Mmelisa 24.10.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 No! A co JA ZNOWU komu zrobiłam ???? :evil::evil: ty tutaj rogow nie pokazuj bo juz za pozno nie widzisz jakie odchyly mam? jak tylko Ciebie na mojej forumowej drodze spotkalam, tak los mnie oswiecil i powiedzial: Magdaleno, to jest ta kobieta, ta dziewczyna, co odmieni twoje dotychczasowe nudne forumowanie... podazaj za nia, idz jej sladem a zobaczysz... do zguby nie dojdziesz.. nie bedziesz stracona, wszyscy ciebie polubia i ty sama siebie tez... ta dziewczyna jest z jajem, i ty tez taka mozesz byc.. Marimag, wiec podazam i popatrz co sie dzieje, bije posty jak nigdy dotad..moj M ze mnie sie smieje, wczoraj myslalam, ze sie posikam jak nasladowal mnie siedzaca przed komputerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.10.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Madziu..... Z całym szacunkiem, ale CO TO BRAŁAŚ ???? :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.10.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 nic paplam od rzeczy czyli zrezygnowac z bycia fun i byc normalna, tzn bardziej sztywna?... tylko jak to zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.10.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Wsadzić sobie w dupę patyk lub założyć bardzo trendy sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 24.10.2013 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Magdziu...nie usztywniaj się, plisssss:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.10.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 patyka nie wsadze bo zaboli, a ja sie bolu boje na sklep trendy mnie nie stac... wole kase rozpierniczyc na co inne najwyzej ubiore gorset i bedzie sztywniej co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.10.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Gorset dobra rzecz. Od razu, talie osy sobie zafundujesz Pamietaj tylko o usunięciu żądła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.10.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 ja tam wole moją talie...modelkową a nie jakaś tam osę żądło musi być! bo jak nie to domownicy chałupe by mi roz.. walili a teraz powrót do rzeczywistości... idę ogarniać domek i zmykam po odbiór tortu dla mojego M... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.10.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 lec...cyknij fote tortuciekawam jak robia w no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.10.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 zwykle byle jakie, marcepanowe ehh oni to powaleni z tym marcepanem.... tort na 30osob to koszt ponad 500zl zwykly kwadratowy.... czy tez prostokatny.... nie pamietam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.10.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Myślisz, że u nas taniej ? Najlepiej zrobic samemu. To naprawdę nic trudnego a wielka radocha jak ładnie wyglada i smakuje żarłokom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.10.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 ale to jest do pracy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 24.10.2013 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Marcepanowy????? Dobrze, że mój M tego nie słyszy:D on uwielbia wszystko co marcepanowe:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.10.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Moja matka też...Ja nie znoszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.10.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 na sama mysl o marcepanie zeby mnie bola iiiiiiiiiiiiiiiiiiii ajajajaj:bash: na szczescie smak tortu jak sie dobrze dobierze jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.10.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 nadal siedze w domu dzwonilam do energa w PL bo mam problemy z rachunkami...maz podal im adres do swojej mamusi a ta malpa nas nie informuje o tym ze sa, ile do zaplacenia tylko wola kase... ostatnio jej zostawilismy przed wyjazdem na oplaty a ta nie wiem co zrobila bo wolala pieniadze! wyslalam jej te 4stowy (nie wiem ile za ten prad bo sie nie kontaktuje z nami tylko przez coreczke swoja) i do dzis dnia nie wiem czy zaplacila rachunek! tak wiec zadzwonilam do biura i sie zapytalam czy jest mozliwosc telefonicznej zmiany adresu tych rachunkow ... odp pozytywna, wiec adiiijooos tesciowa! juz nie bedziesz mnie krecic na kase moja mamusia wszystkim sie zajmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.10.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Widzę, że i u Ciebie, wspaniałe stosunki w rodzinie. Jak miło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.10.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Widzę, że i u Ciebie, wspaniałe stosunki w rodzinie. Jak miło.... baardzo milo.... w koncu odebralam zywiciela :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 24.10.2013 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Hej kobitki:DRodzinka nakarmiona....dzisiaj o wiele za wcześnie, ale......chcieli:D Zrobiłam te gołąbce:D z kapusty włoskiej.... http://img19.imageshack.us/img19/5905/lnge.jpg http://img31.imageshack.us/img31/3534/3ct9.jpg mieli do wyboru...sos grzybowy lub pomidorowy...jednogłośnie stwierdzili, że pomidorowy jutro:D http://img819.imageshack.us/img819/7237/2zj5.jpg i powiem wam....przyroda wariuje:lol2: http://img22.imageshack.us/img22/2228/xuns.jpg http://img59.imageshack.us/img59/7549/deo4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.10.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 ajajaj jak smakowicie to wyglada czyzby wiosna powrocila z kapusty wloskiej czyli pekinskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts