agawi74 22.10.2013 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Aguś...szukam ciebie:D Beatko momencik, bo nie nadążam z odpisywaniem:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.10.2013 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 rety ja musze isc :xnoooo wstrzymuje od nastu minut...a jak kompa zostawie to go nie odzyskam moj zonek sie juz czai, i z blaku laku wzial gazete..(Muratora ).ale ino sie rusze... nie bede miala na czym pisac... nie lubie tableta..(a tak wpieralam zeby go miec, ze tylko na nim bede siedziec ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.10.2013 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 To noś ze sobą:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.10.2013 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Dziewczyny, ja tę zaraz muszę lecieć Tym fejsem zajmę się wieczorkiem, soooo? Melisko, czy mogłabyś sobie zrobić nową stopkę żebym miała pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.10.2013 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Dziewczyny, ja tę zaraz muszę lecieć Tym fejsem zajmę się wieczorkiem, soooo? Melisko, czy mogłabyś sobie zrobić nową stopkę żebym miała pod ręką nie moge..bo mnie szpieguja przyszli sasiedzi, a nie chce zeby wiedzieli co planuje miec w srodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.10.2013 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 To noś ze sobą:rotfl::rotfl: jeszcze nie poszlam ...wstrzymuje dalej ale bede pozniej siedziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.10.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 nie moge..bo mnie szpieguja przyszli sasiedzi, a nie chce zeby wiedzieli co planuje miec w srodku Aaaaa to insza inszość Nie było tematu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.10.2013 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Aaaaa to insza inszość Nie było tematu:) jak masz subskrypszjon to bedziesz na biezaco...albo bede dawac znaka poki co ciszza na tapecie...jak ja tego nie lubie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.10.2013 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Cześć laseczki....już was ogarnęłam:D Wkleiłam dzisiaj u Agi garnki swoje....ale już zabrałam, coby jej nie zaśmiecać wąteczku i wkleję u siebie.....a tak, żeby było:D bo nie miałam okazji..... http://img854.imageshack.us/img854/4470/h4ce.jpg http://img580.imageshack.us/img580/1277/duzx.jpg http://img607.imageshack.us/img607/5037/x98l.jpg mm takie ...tzn patelnia, garnek na zupę...następny ten kwadratowy ,oprócz tych mam jeszcze wok i garnek do gotowania na parze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.10.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Becia o co chodzi z tymi garnkami. Śmiszny ten kwadratowy Ale natychmiast mi gadaj jaka masz płytę gazową bo cos mi się wydaje, ze to moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.10.2013 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 A niech ją szlag trafi tę płytę wybrałam sobie taki rozstaw palników że teraz z niczym się nie mieszczę...przy najbliższej okazji wypierniczę A garnki? Bo Agawi piękne kupiła, a że niemieckie t ja chciałam pokazać swoje też niemieckie ...są super. Aga ma piękny kolorek a moje czarne ale świetne naprawdę.... tej firmy http://eco-vital.pl/naczynia/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 23.10.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Hej Beatko, zaglądam ale jakoś czasu brak na pisanie.. więc pozdrowienia zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.10.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Beciu ale oprócz tego, ze Cię wkur...( mnie też) to bądź tak miła i podaj nazwę co ?Do Agi ...czyli Agawi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.10.2013 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Ooooo...Fra...jak miło że zaglądasz...buziaczki posyłam i zapraszam częściej:D Tak, u Agawi Aniu....a płyta to Ariston....niech ją.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.10.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 No kurna...wiedziałam! Znajome te pokrętełka. A powiedz mi, potrzebujesz wszystkich kurków ? Chętnie bym zajumała to od najmniejszego palnika Priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.10.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Beatko, a te Twoje nadają się do zmywarki? Spodobał mi się ten kwadratowy. Moja symetryczna dusza aż piszczy Widzę, że płytę masz taka jak moja poprzednia. Kto wymyślił taki rozstaw palników? A miało być tak ładnie, inaczej, w romb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.10.2013 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Aniu...potrzebuję i używam...niestety:rotfl: narendilku...uwielbiam te garnki....nadają się do zmywarki:D Mam jeszcze super wok i szklany do gotowania na parze....są świetne.... A co do palników:mad::mad:miało być pięknie:mad:a jest jak zwykle.....jestem wściekła...a syn mi radził...mamuś, ty dużo gotujesz, będzie źle.....ale matka najmądrzejsza, a jakże!!!!!!!!!!! a teraz się wściekam bo jak mam więcej garnków to się wnerwiam:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.10.2013 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Zmienię przy najbliższej okazji i to na więcej palników..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.10.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Więcej garnków ? Ja sie bujam zeby 4 postawić w jakiejś mega konfiguracji. Debilizm. Widać, że to nie gotujacy chłop projektował ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.10.2013 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Anka....chodzi mi o większe gotowanie:rotfl::rotfl: Ale kto miała taki pomysł w projektowaniu takich gówien??? A gorsze jest to, że ktoś to kupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts