marimag 20.10.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Aaaaa Madzia znaczy się..Megi A Ja Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.10.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Witaj Ania, Aneczko, Aaaandzia :hug:milo mi poznac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.10.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Mnie również A powiedz mi Madziu, co Was wyniesło taki kawał od domu ? Nie zimno Wam tam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.10.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 u mnie slysze rowniez Madlen, Madzik... oj jest z tym pole do popisu...... Jestes moja kolejna Aneczka i teraz doszlam do wniosku ze jestem skazana na Anny cale moje zycie wokol nich... czy to w realu czy tez wirtualnie... nawet moje corki imiona maja z koncowka anna:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.10.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Mnie również A powiedz mi Madziu, co Was wyniesło taki kawał od domu ? Nie zimno Wam tam ? zaczelam pisac na tablecie ale mi sie zacial, wiec odp juz z lapka.... otoz historia jest dosc dluga... wiec skroce.. ja pracowalam w Niemczech a moj maz w Norwegii, poznalismy sie w Polsce.. zareczyny, slub, dziecko..w tym czasie od slubu bylam w PL, a on w NO... jak sie corka urodzila i skonczyla 3miesiace chcialam bardzo zobaczyc jak to jest w tym kraju gdzie moj maz pracuje... i nie chcialam byc na rozlace.... dziecko potrzebowalo ojca a ja meza tak wiec przyjechalam za nim tutaj i tak sie smieje od kilku lat, ze co mi maz kupi bilet do PL to ja do niego wracam jak bumerang:lol2: zimno nie jest...juz sie tak na ich tryb zycia przeksztalcilam, ze mi sie tutaj naprawde super zyje:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.10.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 no dobla.... cisza od godziny (prawie) wiec i ja mykam spac do jutra zycze milej porannej kawuni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.10.2013 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Bećka ! Wstawać ! Ile sie mozna "byczyć" w łóżu małżeńskim ? Madzia, sorki za wczorajsze odpadnięcie, ale padłam przed kompem. Norma Doczytałam co mi tu wczoraj tak pieknie napisałaś. Inwazja Anek pewnie stąd, ze jest nas jak psów. Nawet w moim watku jest ich kilka. Fajna sprawa. Mocno upraszcza i nie muszę zapamiętywać tylu imion A powiedz mi....Zostajecie tam na stałę czy wracacie do nas ? W jakim wieku masz : siebie, córy, małzonka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 21.10.2013 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Ależ cudowne widoki a córkę masz prześliczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.10.2013 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Dzien dobry!!! rety ja juz moje skarby zawiozlam do szkoly i przedszkola, auto zatankowalam i pije kawunie a gospodyni dalej nie ma Ania.. pytania jak na przesluchaniu w CBŚ Wiesz.... lubie imie Anna bo sama mam tak, na trzecie bo moi rodzice raczyli mi dac dwa imiona, z czego tego drugiego nie lubie nie pasuje ono do mnie za cholere. Skoro pytania padly to jestem mamusia z rocznika 84:rolleyes: Hanny-6lat i Joanny-lat3. Plan byl taki, ze na przyszle wakacje mialam z dziewczynkami zjechac na stale do Polski, bo wiadomo...szkola.... i corcia miala zadziorny charakterek, ze nie dawalam sobie juz rady ani fizycznie a tym bardziej psychicznie..boze co ja sie naryczalam tutaj.... ale jak tylko poszla do szkoly to normalnie nie to dziecie...moja corceczka jest cudowna, kochana, czasami wiadomo jak to dziecko zajdzie za skore, ale to nie jest to co kiedys tak wiec...nie wiem co i jak bedzie latem.. na pewno chcemy wykanczac dom:yes: chociaz wczoraj moj Krzysiu (rocznik 76 bo tez pytanie bylo o jego wiek ) zaproponowal, zeby kase co oszczedzamy nie ladowac w wykonczeniowke tylko tutaj na wlasny wklad na jakies mieszkanie.... Czy cuus jeszcze? Bede mogla w koncu legalnie zerknac do twojego VIP CLUB... bo wczoraj jak przeczytalam pierwsze strony to sie wycofalam z wpisem... :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.10.2013 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 No Ja taka CBŚ- owa bo lubie poznawać nowych ludzi. Jak można sie poznać, gdy nic o sobie nie wiemy ? Ja też rocznik 76 czyli dla takiej małolaty to pewnie emerycja, co ? A czemu cofnęłas wpis ? Nie kumam.... Aż tak straszno u mnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.10.2013 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 No Ja taka CBŚ- owa bo lubie poznawać nowych ludzi. Jak można sie poznać, gdy nic o sobie nie wiemy ? no prawda prawda...a ja jestem taka wylewna,ze jak mnie pociagniesz za jezyk to napisze Ja też rocznik 76 czyli dla takiej małolaty to pewnie emerycja, co ? uwielbiam osoby starsze ode mnie...wychowana bylam wsrod braci rocznik 75 blizniacy nie potrafie a raczej trudno mi sie dogadac z rowniesnikami... od zawsze mialam ten problem.... moi znajomi to osoby minimalnie starsze ode mnie o lat 5 A czemu cofnęłas wpis ? Nie kumam.... Aż tak straszno u mnie ? noooooo ..to ty nie wiesz co pisalas na poczatku? kobieto po pierwszych kilku stronach kopara na dol, kita sie podkula i koniec zabawy...az starch sie bac ze patelnie jakas zza siebie wyciagniesz i po glowie zaczniesz nawalac cytuje:A może to właśnie pomysł ???!!!! Żeby nie doszło do tego co doszło, na dzień dobry po ryju, z kolana, bańką o ścianę i dopiero...heloł Kto wytrzyma ten swój a kto nie to...ać. po takim, wpisie nie ma co sie dziwic :lol2:ale ja sie juz nie boje :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.10.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Madziu, spokojnie. Z patelnia nie latam. Co najwyżej kałacha wyciagnę spod pazuchy i z grubej rury. Jak sie lepiej poznamy to Ci powiem skąd ten wpis i co on tak naprawde oznacza, ok ? Jak widzisz, inne siostry nie strachliwe i piszą...PISZA NA POTĘGĘ ! Bliźniaki powiadasz .... Mam takie egzemplarze w domu.... Ręce i cycki opadają Pozwolisz, ze Cie jeszcze pomęcze... A jak z językiem ? Sorki, co jak co....Wiele mogę zrozumieć ale kurna ten ich język jest dla mnie nie do ogarnięcia. Znałaś go wcześniej, czy pojechałas zielona i dopiero tam się uczyłas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.10.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 :lol2::lol2:kocham dzieciaczki,... szczegolnie blizniaki... ale u kogos...dlatego swoj ineters chce zamknac bo wydaje mi sie a raczej moze tak byc na 99% ze teraz to u mnie bylby dwupak jak nic Do Norwegii przyjechalam zielona... jezeli chodzi o jezyk... znalam niemiecki, ale tutaj po niemiecku to takie dziadki znaja... wszedzie idzie sie dogadac po angielsku... a ja przez to ze 2 lata w Monachium siedzialam to ang zapomnialam..i przyszlo mi na nowo uczyc sie go...przypomninac... pozniej zaczelam jezdzic do przedszkola otwartego...mamusie z dziecmi sie tam spotykaly..fajna sprawa, bo i jezyk sie poznawalo i ludzi... nie szkodzi ze jeszcze nie potrafilam gadac..na migi tez sie da kopa do nauki norweskiego dostalam jak bylam w ciazy... i mialam tlumaczke u lekarza... baba chwalila sie jak byla swiadkiem odbierania dzieci (a znacie na pewno rozne historie odbierania dzieci w NO... np taka glosna jak Rutkowski odbijal dziewczynke i uciekali do PL...) wiec jak to uslyszalam, i baba jak nagadywala i wypytywala moje dziecko o dom itp... powiedzialam nigdy wiecej tlumacza! moj lekarz to Chorwat wiec nie zna ang.... tylko po norwesku... i czasami probuje polaczyc swoj jezyk z naszym polskim:lol2: ubaw jak nic szybko konczac, bo bym mogla pisac i pisac.... norweski juz obcykalam, nie do perfekcji bo sie nie da:no: ale potrafie sie dogadac czy to w urzedzie, na poczcie, w sklepie, na policji... u lekarza... chodzilam na kurs, ale za 62godziny bulic 2600zl (razy dwa bo na dwoch bylam czyli 123 godziny ) i mi hotel nie chcial jako pracodawca tego zaplacic, zrezygnowalam.... tym bardziej ze nie podobala mi sie lektorka.. pewnego razu wstalam ,wzielam swoj plecak, wyzwalam babe i wyszlam z klasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.10.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 To ta melisa tak dla nie poznaki, tak .......? Ale z Ciebie zadra No nic Madziu...Spierniczam w gary bo rodzinę mam słuszną to i jesć chcą...czasami Do wieczorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.10.2013 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Melisa to bylo od projektu Dom w Melisie.... to byl nasz pierwszy typ, i jak sie tutaj chcialam zalogowac to cos trzeba bylo wybrac.... M to moje imie, wiec Mmelisa wyszlo i od jakiegos czasu doszlo do mnie drugie znaczenie tego nicku Do wieczorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.10.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 21.10.2013 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Witam moje kochane babeczki:D Cieszę się, że sobie gawędzicie....i sorki, że zaniedbuję jako gospodyni ten swój wątek, ale......już dzisiaj byłam u mojej koleżanki z pracy z kwiatami...Urszulka:D A teraz obiad , sprzątanie i tak w kółko....jak u wszystkich:D Mam nadzieję, że sobie potem pogadamy:D Dianko dzięki za miłe słowa:D A tak w ogóle to gówniarki jesteście:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.10.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.10.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 juz tam zaraz gowniarki...ale gadamy jak stare i to sie liczy tematy seksu, picia procentow nie sa nam obce i zadnym tam tematem tabu to do pozniej bo tez musze sie zabrac za obiadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.10.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 :evil: wyjmij ta pale bo widze ze juz tam ja sciskasz i pokaz jakie to my jestesmy http://emotikona.pl/emotikony/pic/niegrzeczny.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts