Hanka126 21.10.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Poprawić sie nie da ! Rozpier..lic to tylko i nawet sie nie oglądać za siebie. Debile ! Kretyni ! Co znowu wymyslili, u nas to już Olka sama walczy z system tylko czasem prosi o pomoc:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.10.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 (edytowane) A gdzie córki bo siem nie załapałam Chłopa nam tu dawaj! Chłopa nam trzeba tjaaaa chlopa, zebys mi tu go zbalamucic chciala nie twoj typ Edytowane 21 Października 2013 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.10.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Nie będę się denerwowac na noc.I tak juz ledwo zipię. Nawet nie wiesz, jakbym chciała zostać ministrem edukacji i zrobic z tym porzadek na zawsze.Dziecko, w całym tym systemie - pierdolniku, nie jest istotne WCALE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 21.10.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 To nie zapomnij przystojniakowi od nas złożyć życzeń Fajnego masz męża ,i nie będziemy bałamucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.10.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Ło matko !!! Ale Ty masz Norweską rodzinę. Jakie blondaski z loczkami, serduszko też raczej w stronę NO....aleście sie dopasowali Fajna z Was rodzinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.10.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Ja na pewno nie ! Słowo harcerza ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.10.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 dziekuje dziewczyny czesto nam mowia, ze ja i moj Krzysiu jak brat z siostra wygladamy, tak sie dopasowalismy i nie widac 8lat roznicy co nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 21.10.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Nie będę się denerwowac na noc. I tak juz ledwo zipię. Nawet nie wiesz, jakbym chciała zostać ministrem edukacji i zrobic z tym porzadek na zawsze. Dziecko, w całym tym systemie - pierdolniku, nie jest istotne WCALE ! No niestety masz rację, u nas w takich razach do pani dyrektor chadzał tatuś i nie wiem jak to robił ale zawsze jakoś sprawę załatwiał po naszej myśli. Tylko nasze w zasadzie bezproblemowe i szkoła mała a tatuś o znanej reputacji:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.10.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 To nie zapomnij przystojniakowi od nas złożyć życzeń Fajnego masz męża ,i nie będziemy bałamucić zloze Ja na pewno nie ! Słowo harcerza ! no bo mowilam, ze nie wasz typ moj w sumie tez nie...ale serducho po czasie pokochalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 21.10.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 dziekuje dziewczyny czesto nam mowia, ze ja i moj Krzysiu jak brat z siostra wygladamy, tak sie dopasowalismy i nie widac 8lat roznicy co nie Chłop musi być starszy bo przecież wiadomo że oni pózniej dojrzewają mój starszy o 11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.10.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Chłop musi być starszy bo przecież wiadomo że oni pózniej dojrzewają mój starszy o 11. noooo i tak ma byc ja sobie dawalam roznice do lat 12 bez problemu...chociaz teraz moglabym ja zawyzyc o ciut jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.10.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Ania to w tej PL temat szkola przegiecie.... tutaj jak moja poszla do kl1 to moim obowiazkiem bylo kupno plecaka i piornika... dzieci maja wszystko kserowane w szkole i jak zakoncza jakis temat np literke O przerabiali przez 2 tygodnie to wtedy do domu dostaja na pamiatke... nie ma prac domowych (gdzie u mojej kolezanki z innego miasta sa) jakis nowy system nauczania w tej szkole i powiem, ze sie sprawdza... dzieci ucza liter do wyrazu SILOREMA tak wiec moja od dzisiaj na literce R jest... do wiosny poznaja caly alfabet ahh i tylko z tego wzgledu bym nie jechala do PL... gnebienie dzieci w szkolach... tutaj nie mozna dziecka zmuszac do nauki:no: ale dosc na ten temat bo jeszcze was pograze bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.10.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Madziu, to nie tak. Nasz typ czy nie nasz... My przyzwoite mężatki jesteśmy i za cudzych chłopów się nie bierzemy, prawda ? I tu wszystkie zgodnym chórem.........! Jak to po czasie pokochałas ???? Małżeństwo kojarzone ? Po slubie pokochałas ? No pisz kurna, bo nie dowierzam i ni zasnę bez sensownego wyjaśnienia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 21.10.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 No bo w polsce szkoła bezpłatna tylko ja w tym roku za książki do drugiej gimnazjum zapłaciłam 580 zł za same książki:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 21.10.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Madziu, to nie tak. Nasz typ czy nie nasz... My przyzwoite mężatki jesteśmy i za cudzych chłopów się nie bierzemy, prawda ? I tu wszystkie zgodnym chórem.........! Jak to po czasie pokochałas ???? Małżeństwo kojarzone ? Po slubie pokochałas ? No pisz kurna, bo nie dowierzam i ni zasnę bez sensownego wyjaśnienia ! To prawda nie bierzemy !!!!!:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.10.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 bo jeszcze was pograze bardziej Udało Ci się :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.10.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 A Ja Haniu za ksiązki do 4 klasy....4 kuźwa !!! zapłaciłam 1100.Potem Michałowi też trza było...ponad stówa...A gdzie reszta ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.10.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 A gdzie ta gówniara ? Gdzie ta szczylówa zielona ??? Była i ni ma! Laski, zmykam spać. Muszę sie troszku wyciągnąć na kozetce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 21.10.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 A Ja Haniu za ksiązki do 4 klasy....4 kuźwa !!! zapłaciłam 1100. Potem Michałowi też trza było...ponad stówa... A gdzie reszta ???? Ale to chyba za dwa komplety? Wiem Aniu wiem, czasami żałuje że mamy tylko jedno dziecko, ale jak policzę wydatki to cieszę się że tylko jedno. Na więcej nie byłoby nas stać:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.10.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Nas tez nie stać Śpiewam z beretem w metrze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts