? :evil: Ja się rozmnażam przez pączkowanie ! Jak najdalej od.....męskich gaci .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.10.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Pytanie na inteligencję...Ile osób może się wygodnie rozłozyć w łóżku o wymiarach 140 x 200 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.10.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Meliso a no 4 sobie machnelismy..... http://emotikona.pl/emotikony/pic/2gwizd.gif to ja mam dwojke... mialam chec na kolejne ale obawiam sie blizniat... u mnie genetyczne to jest wiec sie wycofuje.... bo to by bylo dopiero pozniej wbijanie patykow miedzy oczy http://emotikona.pl/emotikony/pic/2patyk.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.10.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 A weź wypluj, siło nieczysta !!!! Ja Ci dam stosunkowa noc.... U mnie w domu to słowo CENZUROWANE !!! Nie dziękuję.... Nie badź taka milusia co ? :evil: Ja się rozmnażam przez pączkowanie ! Jak najdalej od.....męskich gaci .... ale to bylo do bogumil nie do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.10.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Pytanie na inteligencję... Ile osób może się wygodnie rozłozyć w łóżku o wymiarach 140 x 200 ? 6 plus dwa psy i 4 koty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.10.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Patyki to pikuś! Nawet nie wiesz co i gdzie, można sobie lub komus wsadzić.... Jak do Beci to spoko. Mi proszę takich kondolencji nie składać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts