bogumil 30.08.2011 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 (edytowane) No to jeszcze po cichu pokaże Wam moją córcię w innej odsłonie:) a co!!! rano usunę Dobrej nocy Wam życzę Edytowane 31 Sierpnia 2011 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.08.2011 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Słoneczko....jasne ,że po mamusi...hihihi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 30.08.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 mamusia pewnie też po medycynie albo ładwokatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.08.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Śliczna dziewczyna:D Też pewnie po mamusi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 31.08.2011 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Skoro rano usuwasz to ja jeszcze zdążyłam podpatrzeć. Fajne dzieciaki - gratulacje. Ogród to chyba powtórzę przepiękny, zresztą jak zwykle. Ognika też i owszem zakupiłam tyle tylkoże mój jest taki tyci tyci i nie ma jeszcze owocówi czeka sobie grzecznie w doniczce na drewutnie bo przy niej ma być wkopany. Twoje kompozycje wrzosowe przepiekne, czy te wrzosy to wieloletnie i czy wytzremają tak w domu bo nie wiem czy warto je tak męczyć w domu czy raczej do ogródka sie nadają? I jeszcze jedno pytanko jak mogę, jesteś specem od ogrodów wiec sie poradzę. Jakie rośliny moge posadzić do doniczek, tak zeby wytrzymały przez całą zimę? Muszę chyba wyrzucić juz moje surfinie a chciałabym zeby jednach na oknach, tarasie i przed domem cos jednak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 31.08.2011 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 słoneczko...mamusia nauczycielka...niestety:) Aga...no co ja mam odpowiedzieć?????????? Madziu...ja nie jestem specem od ogrodów, jestem ogrodowym samoukiem:) Ale w donicach przed domem mam zawsze zielono, są w nich tuje różnego rodzaju:) Dzięki dziewczyny za miłe słowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada83 31.08.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Beatko ogród jak zawsze zachwycający - u mnie niestety już jesień, coraz więcej liści z dębów na trawniku Nauczycielka? Dlaczego niestety? A dzieciaki na zdjęciach super się prezentują, tylko że to chyba nie wasze dzieci - rodzice za młodzi Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 31.08.2011 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Dziękuję Madziu....u mnie w ogrodzie jeszcze dosyć ładnie, chociaż zimno. Dlaczego niestety? Uwielbiam swoją pracę z dziećmi...tylko dzisiejsze władze, ministrowie i ci co tak wymyślają tam na górze sprawiają, że odechciewa się pracować No ale długo by o tym dyskutować! A dzieci są nasze....słowo:):) choć jesteśmy taaaacy młodzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada83 31.08.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Co wyprawiają ci na górze...czytaj ministrowie to ja dokładnie wiem - jako pracujący nauczyciel i faktycznie długo można by dyskutować, ale ja jednak kocham pracę z dziećmi (tylko ta cała dziwna biurokracja i tona dokumentów mnie dobija), ale i tak cieszę się że mogę pracować z takimi fajnymi dzieciakami Ps. u nas w ogrodzie jest też jeszcze dość kolorowo, ale jednak działka praktycznie w lesie więc liści dużo więcej, przypominają o tm że to jednak jesień się już szybko zbliża Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 31.08.2011 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 oooo...miło słyszeć bratnią duszę:) U mnie nie ma drzew które by tak sypały liście, w lesie masz ciut inaczej:) POzdrawiam cieplutko i biegnę do pracy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 31.08.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Ja też się załapałam na fotki ufff Beatko rodzinkę masz śliczną Córa urodę odziedziczyła po Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.09.2011 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Dziękuję Andżeliko:) Nie będę samolubna....a niech mąż też się cieszy...córa piękna po tatusiu:):) Niech ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 01.09.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 witaj Bogumił...fajny pomysł z wrzosami w domu.....zgapię jak nic..... dzieciaki masz wszystkie śliczne.......i do tego mądre..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.09.2011 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Dziękuję Ci saro:) Wrzosy w domku fajnie wyglądają....ale u Ciebie w ogrodzie...to jest to!!!!!!!! Uwielbiam oglądać je u Ciebie:) Ja nie umiem ich "hodować". Może kiedyś wezmę się za to jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 01.09.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 niektóre wrzosy też mi cos brązowieją......pewnie z nadmiaru wody....... zeby miec wrzosy trzeba dobrze przygotowac podłoże ......moja siostra robi teraz nowe wrzosowisko....zamówiła 100szt....... a dzisiaj jadę do znajomych, którzy mają mega skarpę obsadzoną 1000sztuk.......ten widok zapiera dech......ja mam około 60sztuk.........więc cięzko jest to sobie nawet wyobrazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.09.2011 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 O podłożu właśnie już mi pisała Asiulka. Jeśli będziesz mogła cyknąć fotkę u tych znajomych taaaaakiego!!! wrzosowiska to zrób:) To dopiero musi być widok!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 02.09.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 kurcze na fotki sie nie załapałam wyczytałam za to ze dzieciaki zdolniachy a mama dumna....i racja nasze dzieci to skarby największe, czyż nie? I udanego urlopu zyczę i chociaż dopiero wróciłam to słońca zazdraszczam bo zaczynam marznąć ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 02.09.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 ja tez fotek nie widziałam Beatko!!! nieładnie..wrzosowisko z tysiaca wrzosów.to dopiero cudooooooo. a na jakej powierzchni?Kochane, a brazowienie moze byc oznaką chorób grzybowych......mój jeden taki mocniej czekoladowy, spryskam go, jak tylko sama pojade bez chłopaków.Miłego weekendowania, pozdrawiam znad gara ze śliwkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 02.09.2011 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 anbamo i Asiu , jak przyjadę to wkleję nowe fotki:)Już jestem spakowana i ruszam rano:) Ja też marzę o ciepełku i słoneczku, mam nadzieję, że tam się troszeczkę wygrzeję. Pozdrawiam wszystkich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.09.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 I ja pozdrawiam po mojej nieobecności... Na fotki trójcy też się nie załapałam - a szkoda...ale za to cała reszta ogrodowa superaśna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts