Hanka126 21.10.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Cześć Mmelisko to do mnie, ale fajnie że mam taką małą imienniczkę. Hanie to fajne dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.10.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Hania czeeeesc juz cie kocham Twoja imienniczka ma lat 6, i juz niezle rozmawia po norwesku i zaczyna angielski jak miala 2 latka pieknie spiewac zaczela....i w sumie mowic jak stara kazdy w szoku, ze takie male dziecko a tak wyraznie mowi..do dzis dnia na szczescie Wszystkie Hanieeee naszeee są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 21.10.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Ale mi miło:D:hug: A ja się cieszę że są jeszcze jakieś Hanie bo ja jedyna wśród znajomych. A to moja imienniczka w fajnym wieku, już można pogadać, pieluchy zapomniane i bunt nastolatki jeszcze daleko.:yes: Ja mam 14 letnią Olę też fajna młoda kobietka, uparta po mamusi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 21.10.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 cześć kobietki:)Haniu,Twoje imię wciąż popularne-u nas w rodzinie w ubiegłym roku urodziły się bliźniaczki:jedna dostała na imię Emilka a druga Hania:)super dziewczynki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 21.10.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 jeszcze raz-jeśli Beatka tu pozwoli-dziękuję Wam za życzenia imieninowe.....to takie miłe jak ktoś pamieta:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 21.10.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Cześć Ula nasza dzisiejsza solenizantko! No u nas w okolicy Hań jak na lekarstwo, za to urodzaj na Ole. W przedszkolu w jej grupie było 3:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 21.10.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Cześć Ula nasza dzisiejsza solenizantko! No u nas w okolicy Hań jak na lekarstwo, za to urodzaj na Ole. W przedszkolu w jej grupie było 3:wiggle: heh:) to tak jak w mojej Zuzi w roczniku-trzy imienniczki w klasie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 21.10.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 jeszcze raz-jeśli Beatka tu pozwoli-dziękuję Wam za życzenia imieninowe.....to takie miłe jak ktoś pamieta:D To dzięki Beatce, bo na moim kalendarzu Urszuli dziś nie ma:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 21.10.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 To dzięki Beatce, bo na moim kalendarzu Urszuli dziś nie ma:no: a co ty masz za kalendarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 21.10.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 a my tu u Beatki siedzimy,pijemy kawusię,rozmawiamy-a nasza gospodyni gdzies lata:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 21.10.2013 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Hej, hej,......wybyłam na chwilkę a u mnie goście:DUla...jeszcze raz...wszystkiego naj!!!!!!!!!!!!!!!!! A ja w p-lu i Hanie i Anie i Zuzie mam:D Mnóstwo ich teraz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 21.10.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Z ładnym widoczkiem i to było jedyne kryterium przy jego zakupie:lol2::lol2: Podobnie kupuję zegarki, bo ładne a że godziny na nim nie widać to drobiazg zupełnie nieistotny:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 21.10.2013 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 A lata, lata...myłam się i siedzę w szlafroczek owinięta....najlepszy punkt wieczoru....szlafroczek, herbatka....i forum:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 21.10.2013 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Haniu, ty jak mój B...on ma fioła ostatnio na punkcie zegarków:D Dostał w sierpniu jeden na urodzinki, z grawerem a już....zażyczył sobie następny:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 21.10.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Z ładnym widoczkiem i to było jedyne kryterium przy jego zakupie:lol2::lol2: Podobnie kupuję zegarki, bo ładne a że godziny na nim nie widać to drobiazg zupełnie nieistotny:rotfl::rotfl: Haniu:jawdrop:-o czym ty piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.10.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 ja odp pozniej bo kolacja wzywa... ale Ulenka powiem, ze u mnei w kalenadzu tez nie ma.... bo mam norweski ale pamietalam po wpisie tutaj ... bede pozniej.... o ile dotrwam...bo my z mezulkiem dzisiaj przezut na piffko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 21.10.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Haniu:jawdrop:-o czym ty piszesz? aaa,już skumałam-ty o kalendarzu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 21.10.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 A lata, lata...myłam się i siedzę w szlafroczek owinięta....najlepszy punkt wieczoru....szlafroczek, herbatka....i forum:D Już w szlafroczku? ja jeszcze kolacyjkę muszę zrobić, a właściwie to pomóc M. (przypilnować żeby mega bałaganu w kuchni nie zrobił):lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 21.10.2013 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 No ta okulary złapała, to teraz będzie pilnować....biedna Ola i M :D:D Ja tak kolacji późno nie jem , przynajmniej się staramy najpóźniej zjeść o 19..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 21.10.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Już w szlafroczku? ja jeszcze kolacyjkę muszę zrobić, a właściwie to pomóc M. (przypilnować żeby mega bałaganu w kuchni nie zrobił):lol2: Powiem Wam,że ja nie lubie wcześniej sie myć,a potem w szlafroczku siedzieć......nie wiem czemu-może to i fajne jest ja siedzę do późna,a dopiero przed pójściem spać,idę sie myć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts